Şimdi Ara

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.922
Cevap
44
Favori
369.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balsh0t

quote:

Orijinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

quote:

Mehmeh bey merhabalar,

2013 model dizel 1.6 Giulietta için yazılım+k&n kutu içi filtre + kat iptali + dpf iptali + turbodan itibaren komple boru(downpipe) ile kaç hp ve nm elde ederiz ve en son uygun bir fiyat verebilirmisiniz ?

bu kadar şey yaptıktan sonra bi VNT17 turboda takar 220hp elde ederiz. burda 4000tl lik iş var.

Şuan için turboya pek dokunmak istemiyorum , aracımın garantisi var hiç yoktan turbo garanti dışı olmasın :) bu uygulamalarla sizin tahmininiz kaç hp alabilirim ve size yaptırmak istiyorum ne kadar fiyat tutar yukarıdaki saydıklarım.

Şuan için turboya pek dokunmak istemiyorum , aracımın garantisi var hiç yoktan turbo garanti dışı olmasın :) bu uygulamalarla sizin tahmininiz kaç hp alabilirim ve size yaptırmak istiyorum ne kadar fiyat tutar yukarıdaki saydıklarım.

• Konu bayağı hızlı ilerlemiş...

Hızlı ulaşım için:0536 949 13 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanusta -- 31 Ağustos 2013; 0:23:13 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanyilmaz1

2010 A5 Sportback 2.0TDI 143hp 320Nm araci chip uygulamasi sonrasi guc tork ve benzin degerlerini ogrenebilir miyim acaba ? Tesekkurler.

177hp 400nm %8-12 fuel save

Herhangi bir garanti veriyor musunuz peki uygulamalariniza arac ile ilgili ?
  • quote:

quote:

2010 A5 Sportback 2.0TDI 143hp 320Nm araci chip uygulamasi sonrasi guc tork ve benzin degerlerini ogrenebilir miyim acaba ? Tesekkurler.

177hp 400nm %8-12 fuel save

Uygulama icin garanti veriyor musunuz peki arac ile ilgili ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

yeriniz bana baya yakın
    hiç düşünmedim sağlıklı da bulmuyorum açıkçası da araç artık 200bine dayandı
    biraz atraksiyon fena olmayabilir

bir kaç sorum olacak

1.araç 1.9 TDI 105hp 250nm , 195000 km de , düz de 190 ı görüyor , bu motorlar hacim büyüklüğü nedeni ile 1.6 lara göre dahamı mantıklıdır chip açısından
    2.maximum değerler ne olur ? atıyorum maximum 150hp derseniz , ben 150 fazla 120 olsa kafi desem nasıl olur ?
    3.sonradan bu işlemi kaldırabiliyor ve orjinal haline dönebiliyormuyuz ? maliyeti oluyormu ?
    4.so olarak tabiki fiyatı

1 tabiki hacim alınan verimi arttırır.
    2 106hp den 160hp ye kadar nasıl isterseniz öyle olur.
    3 istenildiğinde başa dönebilirsniz.
    4 650tl

Çay içmeye herzaman beklerim

eyvallah sağol
    bugün aklıma gelen bir iki soru daha var
    fazla sıkmadan onlarıda sorayım

1. benim araba orjinal 105 hp , ben 130hp istiyorum , fazlasını istemiyorum ( 1.9 TDI ların evvelki modellerinde orjinal 130hp )
    bu da dediğinize göre mümkün
    2.ben arabaya chip yaptırdım diyelim , yetkili servis bilgisayara bağladığında bunu görebiliyor veya farkedebiliyor mu ?

bunu sorma nedenim de şu
    şahsen chip li bir araba satın almak istemeyebilirim , bunun nedeni chip zararlı vs den ziyade
    chip yaptıran kişinin hor kullanıcı olabileceği psikolojisi
    bundan ibaret

3.istenildiğinde başa dönmenin maliyeti var mı ?

Kolay gelsin

1 istediginiz güç de ayarlıyabiliriz.
    2 servisin farkedebileceği bi durum değil, bir üst merci teknik makam incelerse farkedebilir. Orjinale dönüldüğünde hiçkimse hiçbirşey farkedemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine

Tüm sorularımı cevapladınız, teşekkür ederim Mehmet bey, sadece fiyatı söylemediniz. :)

Fiyatı hizmeti satın aldığınız kişiden öğrenmelisiniz.

Peki Mehmet bey, İstanbul'a gelme ihtimalim de var. Siz ne kadara yapıyorsunuz işlemi?
    Aracı tekrar yazayım, opel insignia benzinli 1,4 140hp 200nm

Turbo Benzinli Fiyatım 750tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haktan.528

Merhaba mehmet bey chrysler sebring 2.0 crd için neler yapılabilir

senelerdir VAG grup da Tune ettiğimiz motor. 170hp elde edildiğinde sizi uzunca seneler götürür..

Hocam araba suan 130.000 kmde yillik 50.000 km yapıyoruz. Bir sıkıntı olurum?

Çok agresif kullanımadığınız sürece senelerce kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmnbcr

ilginiz için peşinen teşekkürler .
    kia rio 1.4 crdi wgt 90 bg 2013 kasa
    1. garanti etkilenirmi
    2. yapılacak işlem ile ne gibi sonuc elde edilir. güç -yakıt ?
    3. aracın 0-100 ünde nasıl bir azalma olur.
    4. memnun kalmadıgım takdirde orjinal haline döndürsek para iadesi yapılıyormu?
    5. bana en yakın şubeniz samsun. acaba samsun şubeniz de ist kadar işine titiz mi?
    6. fiyatı ne olur?

1 Etkilenmez
    2 115-120hp 265-275nm
    3 1.5-2sn iyileşecektir.
    4 15 gün test süreniz var. ama bu imkanı ben istanbulda sunuyorum. Samsun için arkadaşlarla konuşmalısınız.
    5 şube dediğiniz Yetkili yükleme merkezlerimin iş konusunda herhangi bir ustalık insiyatifleri yok, tek yaptıkları bilgisayarı aracın içine koymak, işi uzak masaisti bağlantısı ile uzaktan ben yapıyorum.
    6 Samsuna sorunuz

MODİFİYE CHIP TUNING VE POWER BOX HAKAN USTA

• quote:

Uygulama icin garanti veriyor musunuz peki arac ile ilgili ?

Tabiki veriyoruz.
  • Acil SORU????
    Turbo dizel bir aracta Turbo Basinci, Enjektor basinci avans gibi degerler degistirildiginde, optimum degerleri ECU kaydeder. Siz ilerde eskiden ayarlanmis verilere döndugunuzde Turbo basinci düser ama diger veriler nasil düsüyor?
    Ki diger veriler yakit kalitesinden bile etkileniyor hatta hava filtresinin tıkalı olup olmamasi bile avansi etkiler.
    Orjinale dönüs derken sadece turbo basıncı mı degistiriliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Acil SORU????
    Turbo dizel bir aracta Turbo Basinci, Enjektor basinci avans gibi degerler degistirildiginde, optimum degerleri ECU kaydeder. Siz ilerde eskiden ayarlanmis verilere döndugunuzde Turbo basinci düser ama diger veriler nasil düsüyor?
    Ki diger veriler yakit kalitesinden bile etkileniyor hatta hava filtresinin tıkalı olup olmamasi bile avansi etkiler.
    Orjinale dönüs derken sadece turbo basıncı mı degistiriliyor?

o kadar detaylı düşünmene gerek yok.

Orjinale dönmek demek, ilk gün okunan doyanın üniteye tekrar yüklenmesi demek.. İçerdeki basıncların durumunu bilemeyiz.
  • Süper cevap. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet bey giulietta için hala cevap bekliyorum

1.6 Jtdm 105 hp giulietta kat iptali + dpf iptali + downpipe + yazılım + k&n kutuiçi filtreyle kaç hp alabiliriz , bizzat istanbula gelip size yaptırsam ne kadar bir ücret çıkar , yardımcı olursanız sevinirim.
  • Merhaba 2008 sorento xforce chip tunning yaptirmayi dusunuyorum
    Motor 2500cc 170 hp 392 nm tork 0-100 km/h hizlanma 12 saniye.
    Chip sonrasi guncel veriler nasil olur?
    Yakit durumu nasil degisir ?
    Yaptiginiz sorento xforce araclar mevcut mudur?

İyi Gunler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mehmet bey giulietta için hala cevap bekliyorum

1.6 Jtdm 105 hp giulietta kat iptali + dpf iptali + downpipe + yazılım + k&n kutuiçi filtreyle kaç hp alabiliriz , bizzat istanbula gelip size yaptırsam ne kadar bir ücret çıkar , yardımcı olursanız sevinirim.

bi aracda ya KAT olur ya DPF bunlar söküldüğünde yerine takılacak parça Downpipe dır. 2000tl ye hallederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devildod

Merhaba 2008 sorento xforce chip tunning yaptirmayi dusunuyorum
    Motor 2500cc 170 hp 392 nm tork 0-100 km/h hizlanma 12 saniye.
    Chip sonrasi guncel veriler nasil olur?
    Yakit durumu nasil degisir ?
    Yaptiginiz sorento xforce araclar mevcut mudur?

İyi Gunler

Merhaba

210hp 470nm elde ederiz. %8 kadar ekonomi yapılabilir. tabiki daha önce X Forge yapıldı..
  • merhaba mehmet bey

4x2 2007 Mitsubishi L200 2.5 136 HP 314NM tork

bu araçtan kaç HP ve NM elde edilir

ve bu sizin uygulamalarınız sök tak gibi bir box uygulamasımı yoksa empromu sökerek mi yapıyorsunuz

kayseri, nevşehir, niğde aksaraya yakın yerlerde bayileriniz varmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuneXXX -- 1 Ekim 2013; 23:54:45 >
  • quote:

quote:

Mehmet bey giulietta için hala cevap bekliyorum

bi aracda ya KAT olur ya DPF bunlar söküldüğünde yerine takılacak parça Downpipe dır. 2000tl ye hallederim.

peki bu yukarıda saydığım işlemlerle beraber sizce tahmini kaç hp alabiliriz ?

• iyi günler, f30 320 d için yazılım ne zaman cıkacak bilginiz varmı? bunun dışında box ile 250 beygir gorulüyor yazılım bu kadar yükseltirmi? son olarak box yakıtı arttırıp motora zarar veriyormuş doğrumudur ? teşekkürler.
  • Renault Latitude 2.0 dCİ 175 ps olan otomatik araca chiptuning yapılabiliyor mu? Tork ve güç ne oluyor?

Bu otomatik şanzuman böyle bir modifikasyona uygun mu? Problem çıkarır mı?

Renault dCİ motorlar chip tuning için dayanıklı mı? Sıkıntı çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk8586 -- 3 Ekim 2013; 14:11:06 >
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.