Şimdi Ara

Modemdeki Garip Bağlantı Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Şu günlerde internet bağlantım ile ilgili çok sinir edici bir durum yaşıyorum.. Şöyle anlatayım; masa üstü bilgisayarımla internete kablosuz olarak bağlanıyorum. modemim airties rt-204. yine airties in kablosuz adaptörüyle bağlanıyorum. bu noktada sorunum şu. bilgisayarda normal internete bağlanırken nadir olarak yapıyor fakat diablo 3 oynuyorum ve ne zaman bu oyuna girsem sık sık bağlantı kopuyor. bağlantı kopması yüzünden oyunun oynayamıyorum. fakat işin ilginç yanı airties in modem özellikleri ekranını açtığımda bazen telefon hattı ve modem arasındaki bağlantı koptu görünüyor bazen hem telefon hattı hem bilgisayarla modemin bağlantısı koptu görünüyor. buraya kadar normal bir sorun gibi görünüyor fakat komik olan telefonumla wifi açıp internete girince hiç bir sıkıntı olmadan internette dolaşıyorum. yani bilgisayardan hat - modem - bilgisayar bağlantısı kopuk görünüyor fakat aslında internet kopmamış oluyor. Dediğim gibi özellikle diablo oyununa girince oluyor. telefondan internete girebildigime göre bilgisayarda bir problem oldugu anlaşılıyor. fakat bu problem nedir onu bulamadım. bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.. vallahi çıldırmak üzereyim bunun yüzünden.. teşekkürler herkese

Yine aynı bağlantı sorunundan dolayı 2 aynı konu açılmış. kalabalık yarattığı için özür diliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiowas -- 11 Ağustos 2012; 19:06:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.