Şimdi Ara

Modem Sorunu (Bağlantı Kesilmesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar bi sorunum var ttnetin verdiği tp-link td854w modemim var alalı yaklaşık 1 yıl oldu bilgisayar başındayken sürekli bağlantı kesiliyor bağlanmaya çalışıyorum bağlantı yapılamadı uyarısı alıyorum 30-40 saniye duruyor kendi kendine tekrar bağlantı kopuyor bilgisayardanmıdır sorun diye 2 farklı telefonda denedim ondada bağlantı gidiyor ve bilgisayarla aynı anda bağlantı sağlıyor.Bu arada ışıkların hepsi yanıyor modemde bu sorun eskidende vardı ama bu kadar değildi günde en az 10 kere oluyor bu sorun üstüne üstelik ışıklarda gidiyor arada (sürekli değil) çıldırtmaya yetiyor önemli işlerimi yaparken tam yerinde böyle bağlantı sorunları yaşıyorum ttneti aradım arıza tespiti yapılacaktır ve size bilgilendirme gelicektir dediler onlardanda tık yok siz yardım ederseniz sevinirim teşekkürler...

• Modemden kaynaklı bir problem olabilir hocam. Ancak aklıma gelen başka bir ihtimal daha var , modem arayüzünden hat değerlerinizi atar mısınız ? (üst konuda detaylı bilgi var)
  • Hat değerlerini ataydın mübarek.
  • değerlere bakmak için modemin arayüzüne bakmaya çalışıyorum ama kullanıcı adı şifre bölümüne modemin altında bulunan admin ve ttneti yazdığımda girmiyor nasıl yapıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluelife07 -- 30 Nisan 2013; 15:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

değerlere bakmak için modemin arayüzüne bakmaya çalışıyorum ama kullanıcı adı şifre bölümüne modemin altında bulunan admin ve ttneti yazdığımda girmiyor nasıl yapıcam?

demek ki şifre değişmiş. Reset atman kısa çözüm. Tabi ayarları yeniden yapman gerekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam buldum değerler galiba bunlar
    http://k1304.hizliresim.com/18/y/mlwnw.png
  • Değerli Müşterimiz ;

TTNET Kampanyalı veya Türk Telekom Lokum Kampanyası dahilinde almış olduğunuz TP-LINK marka modeminizin anlaşmalar gereği teknik destek ve teknik servis hizmetini (yazılım, donanım, garanti şartlarına) SENTİM BİLİŞİM vermektedir.Çağrı Merkezi 4440294 veya Mail adresi üzerinden ( modemdestek@sentim.com.tr ) irtibata geçip probleminizi açıklayıcı bir dilde bildirmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

İyi günler dileriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam forumda bulunmanız bile ayrı bir güzellik gerçekten, destekleriniz ve foruma katkılarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam forumda bulunmanız bile ayrı bir güzellik gerçekten, destekleriniz ve foruma katkılarınız için teşekkürler.

Dur bakalım, her modem sorununda Sentim Bilişim'i arayın diye copy-paste yapmazsa bende senin görüşüne iştirak ederim tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hocam forumda bulunmanız bile ayrı bir güzellik gerçekten, destekleriniz ve foruma katkılarınız için teşekkürler.

Dur bakalım, her modem sorununda Sentim Bilişim'i arayın diye copy-paste yapmazsa bende senin görüşüne iştirak ederim tabi.

Modem bölümünde aktif genelde , orada mesajları var.

Bir kez modemle ilgili sorun oldu , telefonla beni aradı destek olmak için çok iyi birisi :)
  • Değerli Müşterimiz ;

TTNET firmasına verilen kampanyalı modemlerimizin tüm teknik ve yazılım desteğini Sentim Firması vermektedir. Bu modemler TD-854W , TD-W8101G(TTNET Logosu bulunucak modemin üzerinde) , TD-W8901G (TTNET Logosu bulunucak modemin üzerinde) bu model modemlerin teknik servis , yazılım ile ilgili konularına Sentim firması ilgilendiği için yönlendirme yapılmaktadır. Farklı modellerimiz ile ilgili olarak tüm sorularınızı bizlere iletebilirsiniz. İyi günler dileriz.
  • ne yani şikayetimi ttnetemi bildirmeliyim yoksa tp linkemi artık öyle bi hal aldıki buraya yorumu bile yazarken internet gidiyor yorum bile nasıl bişey anlamadım eski modemim vardı 1 kere bağlantı kesilmedi kesilsede ayda yılda 1 bu nedir böyle insaf ya !
  • quote:

Orijinalden alıntı: susqunkinq

ne yani şikayetimi ttnetemi bildirmeliyim yoksa tp linkemi artık öyle bi hal aldıki buraya yorumu bile yazarken internet gidiyor yorum bile nasıl bişey anlamadım eski modemim vardı 1 kere bağlantı kesilmedi kesilsede ayda yılda 1 bu nedir böyle insaf ya !

Bence TTNET'e bildir, ülke genelinde hatların ve SNR değerlerinin İÇİNE ettiler!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 3 ay önce 200 metre yakınımıza ttnet fiber dolabı koydu problemim başladı hala çözülmedi sürekli kopma yaşıyorum bir ayda 3 kez abonelik paketim değişti şu anda 20mb 50gb adil kullanım kotalı vdsl deyim ama gün içerisinde en az 20 kez anlık kopmalar yaşıyorum Telekom en son çare gelip bir gün takip edeceğiz dedi çaresizim hat değerlerim aşağıda yardımcı olacak varmı

Bağlantı Durumu Bağlı
    Oran (Yukarı/Aşağı) 2046/24576 kbps
    Gürültü Sınırı (Yukarı/Aşağı) 10/29.6 dB
    Modülasyon Tipi VDSL2
    Hat Zayıflaması (Yukarı/Aşağı) 3.4/7.5 dB
    Çıkış Gücü (Yukarı/Aşağı) -2.3/4.1 dBm
    Veri Yolu (Yukarı/Aşağı) Interleaved/Interleaved
    Max Oran (Yukarı/Aşağı) 23529/129304 kbps
  • konu açsana bu arada 6gb kotalı internet kullanıyorum şimdi baktım kota 17 gb olmuş kaç tl gelir?
  • @Yusuf68

Hat temiz hocam ancak kontrol edilse çok daha iyi olur.

@susqunkinq

Aylık max ücret 99 liradır.
  • Merhaba Arkadaşlar. Bende aynı modemde aynı sorunu yaşıyorum fakat; benm gece saat 1 den sonra başlıyo kesilmeler sabaha kadar sürü gündüz ortası kesilme yok. çıldırmak üzereyim. ne yaptıysam çöezemedim. TTnet olayı Sentim Bilişime havale ediyo sentim bilişimde önce güncelleme yapın diyo. Benm modemde son güncellenmiş hali. Bunu deyince de ethernet kartınıza baktırın deyip kestiriyo. Araştırmalarıma göre benm gibi bir çok kullanıcı bu durumdan muzdarip. Yardım lütfen. Help S.0.S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.