Şimdi Ara

Modem ısınması ve internet kopması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bunlar alakalımı? Airties Rt-205 modemim var ve önceden olmıyan bi sorunla karşı karşıyayım. İnternetim durduk yere kopuyor fakat modemin ışıklarında bir değişiklik olmuyor. Uzun süre beklesemde internet gelmiyor gelmesi için modemi açıp kapamam lazım. Ayriyetten açma kapama tuşu biraz bozuk bi kaç deneme sonrası açabiliyorum. Modemin üstüde baya sıcak.

• telefon kablosu caklarını ve ethernet kablo caklarını kontrol et uçları ve giriş yerlerinde oksitlenme var ise böyle bir sorun yapabilir
  • Oksitlenmeyi nasıl anlıyıcam acaba?
    Ayriyetten şöyle bir sorun daha var sadece modeme res attıktan sonra modem ayarlarına girebiliyorum bi süre sonra girmiyor.
  • Binlerce neden sıralayabilirim ama yapmayacağım çünkü ben hepsini denedim.. Aynı modeme sahiptim daha önceden hiçbir sorun yokken ışıkları sabit duruyor netten düşüyordu,açıp kapayınca bir süre idare ediyor daha sonra tekrar gidiyordu. Modem'e reset attığımda söylediğiniz gibi eşleşme kutusu doluyor fakat cihaz bulunamadı hatası veriyor yada sürekli dolup bağlanmıyordu 30 seferde şanlıysanız 1 kere bağlanabilir
    Garantiye yollayacaktım ama tenezül bile etmedim çöpe attım çünkü gerçekten aynı sorunu görmeye katlanamazdım tamir görmesini bekleyip mümkünse kurtulun ondan =)
  • Bende aynı şeyi düşünüyodum teşekkürler . Önerebileceğiniz makul fiyatta iyi bir modem varmıdır?
  • Ben o modemden sonra yine nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama Airties RT-211 aldım 125Mbps aktarım hızı var diye oda ama vericisi çok güçlü gelmedi bana ama sorunsuz çalışıyor. Tp-link'in ucuz ve kaliteli modemleri var Edimax'da iyidir modem tavsiyelerine göz atmanız daha yardımcı olur seçiminizde =)
  • tp-link öneririrm model vermeyim şahsen iş yerimizde 2 3 farklı modelini kullanıyoruz gerçekten çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Haziran 2010; 23:07:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.