Şimdi Ara

modem arayüzüne benden başka kim girebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalr benim sorum şu aslıdna ben öğrenci yurduna internet bağlattım kendime özel. Wireles şifresi olarak wpa2 şifreleme kulllanıyorum fakat modemin arayüzüne girmek malum çok kolay k.adı admin şifre ttnet bu ara yüzüne girdikten sonra wireles şifresini çok kolay almaz mı ?

şifreyi değişip kimseye vermezsen sadece sen girersin

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

senle aynı ağda olan ve modem arayüz şifresini bilen herkes

şifreyi değişip kimseye vermezsen sadece sen girersin

yok zaten 3 arkadaş kullanıyoz onlarda girmez modemin arayüzüne dışardan kimse girmesin yeterli
    DaMaGe#21380
    PaMiRaZ#2242
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

selam beyler. ben de kendi modemimin arayüzüne girmeye çalışıyorum ama kullanıcı adı şifre ne denesiysem kabul etmedi. Napmak lazım?

Kendi modeminse modemin arkasında veya altında çok ufak bir düğme var onu bul ve çalışırken kalem gibi bir şeyle birkaç sn basılı tut. Modemin ayarları tamamen sıfırlanacak onun için gerekenleri not almayı unutma.

Orijinalden alıntı: baymirza

selam beyler. ben de kendi modemimin arayüzüne girmeye çalışıyorum ama kullanıcı adı şifre ne denesiysem kabul etmedi. Napmak lazım?

ttnet ten alınma ise admin - ttnet dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamrock33

arkadaşalr benim sorum şu aslıdna ben öğrenci yurduna internet bağlattım kendime özel. Wireles şifresi olarak wpa2 şifreleme kulllanıyorum fakat modemin arayüzüne girmek malum çok kolay k.adı admin şifre ttnet bu ara yüzüne girdikten sonra wireles şifresini çok kolay almaz mı ?

dedikleri gibi seninle aynı ağdaki herkes arayüze erişebilir. eğer uzak erişim açıksa IP ni bulan herkes de modem arayüze erişebilir. ardından şifreni öğrenip kendisi de ağa dahil olabilir. bu arada eğer wpa-wpa2 şifreni [k]kırıpta[/k] ağına bağlanırsa bırak devam etsin. ona saygı duymak gerekir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.