Şimdi Ara

Modem arayüzü ve TürkNet'e geçmek? (Foto)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modem arayüzü ve TürkNet'e geçmek? (Foto)

Merhaba.

18 Aralıkta TTNET ile taahhütüm bitecek. Ev telefonu dahil 35 Mbps VDSL'e 81 TL ödüyorum. Yeni taahhüt için 115 TL teklif ediyorlar. Türk Telekom'un hız, ping vb. her şeyinden memnunum. Sadece 115 TL bana çok fazla...

TürkNet yorumlarını okuduğumda epey şikayet okudum. Akşamları hız düşümleri ve internet kopmaları, yüksek ping vb...

Bu sorunlar TürkNet kullanan herkeste mi yaşanıyor yoksa sadece bölgesel olarak bir sorun mu? Yıllarca hiç sorun yaşamayan da var, bin pişman olan da.

Bursa Osmangazi Kanalboyu bölgesindeyim. Oldukça merkezi bir yer. Modem arayüzünde değerler gayet güzel görünüyor.

Sizce TürkNet'e geçtiğime pişman olur muyum? Memnun kalmazsam TTNET'e geçmek için 3 ay beklemem gerekiyormuş... Bu tereddüt ettiriyor.

Yaparsam interneti kapattırmadan sadece nakil yaptırmayı düşünüyorum. Yani port kaybı vb. olmasın diye.

Sizce TürkNet geçersem modem arayüzündeki değerler kötü yönde değişir mi?

2 haftadan az bir sürem var. Tavsiyeniz vb. varsa buyrun...

• Şu an hızınız neyse aynı şekilde Turknetten alırsınız diye düşünüyorum, zaten aynı hat üzerinden size hizmet verecek. Telefonla birlikte 87 TL olması lazım. Yalnız hattınız max 84 mbit destekliyor dolayısıyla Turknet size 10 TL farkla 75 mbit paketini verebilir. Ne hız alırım bölümünden kontrol eder misiniz?

https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 6 Aralık 2020; 16:12:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.