Şimdi Ara

Model düşürüp Segment yükseltmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot 208 1.4HDI kullanıcısıyım. Normalde satıp %50 vergi diliminde sıfır bir otomatik araç istiyordum ama malum son zamlardan sonra hayal oldu. 4 ay önce 231.000'e alabileceğim araç 430.000 oldu.

Dolayısıyla 80.000 km'de 2015 model bir 208'i satıp üzerine 20-30.000 TL ekleyerek 2010-2012 model arası ortalama 150.000 km'de ufak tefek boya değişeni olan otomatik BMW 1.16 almak veya bir miktar daha ekleyip BMW 3.16 almak ne kadar mantıklı? Model yükseltemiyorum en azından premium bir araca binelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parol. -- 15 Aralık 2021; 23:13:5 >

• 100.000 km geçmiş BMW ve benzeri otomobillere sen değil o sana biner.

Eğer düzgün ve hasarsız otomobil değilse masraflar çıkartması kaçınılmaz olacaktır.

Önemli olan değiştirerek almak istediğin otomobilin sorunsuz olmasıdır yada az sorunu olmasıdır.Tabi ki günümüz şartlarında böyle araçları bulmakta kolay değildir.

• 100.000 km geçmiş BMW ve benzeri otomobillere sen değil o sana biner.

Eğer düzgün ve hasarsız otomobil değilse masraflar çıkartması kaçınılmaz olacaktır.

Önemli olan değiştirerek almak istediğin otomobilin sorunsuz olmasıdır yada az sorunu olmasıdır.Tabi ki günümüz şartlarında böyle araçları bulmakta kolay değildir.

• Senin yaptığının tam tersini yaptım ben model yükseltip segment düştüm malum masraflar aya çıktı 9 yaşında c den 1 yaş b ye geçtim geçen sene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende iyi bişey sandım e class gibi. bmw 1 serisi için eldeki temiz arabayı satmak akıl işi değil. 1 serisi bmwnin opel corsadan farkı yok.

• Model düşürecekseniz Toyota,Honda,Hyundai vs. bakın derim.

Yaşlı alman arabalarından uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt

+1

• 1 serisi dediğin araç iki kişilik yalnız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Qq
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bamorex kullanıcısına yanıt

Haklısın, bu konuda çok gel git yaptım.

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Otomobil konusunda benim felsefem de bu aslında, ama açıkçası üst sınıf bir alman denesem mi diye düşünmüştüm.

• Hakkınız var,doğru. Ama E serisine geçebilecek kadar ödeme yapamıyorum maalesef :) Son cümleye hak veriyorum.

• sssemih24 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

Haklısınız,forumun geneli bu konuda hemfikir. Demek ki düşüncem doğru değilmiş.

• Ussuz kullanıcısına yanıt

Yanılıyorsunuz, 4 kişilik.

• 318 var bir tane gözüme kestirdiğim araba bağıra bağıra km oynandım diyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaki koltuklar göstermelik 

• Arkadaki kapılar koymak için konulan şeyler, kapı olmasada olurmuş arkadaş doğru diyor.

• Bu bir tercihtir, kabul edilebilir....

Ben tam tersini yaptım marka ve model düşürüp sıfır ve daha donanımlı bir araç aldım. 2015 mercedes c 180 fascination gitti 2020 ford kuga st line geldi. Algı ve gösteriş azaldı ama benim için önemli değil.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Hocam dar bir araç olduğunun farkındayım. Sonuçta 5.25'ten inip 1.16'ya binmiyoruz:)

• dermeister01 kullanıcısına yanıt

Benim anlayışım da sizinle aynı yönde aslında. Ama işte piyasanın durumu,konfor isteği vs.. bu tarz düşüncelere itebiliyor. Ama forumun geneli bunun doğru karar olmadığını düşünüyor, ki bence de haklılar. Fikir almak iyi oldu.

• Ekonomik olarak yeni araç iyidir. İşin keyif boyutuna gelirsek evet model düşürüp segment yükseltilebilir fakat bunu piyasanın stabil olduğu zamanda yapmak daha uygun olur. Piyasasını bilmediğimden (bilsem de günlük değişiyor zaten) rakamı atıyorum sizin aracınız 200 lira diyelim ki. Sattınız, içinize sinen bir araç bulamadınız, kendi aracınıza denk bir aracı 200e tekrar alabilmeniz lazım. Şu an satsanız ve içinize sinen bir eski araç bulamayıp kendi aracımdan alayım deseniz 220ye alamama ihtimaliniz çok yüksek.

• 308 filan bakın hocam, 1.4 hdi dan sonra premium yorar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.