Şimdi Ara

Moddingtr l Onyx Black Nitro Modified By BaRTuQ27

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
8.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Önce İlk Halini Bilmek İsteyenler İcin Bi Örnek Resim koyayım Dicektim ama bulamadım ama vestel onyx diye geçiyor isimi

ama modlandıktan sonra adı Black Carbon Nitro ;) Alex De Souza Gibi OLdu :) :P

Neyse Öncelikle Biraz İgrençlikle Başlıyayım .. Kasa Boyasiz Ve Karısıklıga Bakın :)

Ve Kasanın Boyama Aşaması Başlıyor ... Boyası Mat Arabası Boyası Püskürtmeyle attık .. Biraz kokusu Bayıcı Ve Biraz Kirli İş oldugu İçin Resim çekmedim .. Kasa Boyadayken ki Halimize Bakın

Yurdum Kasa Manzarası :) Tabi Kasa parçaları dışardayken Psu ya hem içten hemde üstten direk hava akımını saglamışta olduK :)

EVet Boya Bitti !!

Yan kapaklar kesildikten sonra plexi cam taktık.. Ve Üstü 2 Yan Kapagı Owbilo Kardeşimle CarbonlaDık . !!

Ve Yeni Gelen Malzemeler Ancak bunun tekini Ben Fan arka çıkış olarak kullanmaktayım şuan !! tekini kullanmaktayım .. Neon Arızalı Cıktıgı İçin Suan Tabi onuda kullanamıyorum geri yollandı yenisi gelecek .. Ac Ryan Uv Kit Performanslı Ve GÜZEL Bir Toplama Kit ' i 4 Pinlerini başını degiştirme imkanım olmadı ancak yapacaz ALLAH'ın izniyle

İşte buda AC Ryan Uv Kit Setinden Yaptııım Caps :

Tabi arada üzüldümüz anlar oldu resimde işte kasanın ön taraf boyası çatladı :) Ancak ilerdede göreceksiniz .. Parlak Sedefli Boya atacagım ..

Tüm Görünüm Ve FAN Altı Sticker

Ve İşlemci Fanını EvrenShop Erhan Bey'den Aldıgım Xilence 8mm Red Led Sessiz Fanı Ve Yeni Aliminyum Bloguyla Taktım Gece Görünüşü

Buda Sese Duyarlı Cooler Master Neonlar Acıkken

VevVevE Ön Tarafa Lcd de Geldi 4 satır 20 karakter !!

Simdi Profil ' den aliim Hemde Lcd Yakından Nasıl Açık olarak çekmedim açık olarakta cekecem yakında koyacam

Neon Açık Halde

Bu arada Kasamın Performans Vidyolari

1.http://www.youtube.com/watch?v=1f_MV59GHVQ
    2.http://www.youtube.com/watch?v=FeLQJYAL-q4

tesekkurler konuyu kirletmek icin gereksiz mesaj yazmayalım konuyu dagıtmayalım sonuçta bir emek vardır .. kendinize yapılmasını istemediniz şeyi baskasına yapmayın

bu arada kasada bana yardımını esirgemeyen Owbilo' ya tesekkurler ..

8 senedir beni yalniz birakmadi bende onu yalniz birakmiyoruz ..

Ödüllü kasa yarışması yapacagız katılmak isteyen olursa p.m atabilir

• Yapay Zekanın Yanıtı

ModdingTR Onyx Black Nitro Modified By BaRTuQ27

ModdingTR Onyx Black Nitro Modified By BaRTuQ27, aracını kişiselleştirmek ve performansını artırmak isteyen araba tutkunları için ilgi çekici bir modifikasyondur. ModdingTR ekibi, benzersiz bir görünüm ve sürüş deneyimi sunmak için bu aracı kapsamlı bir şekilde modifiye etti.

Bu modifikasyon, aracın dış görünümünü tamamen değiştiren özel bir karoser kiti ile başlıyor. Onyx Black kaplama, araca sofistike ve gizemli bir hava katıyor. Otomobil, hava emişini ve motor soğutmasını optimize eden özel bir ön panjur ve agresif bir arka difüzör ile donatıldı.

İç mekanda da önemli değişiklikler yapıldı. Spor koltuklar, yarış tipi direksiyon simidi ve özel göstergeler, yarış odaklı bir sürüş deneyimi sağlıyor. ModdingTR ayrıca, gelişmiş ses yalıtımı ve premium ses sistemi ekleyerek kabin konforunu artırdı.

Performans tarafında, BaRTuQ27, aracın motor çıkışını ve hızlanmasını artıran turbo yükseltmeleri yaptı. Geliştirilmiş süspansiyon ve fren sistemi, optimum yol tutuşu ve fren gücü sağlıyor. Araç, daha sportif bir sürüş deneyimi için ayarlanabilir bir egzoz sistemi ile donatıldı.

ModdingTR Onyx Black Nitro Modified By BaRTuQ27, otomobil modifikasyonu alanında benzersiz ve dikkat çekici bir örnektir. Bu araç, özelleştirme, performans ve tarzı bir araya getirerek araç tutkunlarına benzersiz bir sürüş deneyimi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gerçketen güzel ellerine sağlık..

başarılarının devamını dilerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baro55

gerçketen güzel ellerine sağlık..

başarılarının devamını dilerim..

emege saygından dolayı tesekkur ederim ..
  • lcd çok yakışmış ancak renk uyumu pek güzel olmamış bence
  • Öncelikle eline sağlık çok güzel çalışma olmuş bide o kasanın ön paneli sanki 4x20 lcd için yapılmış...orjinal görünüyor
  • BaRTuQ27 Çalışman gayet güzel olmuş stickerlara bayıldım bide sağ ve sol kapakta plexi ilk defa görüyorum hoş bir çalışma eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anıl_35

Öncelikle eline sağlık çok güzel çalışma olmuş bide o kasanın ön paneli sanki 4x20 lcd için yapılmış...orjinal görünüyor

evet onu cok musaitti oraya cok uyumlu oldu yani !!

quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

BaRTuQ27 Çalışman gayet güzel olmuş stickerlara bayıldım bide sağ ve sol kapakta plexi ilk defa görüyorum hoş bir çalışma eline sağlık

Tşkler kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evt beyler bu kasanın ilk halini kimse görmek istemez klasik p4 kasası ama şimdiki hali bartug kardeşimle ugraşlarmız,çabalarımız ve elimizdeki olanaklar sayesinde bu şekile sokabilidk nede olsa ögrenciyiz elimizdende bu kadarı geliyor bu kasaya fazla masraf yapmak istmedik asıl modumuz recom backdraft alienware onun için 2 aydır ugraşiyoruz bu aralar sınavlarımız cok bir ara verdik ama yazın gelmesiyle tekrar çalişmalara devam ...Bnm 8 senelik arkadaşimdir ben 6 sene civarı mod, oc işinde ugrasıyorum (bartuga bişe gosterdigimde bana derdiki olm bilgisayar işte ne ugrasıyorusn al bnm gibi bir p4 kullan masraf yapma diyordu hastalık oldugunu bilmiyordu) ama sonunda kendiside yakalandı artık benden cok ugrasıyor eline saglık bartug...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 2 Haziran 2007; 0:26:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

Evt beyler bu kasanın ilk halini kimse görmek istemez klasik p4 kasası ama şimdiki hali bartug kardeşimle ugraşlarmız,çabalarımız ve elimizdeki olanaklar sayesinde bu şekile sokabilidk nede olsa ögrenciyiz elimizdende bu kadarı geliyor bu kasaya fazla masraf yapmak istmedik asıl modumuz recom backdraft alienware onun için 2 aydır ugraşiyoruz bu aralar sınavlarımız cok bir ara verdik ama yazın gelmesiyle tekrar çalişmalara devam ...Bnm 8 senelik arkadaşimdir ben 6 sene civarı mod, oc işinde ugrasıyorum (bartuga bişe gosterdigimde bana derdiki olm bilgisayar işte ne ugrasıyorusn al bnm gibi bir p4 kullan masraf yapma diyordu hastalık oldugunu bilmiyordu) ama sonunda kendiside yakalandı artık benden cok ugrasıyor eline saglık bartug...

ne adamsın yha bilal kardeşim :)

• LCD'yi siz mi yapt1n1z bir yerden mi siparis verdiniz?
  • ÖN KONSOL ÜZERİNDE BİRAZ DAHA CALISMALISIN COK DEGİŞİK DURUYORCDROMLARIN ÜZERİNİDE STİCKERLE KAPLAMAYA CALIS Bİ İKİ DÜGME FALAN KOY COK SADE GICIK DURUYOR
  • müthiş olmuş

ufaktan ufaktan bende başlyacam ama şu okullar bi kapansa
  • lcd yapılı hazır degil
  • güzel olmuş özellikler LCD din
  • tşkler bu arada necoinsideye tşkler
  • hehe 2 tanede arşiv resmi buldum carbon kapladıktan sonra boyasız hali kasanın yan kapagıda kaplı tabi ama kesilmemiş hali !!

Bu Arada Yaptıklarimizi Bi Siralayayim ;

Carbon Fiber Kaplandı Üstü ( 2 YAN KAPAK PLEXİNİN YANLARİ YANİ Kapagin Kesilmeyen yerleri )

İşlemciye Xilence RedLed Fan

İşlemciye Metal Parlak BloK

Çıkış Titan Yeşil Ledli Fan

Psu İçine BLUE/RED Fan

Kablo Toplama

2 YAN KAPAK KESİLDİ ..

PLexi yapildi kapaklara ..

2 tane beyaz coolermaster white neon

Ön tarafa lcd panel

Cdrom / rw boyandi

Kasa nin içi dışı siyah mat araba boyası ile boyandı

Ön taraf'A 2 .kat olarak parlak sedefli black atıldı . ( parlak ayna ) Boya ;)

Sag taraf plexiye '' Haberci '' Stickeri !! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBS27 -- 3 Haziran 2007; 11:37:13 >

• yorumlariçin tşkler ...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASiL35 -- 30 Haziran 2009; 22:21:51 >
  • kabloları sardığın mavi şeyin linkini verirmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

kabloları sardığın mavi şeyin linkini verirmisin

Ac ryan toplama kiti..

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=ZUHS-009
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.