Şimdi Ara

Moddingtr l Onyx Black Nitro Modified By BaRTuQ27 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
8.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzeL oLmus tbrk
  • elleri sağlık!...
  • çok güzel olmuş eline sağlık kardeş
  • kasan gayet ii olmuş lcd de gayet şık
    mavi gayet ii duruyo
    emeğe saygı yani!!!

buarda aynı anakarttan bendede war...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracious92 -- 1 Ocak 2008; 20:09:18 >
  • Harika bence bu arada yeniyim forumda benim kasam daha hiç ellenmedi 1-2 sene sonra deiştircem zaten o yüzden ellemiyorum ama değiştirmessem sizden yardım isterim kasamı güzelleştirmek açısından ama konuyu dağıtmayalım gerçekten de harika olmuş bilgisayarın
  • Dh de modlanan her kasaya güzel deniyor niyedir anlamadım.

Stormcaster dışında öyle beğendiğim mod olmadı DH de. Bu da onlar gibi, açıkcası [tamamen görüş] göze hitap etmiyor, sticker lar falan aşırı olmuş. 2 kapağa plexi de gereksiz bence, hele sürücü yuvalarındakiler iyice bozmuş diye düşünüyorum. Bana kalırsa [ki şöyle biraz maddi durumum elversin, ben yapacağım] kendi kasanı kendin yapmak en güzeli olur. Olmadı var olan kasayı öyle bir hale sokarsın ki, sen yapmış gibi olursun. O zaman güzel oluyor. Emeğine saygılı olmak lazım genede. Uğraşmışsın, o yeter zaten.
  • Başarılı mod
  • benim eski kasada bundandı boyamıştım sonra sıkıldım yeni kasa aldım bilsem böyle potansiyeli olduğunu değiştirirmiydim.
  • kardeş karbon kaplama mükemmel olmuş çok güzel bi mod başarılarının devamını dileriz
  • Paylaşım için teşekkürler. Güzel mod
  • Dostum Carbonlamayı Nasıl Yaptın Nerden Yapabilirim
  • abi ellerine sağlık bunu bulamayanlarda var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: kral_1903_karakartal

abi ellerine sağlık bunu bulamayanlarda var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tskler

quote:

Orjinalden alıntı: Cyber SaBo[T]aGe

Harika bence bu arada yeniyim forumda benim kasam daha hiç ellenmedi 1-2 sene sonra deiştircem zaten o yüzden ellemiyorum ama değiştirmessem sizden yardım isterim kasamı güzelleştirmek açısından ama konuyu dağıtmayalım gerçekten de harika olmuş bilgisayarın

Yorum için tşkler ..

quote:

Orjinalden alıntı: Albatros83

Paylaşım için teşekkürler. Güzel mod

Eyw kardeşim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Stif

kardeş karbon kaplama mükemmel olmuş çok güzel bi mod başarılarının devamını dileriz

Tesekkurler .. Biraz zor oldu ama deydi yani emeklerimize

quote:

Orjinalden alıntı: Çağrı

Dh de modlanan her kasaya güzel deniyor niyedir anlamadım.

Stormcaster dışında öyle beğendiğim mod olmadı DH de. Bu da onlar gibi, açıkcası [tamamen görüş] göze hitap etmiyor, sticker lar falan aşırı olmuş. 2 kapağa plexi de gereksiz bence, hele sürücü yuvalarındakiler iyice bozmuş diye düşünüyorum. Bana kalırsa [ki şöyle biraz maddi durumum elversin, ben yapacağım] kendi kasanı kendin yapmak en güzeli olur. Olmadı var olan kasayı öyle bir hale sokarsın ki, sen yapmış gibi olursun. O zaman güzel oluyor. Emeğine saygılı olmak lazım genede. Uğraşmışsın, o yeter zaten.

Her modlanan kasa bir emektir ondan başlıyayım .. Tabiki herkezin zevki farklıdır ama kasada bi deforme oluşmadı hiç tek olumsuz yorum sizden geldi ..
    Zevkler tartışılmaz Sonuçta
    Tesekkurler..

• Güzel olmuş :) ama öndeki mavi pek bi abzürt durmuş sanki gri/siyah tonları içinde :) Ben maviyi çok severim ama sanki koyu olsa daha iy olacakmış gibime geldi :)...

Emeğine Sağlık..

• quote:

Orjinalden alıntı: kaananabak

Güzel olmuş :) ama öndeki mavi pek bi abzürt durmuş sanki gri/siyah tonları içinde :) Ben maviyi çok severim ama sanki koyu olsa daha iy olacakmış gibime geldi :)...

Emeğine Sağlık..

Tşkler !!!

CARBON FİBER İHTİYACI OLANLAR SATISLARIMIZ BASLAMISTIR

http://forum.donanimhaber.com/m_22435933/mpage_1/key_//tm.htm#22440916

BU konudan takip edebilirler
  • GÜZEL YAPMIŞIN KARDEŞ KAPLAMA GÜZEL YAKIŞMIŞ ÜST PANELİ PLEXSİ YAPSAYDIN YAA GÜZEL OLURDU
  • valla bu kasa donanımhaberde şüpheniz herkeze ilham kaynağı oldu en yaratıcı ve ilklerden bu kasa ..
    nereden nereye dedirtcek bi kasa..

ellerine sağlık
  • sade ve güzel elinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.