Şimdi Ara

Trackir 5+ Trackclip Pro by Naturelpoint

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Trackir 5 + Trackclip Pro

Ürünü 21.11.2014 tarihinde Türkiye resmi distribütörü Softcode Yazılımdan satın aldım.

Sadece Euro Truck Simulatörde direksiyon setimle birlikte kullandım.

Trackclip Pro aparatı da ekstra para verilerek alınmıştır,bir kez deneme amaçlı kullanıldı.

Genelde standart aparat ile şapkaya takılmak suretiyle kullanıldı.

Kamyon oyunlarına meraklı orta yaşlı birisi olarak,elektronik aletlerimi çok titiz kullanırım,çocuğum yok.İşten güçten arta kalan zamanlarda ,ETS oynarken kullandım.Zaten bilen bilir,webcam gibi monitörün üstüne takılınca uzun zaman sabit o şekilde kullanılan cihazlardır.

Cihaz yüzde yüz çalışmaktadır,düşme kırılma tamir görme gibi bir durum olmadı. Trackclip pro aparatının genelde kırıldığından bahsedilir İnternet forumlarında.Ben zaten bir kez kontrol amaçlı kullandım,sağlamdır.

ETS, ATS, Omni Bus simulator, Farming Simulator,Microsoft Flight Simulator,Flight Simulator X ,Flight simulator 2020 gibi gerçekçilik aranan simülasyon oyunlarında kullanılır.Desteklenen tüm oyunlar için üreticinin sayfasına bakabilirsiniz.

İstediğim fiyat 1750 TL.Takas yapmıyorum.

İstanbul ümraniye elden teslim, diğer yerlere önce havale sonra kargo olarak gönderebilirim.

Üretici:https://www.naturalpoint.com/trackir/trackir5/
    Fiyat bilgisi:
    Trackir 5+ Trackclip Pro by NaturelpointTrackir 5+ Trackclip Pro by NaturelpointTrackir 5+ Trackclip Pro by Naturelpoint

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abuzerov -- 23 Ağustos 2020; 17:13:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Satıldı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game Maker 8.0 Pro
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.