Şimdi Ara

ModBin Bios Mod Programı Hakkında...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ModBin progrmaını kullanan arkadaşlar varsa bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var... anakartım Abit Fp-in9 sli NB voltaj en son 1.58 Vt ben bunu 1.60 Vt a taşımak istiyorum... şuanki voltaj yetersiz geliyor... bilgisayarı şuan 1880 fsb stabil kullanıyorum... amacım 2000+ fsb de kullanmak kuzey köprüsüne 0.2-0.3 vt daha versem bu değerlere ulaşacağım.... anartın üzerinde noctua nc-u6 var.. yani voltaj konusunda 0.3 vt çok sıkıntı olmaz... anakartın üzerine elektronik olarak vdrop mod yapacak bildim yok... en azından biri anlatsa yaparım... bu işi yazılımsal olarak yapayım dedim internetten modbin i buldum indirdim ve mevcut bios üzeride oynayıp update ettim... bios ekranında 1.60 VT görüyorum seçip kaydedip çıkıyorum... sadece biosta 1.60 yazdığı ile kalıyor... örn modbin ile biosta 1.58 yazan kısmı silip 1.60 yazıyorum... sildiğim değer önceden ne ise yine o voltajı veriyor... yani 1.58 vt... rakamsal olarak değişiklik oluyor ama anakart bunu voltaj olarak uygulamıyor... bişeyleri eksik mi yapıyorum yoksa modbin ile böyle bir uygulama yapılamazmı.... yapılamazsa başka ne tür amacıma ulaşabilirm...? bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgedik06 -- 8 Eylül 2011; 2:27:26 >

• http://forum.donanimhaber.com/forumid_18/tt.htm

konuyu overclock bölümüne açsan daha güzel olur.
  • yaw gecenin bu saati nevim dönmüş... konunun burda ne işi var harbiden çok sağol...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***BİOS NEDİR VE AYARLARI***
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.