Şimdi Ara

MobLand'in 2. sezonundan beklenen fragman geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MobLand'in 2. sezonundan beklenen fragman geldi
    Geçtiğimiz yıl yayınlanan ilk sezonuyla epey ses getiren MobLand, bu yıl 2. sezonuyla ekranlara geri dönecek. Merakla beklenen 2. sezon için tanıtım çalışmalarına başlayan Paramount+, dün yeni sezondan ilk fragmanı yayınlarken, dizinin ekranlara döneceği tarihi de paylaştı. MobLand'in 2. sezonu 18 Eylül'de başlayacak.

Ünlü yönetmen Guy Ritchie'nin (Snatch, Sherlock Holmes) imzasını taşıyan dizi,  Avrupa merkezli bir suç ailesine odaklanıyor. Pierce Brosnan, bu suç ailesinin başında yer alan İngiliz aristokratı canlandırıyor. Helen Mirren da onun eşine hayat veriyor. Hikâyenin merkezinde ise bu aile için fedailik yapan bir suçlu (Tom Hardy) bulunuyor.

MobLand, 18 Eylül'de Geri Dönüyor

2. sezonda Harrigan ailesi, çatırdamaya başlayan suç imparatorluklarını tehdit eden yeni rakiplerle yüzleşmek zorunda kalacak. Bu sırada aile içindeki çatlaklar da büyüyünce, sadakatlerin sınanacağı bir güç savaşı başlayacak

Ayrıca Bkz.2026'nın ilk yarısında öne çıkan en iyi 10 dizi

Bu arada MobLand'in gelecek sezonları için de hazırlıklar başlamış durumda. 2. sezon sırasında yaşanan sorunlar nedeniyle Tom Hardy'nin diziden ayrılması gündeme gelmiş olsa da taraflar daha sonra uzlaşmaya vardı ve böylece 3. sezonun da önü açıldı.

Kaynak:https://www.joblo.com/mobland-season-2-trailer/

• Hele şükür be. Piyasada izlenecek düzgün bir şey bulmakta zorlanıyordum. Gelmesi iyi oldu. Umarım sağlam aksiyon vardır bu sezon

• Bekliyoruz merakla. Tom hardy'nin ayrılması geri dönmesi muhabbeti de bence merak uyandırmak içindi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• heyecanla bekliyorum

İyi de daha iki ay var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

mustafavmms
  • mustafa_(87) kullanıcısına yanıt

Olsun ben birinci sezonu bitirir bitirmez 2. Sezonu beklemeye başladım. Hatta bir kaç gün önce 1. Sezon netflix’e gelmişti tekrardan seyrettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.