|
House of the Dragon'ın 3. sezonundan beklenen haber geldi

-
-
Bu dizi iyiye gitmez daha. Eşini işe projeye dahil etmeye çalışan Miguel Sapochnik adında bir dizi sorumlusu vardı bu dizide. :) Bu adamı hiç projeye dahil etmemeleri gerekiyordu, işin kötü yanı adam 2. sezonda projeden ayrılınca dizi daha kötü oldu. Demek ki kısa sürede yerine buldukları kişi işinde kötüydü. HBO'dan beklenmeyecek işlerdi bunlar ama eski HBO yok işte.
Bir de 1. sezon millet karakterlerle bağ kurabiliyordu, 2. sezon ile artık bütün oyuncular sönükleşti. Sadece sönük bir sezon finali değil, 2. sezon komple kötüydü. 2. sezon ile birlikte şu anki Rhaenyra Targaryen karakterini canlandıran oyuncudan iyice soğuttular beni. Zaten ilk sezonun ortasına kadar Milly Alcock, Rhaenyra'yı çok güzel canlandırmıştı. Bir şekilde onunla devam edilmesi gerekiyordu, dizinin sezon aralarını toplasan en az 2 yıl sürüyor, kız git gide büyümüş oluyor daha ne gerek var 2. oyuncuya ve bu kadar zırvalığa anlam veremedim.
-
ya parasız izle işte bu dangalaklara ve lobilerine para kazandırmak istemeyen herkes gibi. zaten cgi lı dizi :)
-
Muazzam bir deniz seferine odaklanmak yerine bütüncül olarak muazzam bir sezona odaklansalar daha iyi olur. Çünkü sözde muazzam her sahneden sonra sürekli sönük ve vasat bölümlerle bitiyor sezonlar. 2. Sezonu hala izlemedim 3. Sezon gelince izlerim ki konu bütünlüğü sağlansın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fantezi dünyası dizilerinden en çok Wheel of Time(Zaman çarkı) hoşuma gitti açıkcası yapım olarak. Temposu GoT serilerine göre daha hızlı ve sürükleyici.
-
Güzel haber, fakat 2 sene ara verilmemeli. Hem diziyi unutuyoruz, hem de hype'ı kaçıyor.
-
Zaten 5-6 bölüm çekiyorlar ve yeni sezon icin 2 sene bekliyoruz bu nasıl bir tembellik a.k bizdeki diziler her ne kadar saçma sapan olsa da tek bölümü bile 2 saat ve bir sezonda 30 bölüm çekiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X