Şimdi Ara

MNG topkapı şubesi kargomu kaybetti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 26 mart 2019 civarı, topkapı şubeye geldim.

İzmir üçyola kargo yollamak için adres bilgilerini girdim.

GÖnderici olarak benim adresimi vermek istemedim, şubeye gelsin istedim, "burayı yazın" dedim. ADamsa hemen yandaki yıldız teknik üniversitesinin adresini yazdı. Tam anlamadım niye orayı yazdığını ama pek önemsemedim. İade gelmez diye, hem de bir bildiği vardır, hem de iade gelirse beni ararlar zaten, gitmez diye düşündüm yıldız teknik e.

Yollamak istediğim kişi evde yok diye (annesi varmış) teslim etmemişler. Arkadaşım da şubeye gidip almamış ve iade gelmiş istanbula. Bir daha götürmemişler çünkü. Sokak dolu vs diye bahane uydurmuşlar, yol çalışması var diye. Yani bir kere gitmişler, yokmuş arkadaşım, bir daha götürmemişler.

Üçyol ve topkapı şubeyi defalarca aradım bunun üzerine. İade mi olacak ne olacak. Uzatamaz mıyız vs diye. Çünkü takip koduyla bakınca iade için istanbula gönderildi gözüküyor. Başka bilgi yok! İstanbula geldi mi noldu vs yok.

Meğerse iade için ayrı kod verilmiş takibi için! 2 nisanda çoktan istanbula gelmiş ama ben 5-6 nisanda öğrenebildim!

üçyol-topkağı şubeleri arasında günde 3 kez telefon trafiği yaptıktan sonra öğrenebildim! Bunu bile söylemeleri günler aldı.

Yeni takip koduna göre ise 2 nisanda topkağı şubeye gelmiş, yıldız teknike gitmiş ve birisine teslim edilmiş! Ben aranmadım bile bunlar olurken. Üzerimde numaram yazarken.

Yıldız teknik ise koca okul. Kargoyu kimseye veremezler, güvenlik almaz. Hoca ise alır belki ama fakülteye gitmesi lazım.. Adım soyadımla hoca da yok.Yani gitmiş olması zor üüniversiteye.

1 haftadır da kayıp kargoyla uğraşıyorum. kuryeyle konuştum, "ben götürmedim,götürsem hatırlardım" diyor. GÜvenlikle konuştum yıldızdaki. "Bizim almamız yasak " diyor. Müdürle konuştum şubenin. "Parasını verelim, bulamıyoruz" diyor. Ne parası ya, manevi değeri olan eşyalar vardı. Bir sahip çıkamadınız, araştırmıyorsunuz kargoya noldu, parayla çözülecek mi?

Benim bu işlemimi yapan görevli adamla konuşuyorum (müdürün eşi). Her seferinde alay eder gibi kargom nerden nereye gitti, nasıl kaybolur, numaranızı verin arayacağım biraz araştırıp diyor. Numara alıp aramıyor. Her seferinde ben geri aradım. Her seferinde tekrar soruyour bilgileri.

Aramak içinse onlarca kez aramak lazım çünkü açmıyorlar.

BÖyle gevşeklik olan bir yer. Kargoma naptılar bilnimiyor.

üçyoldaki arkadaşım evde yok diye eve teslim etmemişler ama benim adıma, koskoca yıldız a gidip saçmasapan bir yere teslim edebiliyorlar!

Belki de teslim edilmedi, şubede çalındı veya kayboldu. Kamera kayıtlarına bakın diyorum 2 nisanın, ona da bakmıyorlar.. İlgilenmiyorlar. Umursamıyorlar.

Müşteri hizmetlerini arıyorum, şubeye sorun diyor.

Kargoya 50 lira verdim. İçindekiler de en az 100 lira. Bir sürü şey vardı farklı farklı. Bunların fiyatında değilim gerçekten. Kargomu bulmak istiyorum açılmamış halde.

Yardımcı olmuyorlar. En son perşembe filan konuştum. H ala dönüş yapmadılar. İlla ben aramalıyım, ben kargonun peşinde koşmalıyım. Benim hatam çünkü. Evet benim hatam ki mng kargoyu seçtim. Benim hatam ki o adamın gönderici adresi olarak yıldız yazmasına izin verdim.

Şikayet için mng topkapı (0212) 481 39 39

• abi koskoca ytü yü yazmak nedir acaba ünide fsm yurdu var orda kaldığını mı düşündü bence son çare yurda gidip sor
  • Suç senin . Adres vermek zorundasın . Yanlış yalan adres veriyorsan ve verdirtiyorsanw yine suç senin. Uok öyle oldu böyle oldu şöyle oldu diye ağlıyorsun. İade icin kendi evinin adresini verseydin bunların hiçbiri olmucaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro malesef suc senin
    Bastan uyaracaktin ytu ne diye
    Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ama içinde yasa dışı bir şey mi vardı da kendi adresini yazmak istemedin? Kim ne yapacak senin adresini hocam. CIA, FBI bizi arıyor. TC'mi vermemeliyim triplerine giren insanlar gibi yapmışsın resmen umarım sorunun çözülebilir diyecek başka bir şey yok ya...
  • Ülke de her gün kayıp/çalıntı kargo haberi çıkıyorken siz nasıl bir kafayla " nasıl olsa teslim edilir geri gelmez" diye düşünüp kendi adresinizi vermiyorsunuz ki? Ayrıca cidden niye kendi adresinizi varmediniz de şubeye gelsin alırım dediniz?
  • buyuk ihtimalle yanlis adres yazdiginizdan bi calisan kargonuza cokmus gecmis olsun inş bulunur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polise başvurun çok ciddiyseniz mng kargo ile iletişimde biyere varamazsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgiline bir kaç süslü eşya çeşitli romantizm şeyleri gönderdiğini, babası ailesi kimin gönderici olduğunu görmesin diyede adresini vermediğini düşünüyorum. O kargo bulunmaz paranı al geç manevi resimler vs çoktan çöpe gitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Sevgiline bir kaç süslü eşya çeşitli romantizm şeyleri gönderdiğini, babası ailesi kimin gönderici olduğunu görmesin diyede adresini vermediğini düşünüyorum. O kargo bulunmaz paranı al geç manevi resimler vs çoktan çöpe gitmiştir.
    Evet buna benzer bir şey.

ytüyü adam yazdı ama ben yazmış olsam bile gidip kafasına göre teslim edemezler beni aramadan.

mng müşteri hizmetleri de dönüş yapmıyor, şube de dönüş yapmıyor.

bu kuryenin numarası: 05392407634

bu da mng topkapı müdürün numarası : 05544925182

hiç ilgilenmiyorlar, böyle sorumsuzluk yüzsüzlük görmedim. 26 marttan beri kargom kayıp!

polise gideceğim hafataya mecbur
  • Polise gitmedim cimere gittim. Cimerde adalet bakanlığına yaptım başvuruyu ama onlar nereye yönlendirdi bilmiyorum

Mng genel mürdürlüğüne sorduğu gün beni aradılar, kargoyu bulmuşlar!

BÖYLE GEVŞEK, MÜŞTERİYİ UMURSAMAYAN, TELEFONLARIMA CEVAP VERMEYECEK KADAR DUYARSUZ BENCİL BİR ŞİRKET HEM MÜŞTERİ HİZMETLERİ HEM TOPKAĞI ŞUBESİ.

SÖKE SÖKE VERDİLER EN SONUNDA :)

şimdi her türlü cezayı almaları içni uğraşacağım. Bir aydır peşindeyim kargonun. cimer deyince bir yerleri sıkışınca getirdiler ama başkasının bunları yaşamasına izin vermeyeceğim. Hepsini sürdüreceğim.

şikayet için

bu kuryenin numarası: 05392407634

bu da mng topkapı müdürün numarası : 05544925182
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.