Şimdi Ara

MNG Kargo (Yeni Adı ile DHL) Ürünümü Kaybetti / Bulamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 Eylül de amazon dan bir tane sıvı soğutma siparişi verdim. 27 eylül e kadar kargo elime ulaşmayınca amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm ve onlar da sağolsun bana aynı ürünü tekrar gönderdi ve bir önceki gelmeyen ürünü de hediye etti.

Şimdi 4-5 gündür MNG kargo şubesi ile flört ediyoruz. Mail attık, kameraya kayıtlarına bakacaklar, ürün resmi varsa gönderdin.. gibi bir sohbet geçmişimiz var.

Merak ettiğim konu şu. Amazon mağduriyetimi giderdi. Bana aldığım ürünün aynısını gönderdi (henüz elime ulaşmadı) Şimdi MNG Kargo ilk gönderilen ve şuan durumu meçhul olan paketimi bulamazsa ne olacak. Amazonun bana hediye ettiği ürünü bir köşeye atıp çürümesini mi bekleyecekler. MNG çalışanları bunu alıp eve mi götürecek. Sonuçta amazon bu ürünü hediye etti. bir şekilde bulunup bana teslim edilmesi gerekiyor.

Ne yapayım bunları cimere mi şikayet edeyim. Yoksa dava mı açayım.. Ürün ne olursa olsun. Müşteri hizmetlerini hiç söylemiyorum çünkü aptal saptal konuşup canımı sıkıyor. Amazona söyleyin ücret iadesi yapsın. diyor.. Zaten ürünü bana yeniden gönderdi. Hediye edilen ürünün para iadesi mi olur? Siz şuan kayıp olan hediye ürünü bulamıyorsunuz. Üstüne yatmayın.. Zaten yüzsüz oldukları için ısrarcı olmakta fayda etmiyor. İnsanı dinlemiyorlar bile. ortada kayıp bir ürün var ve senin görevin bunu bulup bana teslim etmek. bunun için sana para veriyorlar. Flash bellek olsa bulması zor derim. 55-60cm büyüklüğünde bir kutu. bunu bulamaman imkansız.

Şimdi ne öneriyorsunuz. Hediye edilen ürünü MNG kargoya mı bırakayım. Bana göre MNG kargo üstüne yatacak. Ürün, mağduriyet, para.. bunlar umurlarında değil. Amazonun bana hediye ettiği ürünü ben MNG ye hediye etmiş olacağım ( Ürün fiyatı 6.000 TL )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.