Merhaba arkadaşlar,
Tüketici Hakem heyetine Alttaki gibi bir basvuru yaptim. Sizce bu basvurunun lehime cikma olasiligi nedir? Tecrübeli arkadaşları bekliyorum.,
Ayagımın durumu ise ektedir, midesi kaldirmayan arkadaslar acmasin lutfen.

Merhaba arkadaşlar yanlış başlıkta açmışım bir şekilde. Doğru Başlıktaki konu burdadır:
Arkadaşlar merhaba,
Bir esnaftan aldigim bir hizmetten memnun kalmadim. Fatura da kesmedi, elimde sadece dekont var. Sikayet etmek istiyorum ancak Vgk'si elimde yok. Banka da göremiyoruz dedi. Mersis'de de bulamadım.
Bu esnafın vergi kimlik numarasını nasıl bulabilirim? Elimde sadece adresi ve dekont var.
Bulabilene küçük bir miktar ibanına hediye de atabilirim. Bir yemek parası kadar.
Arkadaslar merhaba,
Bugun sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Uzun suredir iki ayagimda da tirnak batmasi yasiyorum ileri derecede. Gectigimiz haziranda doktora gittim. Doktor senin tirnaklarin revizyon yapilmasi lazim, "Su an hicbir hastane seninle ugrasmak, ya ozele git ya da guzellik merkezine" demesiyle arastirarak Bir Ayak Bakim Merkezine gittim.
Ayak bakim merkezinde de Tirnak teli takiyorlar. Ilk basta tel fiyati icin 13.000 TL sonrasinda her muayene icin 1500 TL istediler. Yaklasik 5 seanstir yani 5 aydir gidiyorum totalde 20.000 TL para odedim ancak gelinen noktada hic iyilesme olmadi. Taktiklari tel batiyor, tirnagi kesiyorlar duzeltiyorlar, tel ise yaramiyor, teli cikart, tirnagi kes tel tak, 1500 TL her seferinde. Guncel ayak durumum bu midesi hassas olan bakmasin lutfen
:
Internette sikayetvarda okudugum yorumlarda ise iade isteyenlere iade etmediklerini gordum tel fiyatini. Simdi ben de iade isteyecegim ancak sorum su, sizce bunlari THH'ye vereyim mi? Verirsem tum muayene ucretlerini mi istemeliyim yoksa sadece tel parasini mi? Tirnagim baya kotu durumda ve resmen 12 ay sizi oraya mecbur birakiyorlar gibi bir sey. Neredeyse bir servet odeyecegim.
Maske Takmama Cezasına İtiraz
Merhaba arkadaşlar.
Kasım ayında evimin önünde maske takmadığım için 900TL'lik maske takmama cezası yemiştim. Tebligat geçtiğimiz günlerde geldi ve ben de itiraz için mahkemeye başvuracağım. İnternette yeterli kaynak görmediğim için süreci an ve an buraya yazmaya karar verdim. Öncelikle dilekçe yazarak ve daha öncesinde maske cezasının iptali olmuş bir Yargıtay kararı ekleyerek İzmir Sulh Ceza Mahkemesine başvuracağım. Ülkeye kalan az buçuk inancım ve umudumla yapacağım başvuru sürecini editleyerek buraya gireceğim
Windows 7 Siyah ekran Çözümü
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 337)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0