< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 8 Mayıs 2021; 12:20:7 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
MNG Kargo Ütü Masasını Gezdiriyor(KIRIK OLARAK GETİRDİLER)

-
-
PTT gibi kargomu Akdeniz, Karadeniz ve Doğu güney Anadolu'da gezdirmemiş, yine az gezdirmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 7 Mayıs 2021; 10:35:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim kargo istanbul ici dolasiyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0
PTT gibi kargomu Akdeniz, Karadeniz ve Doğu güney Anadolu'da gezdirmemiş, yine az gezdirmiş
Sizin kargoya soyleseydin gelirken cay getirseydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahve aldım alt tarafı adamlar anadoluyu gezdirdi pakete,kendimi koliye sığdırıp ptt ile Anadolu'da gezmek aklıma geliyor.
Kilona bagliquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0
Kahve aldım alt tarafı adamlar anadoluyu gezdirdi pakete,kendimi koliye sığdırıp ptt ile Anadolu'da gezmek aklıma geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Kilona bagli
Alıntıları Göster
-
Geçen hafta Hepsiburada dan USB otg bellek aldım günlerdir yolda,
Şanlı Urfa, Diyarbakır, İzmir, Ankara vsvs daha İstanbul'a gelicek sabırla bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sansliyim o zamanquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F
Geçen hafta Hepsiburada dan USB otg bellek aldım günlerdir yolda,
Şanlı Urfa, Diyarbakır, İzmir, Ankara vsvs daha İstanbul'a gelicek sabırla bekliyorum.
öğlen sipariş verdim, sabah şubeye geldi, şube ile mesafem 1 km falan, dağıtıma çıktı, akşam teslim edilemedi dedi, bir sonraki gün sabah yine dağıtıma çıktı yine akşam teslim edilemedi dedi, ve sonra yine, toplam 3 gün boyunca 3 kez dağıtıma çıkıp teslim edilemedi. bu yasak döneminde nasıl teslim edilemiyorsa artık
gözümü karartıp bu yasakta gittim şubeye, yolda polis çevirdi
baya uzun nasihatler çekti, ceza falan derken, abi dedim bakın şu kargoya, cidden mecbur kalmasam çıkmazdım dedim, yani kargo şirketi benim kargomu bana getirmiyorsa ne yapabilirim dedim, gözüm görmesin seni dedi
sağolsun ceza yazmadı
Bu akşama doğru verdikleri süre dolduğu için iptal ettim, amazon.com a girdim prime ile yarın teslimat ürün aldım kolaygelsin getiricekmiş bakalım performansları nasıl olucak.
quote:
Orijinalden alıntı: wearesorryserveröğlen sipariş verdim, sabah şubeye geldi, şube ile mesafem 1 km falan, dağıtıma çıktı, akşam teslim edilemedi dedi, bir sonraki gün sabah yine dağıtıma çıktı yine akşam teslim edilemedi dedi, ve sonra yine, toplam 3 gün boyunca 3 kez dağıtıma çıkıp teslim edilemedi. bu yasak döneminde nasıl teslim edilemiyorsa artık
gözümü karartıp bu yasakta gittim şubeye, yolda polis çevirdi
baya uzun nasihatler çekti, ceza falan derken, abi dedim bakın şu kargoya, cidden mecbur kalmasam çıkmazdım dedim, yani kargo şirketi benim kargomu bana getirmiyorsa ne yapabilirim dedim, gözüm görmesin seni dedi
sağolsun ceza yazmadı
Heycanlı olmuş senin ki aksiyon dolu
-
Kolay gelsin on numara sistem helal olsun adamlara. Aracı takip ediyorsun. Ürünü getiren kişinin fotoğrafı var ve araç plakası yazıyor.
-
Kültürlü gezmiş görmüş bir ütü masan olacak hocam, daha ne istiyorsun?
-
Calinabilir
sen dua et yakın sınırlar içinde . Ben kargomun istanbula gelip şanlıurfaya ugrayıp ordan tekrar istanbula dondugunu bilirim
Ütü masası bug a girmiş
En Beğenilen Yanıtlar

|
Benzer içerikler
- testiste kıl dönmesi
- puzzle çözme programı
- pirinç unu kilo aldırır mı
- derya ton balığı boykot mu
- doğalgaz kesildi faturayı ödedim ne zaman açılır
- ets2 türkiye haritası
- black friday ne zaman 2025
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X