Şimdi Ara

MNG Kargo Ütü Masasını Gezdiriyor(KIRIK OLARAK GETİRDİLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MNG Kargo Ütü Masasını Gezdiriyor(KIRIK OLARAK GETİRDİLER)

Kargo şileden yola cikar, önce ferhatpasaya ugrar bir selam verir, halkaliya ugrar,tekrar bakirkoye gider,ordan bagcilara ugrar artik dagitima ne zaman cikar supriz evet bağcılardan bakırköye geri gitti ordan halkalıya geri döndü

Esnaf ziyareti yapiyor utu masasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 8 Mayıs 2021; 12:20:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PTT gibi kargomu Akdeniz, Karadeniz ve Doğu güney Anadolu'da gezdirmemiş, yine az gezdirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 7 Mayıs 2021; 10:35:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

PTT gibi kargomu Akdeniz, Karadeniz ve Doğu güney Anadolu'da gezdirmemiş, yine az gezdirmiş
    Benim kargo istanbul ici dolasiyor

Sizin kargoya soyleseydin gelirken cay getirseydi.

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Kahve aldım alt tarafı adamlar anadoluyu gezdirdi pakete,kendimi koliye sığdırıp ptt ile Anadolu'da gezmek aklıma geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3B02C0FA0

Kahve aldım alt tarafı adamlar anadoluyu gezdirdi pakete,kendimi koliye sığdırıp ptt ile Anadolu'da gezmek aklıma geliyor.
    Kilona bagli

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Kilona bagli

Alıntıları Göster

• Geçen hafta Hepsiburada dan USB otg bellek aldım günlerdir yolda,
    Şanlı Urfa, Diyarbakır, İzmir, Ankara vsvs daha İstanbul'a gelicek sabırla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Geçen hafta Hepsiburada dan USB otg bellek aldım günlerdir yolda,
    Şanlı Urfa, Diyarbakır, İzmir, Ankara vsvs daha İstanbul'a gelicek sabırla bekliyorum.
    Ben sansliyim o zaman

• meola147of kullanıcısına yanıt

• öğlen sipariş verdim, sabah şubeye geldi, şube ile mesafem 1 km falan, dağıtıma çıktı, akşam teslim edilemedi dedi, bir sonraki gün sabah yine dağıtıma çıktı yine akşam teslim edilemedi dedi, ve sonra yine, toplam 3 gün boyunca 3 kez dağıtıma çıkıp teslim edilemedi. bu yasak döneminde nasıl teslim edilemiyorsa artık

gözümü karartıp bu yasakta gittim şubeye, yolda polis çevirdi MNG Kargo Ütü Masasını Gezdiriyor(KIRIK OLARAK GETİRDİLER) baya uzun nasihatler çekti, ceza falan derken, abi dedim bakın şu kargoya, cidden mecbur kalmasam çıkmazdım dedim, yani kargo şirketi benim kargomu bana getirmiyorsa ne yapabilirim dedim, gözüm görmesin seni dedi MNG Kargo Ütü Masasını Gezdiriyor(KIRIK OLARAK GETİRDİLER) sağolsun ceza yazmadı

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

Bu akşama doğru verdikleri süre dolduğu için iptal ettim, amazon.com a girdim prime ile yarın teslimat ürün aldım kolaygelsin getiricekmiş bakalım performansları nasıl olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

öğlen sipariş verdim, sabah şubeye geldi, şube ile mesafem 1 km falan, dağıtıma çıktı, akşam teslim edilemedi dedi, bir sonraki gün sabah yine dağıtıma çıktı yine akşam teslim edilemedi dedi, ve sonra yine, toplam 3 gün boyunca 3 kez dağıtıma çıkıp teslim edilemedi. bu yasak döneminde nasıl teslim edilemiyorsa artık

gözümü karartıp bu yasakta gittim şubeye, yolda polis çevirdi  baya uzun nasihatler çekti, ceza falan derken, abi dedim bakın şu kargoya, cidden mecbur kalmasam çıkmazdım dedim, yani kargo şirketi benim kargomu bana getirmiyorsa ne yapabilirim dedim, gözüm görmesin seni dedi  sağolsun ceza yazmadı

Heycanlı olmuş senin ki aksiyon doluMNG Kargo Ütü Masasını Gezdiriyor(KIRIK OLARAK GETİRDİLER) 

• Kolay gelsin on numara sistem helal olsun adamlara. Aracı takip ediyorsun. Ürünü getiren kişinin fotoğrafı var ve araç plakası yazıyor.

• Kültürlü gezmiş görmüş bir ütü masan olacak hocam, daha ne istiyorsun?

• Vay arkadaş şimdi de dağıtım arabasında gezmişMNG Kargo Ütü Masasını Gezdiriyor(KIRIK OLARAK GETİRDİLER)  Gelen giden kargo yok...

• Calinabilir

• sen dua et yakın sınırlar içinde . Ben kargomun istanbula gelip şanlıurfaya ugrayıp ordan tekrar istanbula dondugunu bilirim

• Ütü masası bug a girmiş

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

Birde uyanıklar 04-05-2021 tarihli giriş çıkışları silmişler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 8 Mayıs 2021; 10:23:42 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.