Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 19 Şubat 2025; 21:49:42 > |
Bildirim
Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromThe80s -- 19 Şubat 2025; 21:49:42 > |
Ya kardeşim 4 sene önce pandemi zamanı,
İzmirden muğlaya ptt ile küçük kutu gönderdim 55 lira aldı, 4 sene önce diyorum, sen nasıl 35 liraya yolladın imkansızın ötesinde bir şey |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 12 Şubat 2025; 9:27:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Denemek için baktım İstanbul'dan Kars'a 20kg kargoya bile 120tl gösteriyor, güzel kampanya gibi.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Genel olarak ortalama boyda bir urunun gonderim bedeli bütün firmalarda maks. 100tl ye kadar olmali onlarda 100tl se ptt de ise 80tl olmali. Bakiliyor urun satsam satigimdan cok kargo kar ediyor o yüzden satis isinide biraktim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
site referansı da kaldıralım da öyle yapalım aşsldasdlasşdl,i |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün elektrikli süpürge gönderdim Hakkari den Sinop a 35 TL aldılar fişini bulursam yükleyeceğim buraya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 13 Şubat 2025; 14:16:33 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bekliyoruz nerde fotoğraf? ![]() kağıt gönderemessin 35e , arkadaşım ptt calısanı o fiyat imkansız diyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Şubat 2025; 13:40:50 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |