Şimdi Ara

Mmt şanzuman alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.El corolla almayi düsünüyorum ama mmt şanzuman cok sorunlu diye duydum sizin görüşleriniz nelerdir ?

• 2008 model mmt corollam var. araç 92.000 km de. Genel olarak sanzumandan memnunum. Dsg kadar hızlı vites değiştirmiyor ancak benim için yeterli konforu veriyor. Düz vitese göre kesinlikle çok konforlu. Yeniden corolla alacak olsam yine mmt şanzumanlı alırım.
  • Daha önce mmt tarzı otm vites aracım vardı o yüzden kullanımda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama özellikle yokuşta fazlasıyla zorlandıgını ve balatalardan aşırı koku geldigini söyleyenlerin sayısı hiçte az degil o yüzden korkuyorum açıkçası
  • suankı aracım 2006 dızel mm sanzumanlı corolla sedan gayet memnunum arac 90 bın kmde normal otomatıklere gore bıraz gecısler farklı ama ben cok memnunum
  • iyi günler arkadaşlar. toyota auris ve corollanın hangi yılları arasında mmt şanzıman kullanılmakta bilgisi olan varsa paylaşabilir mi. böyle bir listeyi nette aradım ama ulaşamadım. açıkçası toyota almayı düşünüyorum ama mmt şanzımanlı araç istemiyorum bu yüzden bu bilgiye ihtiyacım var. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhrakmn770

iyi günler arkadaşlar. toyota auris ve corollanın hangi yılları arasında mmt şanzıman kullanılmakta bilgisi olan varsa paylaşabilir mi. böyle bir listeyi nette aradım ama ulaşamadım. açıkçası toyota almayı düşünüyorum ama mmt şanzımanlı araç istemiyorum bu yüzden bu bilgiye ihtiyacım var. teşekkürler

dizilerin hepsi mmt. Benzinlilerin 2010 sonrası 4 ileri tam otomatik yeni kasa cvt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhrakmn770 M kullanıcısına yanıt
    Bende 2016 auris benzinli otomatik var, tıkır tıkır maşallah hiç sarsıntı Vs yok, dizel otomatikler sarsıntılıydı artık üretilmiyor auris de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Opel Astra Alınır mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Dizel araç hala alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARABA ALDIM :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucRe-38

Daha önce mmt tarzı otm vites aracım vardı o yüzden kullanımda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama özellikle yokuşta fazlasıyla zorlandıgını ve balatalardan aşırı koku geldigini söyleyenlerin sayısı hiçte az degil o yüzden korkuyorum açıkçası

Daha önce kullandığınız şanzıman ETG6 ise MMT 'den daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

MMT' nin daha sarsıntılı ve kararsız bi yapısı var.

• peki 2012 ve sonrası için benzinli yada dizel, hangi araclardaki kullanılan otomatik vites daha sorunsuz ve konforlu. yani dizel ve benzinlide ki otomatiğin ne gibi farkları var ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.