Şimdi Ara

MKV'lerdeki Ses Dosyalarını Dönüştürme (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    elimde bulunan çift sesli mkv'deki ikincil sesi(dts) Ac3 formatına dönüştürmek istiyorum.Böyle bir şey mümkün müdür?

Tek sesli mkv'leri dönüştürebiliyorum ama çift sesliyi ilk defa deneyeceğim,tabii önce indirerek.

(çift sesli olduğunu nerden mi biliyorum?
    12gb'lık mkv'yi yanlışlıkla sildim de,dönüşüm mümkünse tekrar indireceğim )

Sevgiler.

• Arkadaşım sesleri AC3 e conver etmek çok uğraşmalı bir iş eğer panele bağlantı yaparak media dosyalarını izlemek düşüncesindeyseniz yada izliyorsanız en kısa yol ya media tank yada hdmı çıkışlı bir notebook veya masaüstü pc çünkü biliyorsunuz ki hdmi kablolar aynı zamanda ses iletimi de sağlamaktadır.Böylece DTS ses codecli media dosyalarını okuyabilmekte sizin DTS ses codeclerini AC3 çevirmek gibi bir zahmete girmezsiniz
    Arsen Lüpen (Arsène Lupin), Fransız roman karakteridir. Yazarı Maurice Leblanc, bu karakteri oluştururken ünlü Fransız anarşist ve akıllı bir hırsız olan Marius Jacob'dan esinlenmiştir. Onun için, hırsızların piri denilebilinir. Her zaman esprili ve kibardır. Kandan nefret eder, olabildiğince silah kullanmaz, Jiu Jitsu bilir, iyi rol yapar, iyi nişancıdır. Her zaman istediğini elde eder. Kadınları kendine âşık etmekte üzerine yoktur fakat her zaman onları bir şekilde kaybeder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsenelupin

Arkadaşım sesleri AC3 e conver etmek çok uğraşmalı bir iş eğer panele bağlantı yaparak media dosyalarını izlemek düşüncesindeyseniz yada izliyorsanız en kısa yol ya media tank yada hdmı çıkışlı bir notebook veya masaüstü pc çünkü biliyorsunuz ki hdmi kablolar aynı zamanda ses iletimi de sağlamaktadır.Böylece DTS ses codecli media dosyalarını okuyabilmekte sizin DTS ses codeclerini AC3 çevirmek gibi bir zahmete girmezsiniz

Aksine Popcorn A.C ile hiç uğraşmadan dts to ac3 yapabiliyorsunuz.Bu konuda yardımcı olabilirim isterseniz.
    Lg plazma kullanıyorum dts okumuyor maalesef.
    Merak ettiğim dual sesli Mkv'lerdeki DTS'lerden ikincil sesi AC3 formatına dönüştürüp dönüştüremediğim.
    Tek ses DTS'leri çok rahat AC3 formatına dönüştürebiliyorum.

İlginize çok teşekkürler.
    Sevgiler,saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.