Şimdi Ara

MKV dosyasında ses görüntüden hızlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.KMPlayer+Core AVC kullanıyorum.Tabi ikisini birden kullanabiliyor muyum bir fikrim yok o konuda.Bazı mkv dosyalarında ses görüntüden hızlı gidiyor.Bunu nasıl giderebilirim?

• KMPlayer'da da var ama tam ayarlıyorum sonra yavaş yavaş kayıyor.Alt yazı da sese uygun hale geliyor...
  • altyazıda mı sorun var yoksa sestemi? eğer ses görüntüden hızlı gidiyorsa muhtemelen hd bi film izliyorsun ve bilgisayarın gücü filmi oynatmaya yetmediği için görüntü geride kalıyor. bununda çözümü malesef yok gibi bişey.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• Sesle altyazı birebir gidiyor.İyi derecede İngilizce bildiğim için bunu anlayabiliyorum.Ama video ile ses&altyazı ikilisinde zaman ilerledikçe aradaki fark da artıyor.Her zaman HD film izlerim ve hiç böyle yapmazdı.Sadece bu son 2 gündür böyle yapıyor.Ama nedenini anlayamadım.Bilgisayarım her zaman açıktır mâlum DL yapıyorum fakat az önce yeniden başlattım sorun değişmedi.
  • sorun tahmin ettiğim gibi bilgisayarın gücüyle alakalı ama normalde izliyordum demişsiniz acaba bu izlemeye çalıştığınız film 1080p falan olmasın? bendede 720p ler normalken 1080p lerde aynı sorun oluyor mesela. ya da bir diğer olasılık farkında olmadığınız fakat bilgisayarı kasan birşey mi çalışıyor acaba? görev yöneticisinden bunu da takip edebilirsiniz.
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• 1080p indirmiyorum çünkü monitörümün çözünürlüğü yetersiz.Sürekli 720p indiriyorum.Dediğiniz gibi görev yöneticisini de kontrol ettim ama farklı bir şey bulamadım.Hem de özellikle işlemler bölümünden bakıyorumki kim ne kadar kullanıyor göreyim.Hem klavyemden (G15) hem de görev yöneticisinden film oynanırken CPU kullanımını kontrol ediyorum ve %50 civarlarında oluyor.Zaten bu Mad Men adlı bir dizi de oluyor.İlk 2 bölümde sorun yokken 3'ten itibaren bu sorun başladı ve dayanılmaz hale geldi.
  • Arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
    iPhone 6S 64 GB ∞ Mid-2015 MBP 15'
  • hocam diğer dosyalar normal çalışıyor demişsin, kanımca dosyalarda bi sorun var. bundan emin olmak için başka bi bilgisayarda deneme şansın varsa dene.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• Diğer dosyaları dediğiniz gibi test ettim.Fight Club adlı filmde de aynı sorun oldu.Eskiden de bir ara Forrest Gump isimli filmde olmuştu 1 ay gibi bir süre sonra problemsiz izlemiştim.Ara ara böyle yapıyor diyip kendimi teselli mi etsem acaba...
  • bende de 300mb lık bir mkv film var 70. dakikadan sonra ses 1 saniye kadar erken geliyor. Gerekli ayarlamaları yaptım ses kaymasını movie makerda düzeltip kaydettim ses dosyası olarak mkv dosyasıyla nasıl birleştirebilirim bu sesi?
  • _____________________________
  • normal hayatta tam tersi olmalı... ışık sesten hızlıdır hesabıı xD
  • sana tek çözüm -> o dosya convert edilirken oluşan bir hatadan kaynaklanıyor %99.9

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Normal hayatı biliyoruz da bize sanal hayattaki problem sorun üretiyor.

PM ne bak oraya biseyler attim ama...

Orjinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

Normal hayatı biliyoruz da bize sanal hayattaki problem sorun üretiyor.

PM ne bak oraya biseyler attim ama...

Mesaj kutumda sizden gelen bir mesaj bulunmamakta...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.