Şimdi Ara

mizu.com 20TL indirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
8
Favori
29.065
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veliaht41

merhaba arkadaşlar;

az önce bence ck aldım 89 tl 20tl indirim ile 69 tl ye bakalım geldiği zaman size yorumlarımı söylerim.selamlar.

edit: parfüm ertesi gün geldi arkadaşlar.parfüm geldiği gibi iş yerinde sıktım, bir kaç kişi aaa ne bu çok güzelmiş dediler.parfümü üzeirmdeki kazağa da sıktım sabah aynı kazağı giydiğimde koku hala üzerinde duruyordu ürünler orjinal bence kalıcı kokusu var ama checkcosmetics den bakmadım.
  • 20 tl devam ediyor mu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

20 tl devam ediyor mu hala

Az önce denedim, devam ediyor
  • @cihancndn
    Çek mail ile mi geliyor? Az önce üye oldum bişey gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eider -- 29 Nisan 2013; 16:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eider

@cihancndn
    Çek mail ile mi geliyor? Az önce üye oldum bişey gelmedi.

Hayır hocam, ürünü sepete atın, ödeme ekranında 20 TL düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

bence bu firmada zihniyet yanlışlığı var.

" mizu amazon.com'un ortak olduğu çiçeksepeti markasıdır."

ohaaa yani trafik cezası kesicek memura benim amcamın oğlunun arkadaşı Milletvekili dermiş gibi birşey.

adam malı göndermese sanki Bize gidip amazondan parayı alabilme yetkisi tanıyor.

değil amazondan almayı çiçeksepetinden dahi zırnık alamazsınız.

adamlar ne zihniyetler kurumsal olmaya çalışıyorlar .. hayret.

Son günlerde gördüğüm en isabetli yorum bu olsa gerek. Katılmamak elde değil.
  • Arkadaşlar diesel fuel for life almayı düşünüyorum. Yaz için ağır gibi görünüyor ama kokusu çok hoşuma gitti.
    Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
  • sepetteyim şimdi ödeme ekranına kadar geldim 20 tl düşmedi ödedikten sonra 20 tl lik selam mı gönderiyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

sepetteyim şimdi ödeme ekranına kadar geldim 20 tl düşmedi ödedikten sonra 20 tl lik selam mı gönderiyorlar?

75 tl yi gectiniz mi ?
    Ayrica lp.mizu.com uzerinden uye oldunuz degil mi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Nisan 2013; 8:36:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 99 tl ye bulgary alalım dedik lp.mizu.com u blmiyordum ben normal siteden üye olmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acizim

99 tl ye bulgary alalım dedik lp.mizu.com u blmiyordum ben normal siteden üye olmuştum.

79 tl ye aldım teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Bu fiyatlara nasıl veriyorlar işkillenmemek elde değil.

Sence..
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/mizu
    Her 10 mesajın 9 u parfümlerin sahte yada kalıcı olmadığına yönelik..

alisverislerin % kaci bu sikayetler, onemli olan bu. adamlar her gun binlerce satis yapiyor, tekin acar icin bile kalici degil, sahte parfum satiyor diye sikayetler var sonucta.

• quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Bu fiyatlara nasıl veriyorlar işkillenmemek elde değil.

Sence..
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/mizu
    Her 10 mesajın 9 u parfümlerin sahte yada kalıcı olmadığına yönelik..

alisverislerin % kaci bu sikayetler, onemli olan bu. adamlar her gun binlerce satis yapiyor, tekin acar icin bile kalici degil, sahte parfum satiyor diye sikayetler var sonucta.

Sahte diye şikayet edenler ya kasıtlı yada parfümden anlamayan arkadaşlar.. Birçok alışveriş yaptım adamlar müşteriyi memnun etmek içinden elinden geleni yapıyorlar... Sevile tekine vereceğini para farkını kızılaya bağış yapın sevaba geçersiniz.. Yıllarca bu kurumlar tekel olmaları sayesinde servetlerine servet kattılar bizim halkta yemeye devam ediyor.. Tabiki bir kısmı

• Mizu'dan Armani Acqua Di Gio almıştım , AVEA %20 indirim + Avantajix + Axess Chip para ile 150 liralık parfüm 100 - 110 civarına gelmişti. Şimdi aynı parfümü 219 lira yapmışlar yine Mizu'da. Ürün bana tam 1.5 haftada geldi , o açıdan kötüydü ancak fiyatla kıyaslarsak avantajlı çıktım.
  • 79 tlye aldığım bayan bulgry geldi sorunsuz orjinal, tavsiye ederim. kendimede ck alsam mı diye düşünüyorum hermes kullanıyorum 6 aydır ama ck yı özledim
  • valla arkadaşlar bende bu siteden bvlgari aqva marine almıştm ama parfümü bi türlü gönderemediler bi de şikaytvar.com da o kadar şikayeti var ki firmanın , doğruluk payı olduğuna da inanıyorum..iptal ettim siparişimi
  • Arkadaşlar ben diesel fuel for life aldım. 20tl indirim çeki ile.

parfüm orjinal, seri numarasından kontrol ettim 31 aylık raf ömrü görünüyor. kutu üstünde jelatin vardı, Loreal tarafından ithal edilmiş.
  • Yaz için Roma Uomo tavsiye ederim arkadaşlar 100liraya geliyor
  • mizu nun şuanki yeni üye olanlara verdiği indirim var.Acaba yapı kredi bankasının anneler günü kampanyası kapsamında internet şubesine giriş yapanlara %15 indirim veriyor bu ikisi birleşirmiki?
  • arkadaşlar yeni üye 20 tl,
    axess, avea, vs. vs. indirimlerinden hangileri birleşiyor?

her kredi kartı var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.