Şimdi Ara

mizu.com 20TL indirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
8
Favori
29.065
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.mizu.com/chanel-allure-homme-sport-edt-erkek-parfum

bu parfüm niye bu kadar pahalı? 50 ml olanı bile 200 liraya yakın. çok mu tutulan bi parfüm bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

http://www.mizu.com/chanel-allure-homme-sport-edt-erkek-parfum

bu parfüm niye bu kadar pahalı? 50 ml olanı bile 200 liraya yakın. çok mu tutulan bi parfüm bu?

chanel su üretse 50 liradan satar, o yüzden pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

Orijinalden alıntı: A380

http://www.mizu.com/chanel-allure-homme-sport-edt-erkek-parfum

chanel su üretse 50 liradan satar, o yüzden pahalı.

ilk kez duyduğum bi marka normalde yazılışı channel olması gerekmezmi

• hala veriyor mu 20tl?
  • givenchy insense ultramarine alıcaktım.baktım freeshopta 55 euro.mizudan 45 euroya alacagıma 10 euro daha fazla verıp freeshoptan almaya karar verdım.en azından içim rahat
  • Su an indirim kampanya gibi seyler var mi ? Parfum siparisi vericem fazladan para vermeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Su an indirim kampanya gibi seyler var mi ? Parfum siparisi vericem fazladan para vermeyelim.

siteye girince aşağıda kampanyalarımızı die bir bölüm var siyah bölümde oraya bakabilirsiniz.
  • Bu lp.mizu.com ne oluyor ? başında ki lp nedir ? subdomain olarak mı alınmış ? farklı bir site mi ? sakata gelmeyelim sonra ..
  • Lp mizu sayesinde 3 alisveis yaptim. Hepde farkli maillerle. Ama adres ve isim hep ayni umarim cakmazlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Lp mizu sayesinde 3 alisveis yaptim. Hepde farkli maillerle. Ama adres ve isim hep ayni umarim cakmazlar

Onlar bizden daha çakal.. Farkındadırlar ama kazanç tatlı geliyo demekki adam kaldırmıyor..
  • Arkadaşlar ttnet kampanyası için kod yazıyorum hata veriyor. Ne yapmam lazım?
  • CK SHOCK aldım 2006 üretimi çıktı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

CK SHOCK aldım 2006 üretimi çıktı :S

Müşteri hizmetleriyle iletişim kurun ve geri gönderin. 7 yıllıksa gerçekten kokusunu muhafaza edebileceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Dostum kokusu nasıl?

Ck shock
    Ck Eternity
    212
    Arasında kaldım

• http://www.mizu.com/divas-diamond-8-ayar-kalp-pirlanta-yuzuk

http://www.mizu.com/divas-diamond-kirmizi-altin-kalp-pirlanta-yuzuk

Yüzük işinden pek anlamam,bu yüzüğün fiyatı nasıl?

Ve her yüzükte numara değişiyormuş,bunu alırken numarayı neye göre alacağım?

Bi de hangisi daha güzel duruyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir6168 -- 12 Mayıs 2013; 14:25:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Dostum kokusu nasıl?

Ck shock
    Ck Eternity
    212
    Arasında kaldım

212 harika bir kokudur. Tavsiye ederim.

• Ben de güneş gözlüğü alacağım Mizu'dan. TTNET kampanyası varmış.

Ama kodu girdiğimde "kayıtlı kampanya bulunamadı." uyarısı alıyorum. Böyle bir problem yaşayan var mı?
  • Ben Cumartesi CK shock ve Davidoff the game adlı iki adet parfüm sipariş verdim ve aynı saatte kargolamışlar. Bugün (Pazartesi) elime geçti. Şu internetteki saçma sapan yorum yapan kişilerin ilk tezi çürüdü. Orjinalliği konusuna gelince, ürünler gayet orijinal... az çok orijinal parfümden anlarım... şişeden ziyade koku olarak. İki ürünümde orijinal fakat ithalatçıları tabiki farklı tanımadığım yerler. Üretim yılları konusunda da sıkıntı yok arkadaşlar. Davidoff the game daha yeni çıkan bir koku. yıllanmış olma ihtimali yok. piyasada 200 TL ben aldım 112 tl (Avea % indirim )
    Sonuç olarak ben memnun kaldım siteden. Bu arada Bu sitede galiba sadece parfümler ucuz :) diğer ürünler konusunda kefil olamam

• quote:

Orijinalden alıntı: zavtra

Ben Cumartesi CK shock ve Davidoff the game adlı iki adet parfüm sipariş verdim ve aynı saatte kargolamışlar. Bugün (Pazartesi) elime geçti. Şu internetteki saçma sapan yorum yapan kişilerin ilk tezi çürüdü. Orjinalliği konusuna gelince, ürünler gayet orijinal... az çok orijinal parfümden anlarım... şişeden ziyade koku olarak. İki ürünümde orijinal fakat ithalatçıları tabiki farklı tanımadığım yerler. Üretim yılları konusunda da sıkıntı yok arkadaşlar. Davidoff the game daha yeni çıkan bir koku. yıllanmış olma ihtimali yok. piyasada 200 TL ben aldım 112 tl (Avea % indirim )
    Sonuç olarak ben memnun kaldım siteden. Bu arada Bu sitede galiba sadece parfümler ucuz :) diğer ürünler konusunda kefil olamam

Hocam CK shock dolum tarihi nedir ? Barkod numarasından kontrol ettiniz mi ? CK shock bende aldım orjinalliği konusunda sıkıntı yok fakat 2006 dolum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zavtra

Ben Cumartesi CK shock ve Davidoff the game adlı iki adet parfüm sipariş verdim ve aynı saatte kargolamışlar. Bugün (Pazartesi) elime geçti. Şu internetteki saçma sapan yorum yapan kişilerin ilk tezi çürüdü. Orjinalliği konusuna gelince, ürünler gayet orijinal... az çok orijinal parfümden anlarım... şişeden ziyade koku olarak. İki ürünümde orijinal fakat ithalatçıları tabiki farklı tanımadığım yerler. Üretim yılları konusunda da sıkıntı yok arkadaşlar. Davidoff the game daha yeni çıkan bir koku. yıllanmış olma ihtimali yok. piyasada 200 TL ben aldım 112 tl (Avea % indirim )

Hocam CK shock dolum tarihi nedir ? Barkod numarasından kontrol ettiniz mi ? CK shock bende aldım orjinalliği konusunda sıkıntı yok fakat 2006 dolum..

bu dedikleri bir site vardı okudum konuyu. her ne kadar inanasım gelmese de kontrol ettim. 2012 çıktı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.