Şimdi Ara

mizu.com 20TL indirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
8
Favori
29.065
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti bonus kullananlar HERSEY yazip 3340 a gondersinler 50 tl ustune 5 tl bonus veriyor. Denedim geldi 5 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raven254

Garanti bonus kullananlar HERSEY yazip 3340 a gondersinler 50 tl ustune 5 tl bonus veriyor. Denedim geldi 5 tl

Bende arkadaşa kefilim bonus geçerli oluyor

• şu ana kadar alan hemen hemen herkes sanırım ürünlerden ( parfümlerden ) memnun ?
  • 2 urun aldim son derece memnunum.
  • Dün sipariş verdiğim CK Be parfümüm bugün elime ulaştı. checkcosmetic'ten barkod sorgulamasında üretim tarihi 2 Haziran 2010 çıktı. 3 yılı çoktan devirmiş bir "emporio armani he" parfümüm vardı. Taşınırken elime geçmiş ve sıkmıştım. Kalıcılığında ve koku kalitesinde hiçbir eksiklik yoktu. Bu yüzden gönül rahatlığı ile kullanacağımı düşünüyorum. 200 ml için 70 tl. Bence yaz ayları yaklaşırken çok iyi bi alışveriş oldu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaninkilici

Dün sipariş verdiğim CK Be parfümüm bugün elime ulaştı. checkcosmetic'ten barkod sorgulamasında üretim tarihi 2 Haziran 2010 çıktı. 3 yılı çoktan devirmiş bir "emporio armani he" parfümüm vardı. Taşınırken elime geçmiş ve sıkmıştım. Kalıcılığında ve koku kalitesinde hiçbir eksiklik yoktu. Bu yüzden gönül rahatlığı ile kullanacağımı düşünüyorum. 200 ml için 70 tl. Bence yaz ayları yaklaşırken çok iyi bi alışveriş oldu bu

Dostum distürübütör firma etiketinde ne yazıyor ? Ben bugün kız arkadaşım için aldım genellikle Calvin Klein parfümlerin Türkiye distirübütör firması MM kozmetiktir fakat bu benim aldığım üründeki etiket Nokta Kozmetik adlı bir firmaya ait . Biraz googleda araştırdım fakat hiçbir bilgi edinemedim firmayla ilgili . Daha sonra doğrulamak adına etiketteki telefon numarasını cevirdim ve muhattap olduğum kişi ürünün orjinal olduğunu söylesede tatmin olmadım . checkcosmetic den kontrol ettiğimde Mayıs 2007 üretimi gözüküyor . Fakat dubaiden ithal olan ürünlerden olmasından şüpheliyim

• merhaba arkadaşlar;

az önce bence ck aldım 89 tl 20tl indirim ile 69 tl ye bakalım geldiği zaman size yorumlarımı söylerim.selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaka­®

quote:

Orijinalden alıntı: serkaninkilici

Dün sipariş verdiğim CK Be parfümüm bugün elime ulaştı. checkcosmetic'ten barkod sorgulamasında üretim tarihi 2 Haziran 2010 çıktı. 3 yılı çoktan devirmiş bir "emporio armani he" parfümüm vardı. Taşınırken elime geçmiş ve sıkmıştım. Kalıcılığında ve koku kalitesinde hiçbir eksiklik yoktu. Bu yüzden gönül rahatlığı ile kullanacağımı düşünüyorum. 200 ml için 70 tl. Bence yaz ayları yaklaşırken çok iyi bi alışveriş oldu bu

Dostum distürübütör firma etiketinde ne yazıyor ? Ben bugün kız arkadaşım için aldım genellikle Calvin Klein parfümlerin Türkiye distirübütör firması MM kozmetiktir fakat bu benim aldığım üründeki etiket Nokta Kozmetik adlı bir firmaya ait . Biraz googleda araştırdım fakat hiçbir bilgi edinemedim firmayla ilgili . Daha sonra doğrulamak adına etiketteki telefon numarasını cevirdim ve muhattap olduğum kişi ürünün orjinal olduğunu söylesede tatmin olmadım . checkcosmetic den kontrol ettiğimde Mayıs 2007 üretimi gözüküyor . Fakat dubaiden ithal olan ürünlerden olmasından şüpheliyim

Benim aldığım üründe de Nokta Kozmetik distribütör olrak görünüyor. Bunlara çok takılmamak lazım. Grey bile olabilir. Önemli olan ürünün size verdiği fayda ve bu fayda için ödediğiniz para. Eğer harcadığınız paraya karşılık beklediğiniz faydayı alıyorsanız çok da fazla düşünmemek lazım üzerinde. Bu arada sabah sekizde evden çıkarken sıktığım parfümün kokusunu halen alıyorum. Ürünün orijinalliğinden yana şüphem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: veliaht41

merhaba arkadaşlar;

az önce bence ck aldım 89 tl 20tl indirim ile 69 tl ye bakalım geldiği zaman size yorumlarımı söylerim.selamlar.

Bu CK da moda oldu:) her 10 kişiden 5 i CK alıyor sanırım bende dahil
  • ck mı euphoria mı??

hangisini alırdınız
  • Alışverişim esnasında eşim için de Nina Ricci Premier Jour almıştık. Siparişin ertesi günü o da teslim edildi. checkcosmethic kontrolünde üretim tarihi 2011 çıktı. Ama parfüm mükemmel. Arkadaşlar bence bu site ana distribütör ya da fabrikadaki stokların eritildiği bir satış noktası gibi çalışıyor. Parfümler orjinal. Ancak üretim tarihinin online olarak sorgulanabildiği şu ortamda, mağazalarda satışa sunmaya imtina ettikleri eski üretim ürünleri bu noktalar vasıtasıyla satıyor ve stoklarını eritiyorlar. Tüketici de online sorgusunda eski tarihle karşılaşınca "Zaten piyasanın yarı fiyatına aldım" algısıyla bu durumu kabulleniyor. Bence kazan-kazan esasına dayalı oldukça başarılı bir sistem. Bundan sonra da buradan parfüm almaya devam edeceğim sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

ck mı euphoria mı??

hangisini alırdınız

euphoria kullanmıştım daha önce. bende parfümü görüp, kokuyu beğenip 3 kız arkadaşım eşine hediye alarak aldı o parfümü. yani kadınlar çok beğeniyor zaten tatlı kadınların beğeneceği bir yönü var, ama bence çok sentetik bir koku. kalıcılığı kötü, çok sıkıp kalıcılığı arttırayım derseniz baş ağrısı yapıyor ama kokusu fena değil. ilk koklayan herkes beğenir büyük ihtimalle. ck mı euphoria mı dersen euphoria derim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 27 Mart 2013; 11:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marquin

quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

ck mı euphoria mı??

hangisini alırdınız

euphoria kullanmıştım daha önce. bende parfümü görüp, kokuyu beğenip 3 kız arkadaşım eşine hediye alarak aldı o parfümü. yani kadınlar çok beğeniyor zaten tatlı kadınların beğeneceği bir yönü var, ama bence çok sentetik bir koku. kalıcılığı kötü, çok sıkıp kalıcılığı arttırayım derseniz baş ağrısı yapıyor ama kokusu fena değil. ilk koklayan herkes beğenir büyük ihtimalle. ck mı euphoria mı dersen euphoria derim yani.

ben normalde eternty kullanıyorum .euphoria bir hatunun ben bunu çok beğeniyorum demesiyle aklımda kalmıştı.şimdi sende böyle diyince alıcağım:)

• Ben rochas aldım kalıcı olmadığından iade ettim ilgilendiler geri dönüşleri çok iyi sitenin
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkers

Ben rochas aldım kalıcı olmadığından iade ettim ilgilendiler geri dönüşleri çok iyi sitenin

ürünün paketini açtınız ve ürünü iade aldılar ? Doğru mu anladım

Bunu mümkünse bizler için SS ile desteklerseniz , yarın bir gün bizimde işimiz düştüğünde ve yan çizdiklerinde sizin SS inizi kanıt olarak koyarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Ben rochas aldım kalıcı olmadığından iade ettim ilgilendiler geri dönüşleri çok iyi sitenin

Bunu mümkünse bizler için SS ile desteklerseniz , yarın bir gün bizimde işimiz düştüğünde ve yan çizdiklerinde sizin SS inizi kanıt olarak koyarız

Üstad müşteri hizmetleri harika.. Koşulsuz iade alıyorlar.. Hiç tereddüt etmeyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

quote:

quote:

Üstad müşteri hizmetleri harika.. Koşulsuz iade alıyorlar.. Hiç tereddüt etmeyin derim.

Çok iyiymiş o zaman , bazı siteler açıldığı zaman paket iade almıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sipariş iptal edildi yazıyor yoksa atardım fotoğrafı açıklama yapmamalarına rağmen para iadesini çok hızlı yaptılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sipariş iptal edildi yazıyor yoksa atardım fotoğrafı açıklama yapmamalarına rağmen para iadesini çok hızlı yaptılar

Valla biz parkersla birlikte öyle bir yürüdük ki adamların üstüne aslında almak zorunda kaldılar. Normalde ben ilk konustugumda 7 günü geçtiyse iade almıyoruz gibi bir şey söylediler. Fakat şikayetvar ve twitter saolsun olayımızı çözdü. Daha birçok şey oldu ama şu an maalesef anlatamıyorum.

• Sitedeki kappa marka gözlükler nasil, alinabilirmi fiyatına göre

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.