Şimdi Ara

mizu.com 20TL indirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
8
Favori
29.065
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iloveist

calvin klein ONE alan arkadaşlar,

parfüm kutusunun dışı jelatinlimiydi? benimkisinde jelatin yoktu. bide 2010 üretim çıktı. Kıllandım valla. Kokusunda sorun yok gibi ama karar veremedim. Gerimi göndersem acaba?

Paketi geri açtıysan iade etmeyi unut.Paketi açtığın anda olay biter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: iloveist

calvin klein ONE alan arkadaşlar,

parfüm kutusunun dışı jelatinlimiydi? benimkisinde jelatin yoktu. bide 2010 üretim çıktı. Kıllandım valla. Kokusunda sorun yok gibi ama karar veremedim. Gerimi göndersem acaba?

Paketi geri açtıysan iade etmeyi unut.Paketi açtığın anda olay biter..

kargo paketini tabi açtım. sorun içinden çıkan parfüm kutusunun jelatinli olmamasıydı. yani jelatinli gelse zaten sıkıntı yok.
  • O urunde jelatin yok hocam, sorun yok. Olmadigini teyit edebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

arkadaşlar,

Pazartesi akşamı siteden 100 ml. Givenchy pi aldım. Bugün elime ulaştı. Yani siparişin 1 günde ulaştığını söyleyebiliriz.

Kutu jelatinliydi, jelatinin üstünde givenchy'nin türkiye mümesilinin ya da mümesilleriden birinin diyelim ithalatçı firma olarak etiketi vardı. bu etikette te-ha kozmetik yazıyordu sanıyorum. internette araştırın, sitesine girin.

kutusunu açtım, kutu kartonuna kadar bildiğimiz kutu, bir değişiklik yoktu. pafümü sıktım, kokuda da herhangi bir problem yoktu. daha önce free shop'tan aldıklarımla aynıydı. hafiflik falan yoktu, ofisteki herkes kokuyu aldı. düşünün ki bileğime 2 fıs sıktığım halde 1,5 saat sonra odaya gelen arkadaşım girer girmez kokuyu aldı.

yani bildiğimiz pi idi. 100 tl'ye 100 ml. almış oldum, çok memnunum.

kutuda ve şişede yazan kod da şu: 2WO2

checkcosmetics'ten baktım;

Date of manufacture:
    May 2002
    General shelf life: 36 months
    bad It looks like your product was manufactured more than 3 years ago

diyor. yani "güya" 11 senelik olduğunu söylüyor ama sanmıyorum. öyleyse de benim için sorun değil:)
    son free shop'tan aldığım da bu siteye göre 5 senelik çıkıyor zaten:)

çok parfüm kullanan biri olsam farklı markalardan 1-2 şişe daha sipariş verirdim.

Doğru yere yazdığına emin msin dostum. Baktım şimdi

Date of manufacture:
    September 2012
    Valid at least for the next
    30 months

diyor. İlk yazdığında da bakmıştım bu tarihi vermişti.

hocam uayarınız üzerine ben de şimdi denedim;

Date of manufacture:
    September 2012
    OK Valid at least for the next
    30 months

dedi. ilk denediğimde niye öyle oldu bilmiyorum. demek ki üretim tarihinde de sorun yokmuş.

• Bizimde verdiğimiz siparişler 1 günde ulaştı elimize. Buradan aldığım Bvlgari Aqvanın kokusu daha önce strawberry den aldığım Aqva dan çok daha kalıı çıktı. Dün öğlen sıktım hala kokuyor. Siteden çok memnun kaldık
  • CK one sabah 4 fıs sıktım.. Hala geliyo burnuma kokusu güzel güzel. Kim demiş uçuyor diye..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Bizimde verdiğimiz siparişler 1 günde ulaştı elimize. Buradan aldığım Bvlgari Aqvanın kokusu daha önce strawberry den aldığım Aqva dan çok daha kalıı çıktı. Dün öğlen sıktım hala kokuyor. Siteden çok memnun kaldık

Aynen bende memnun kaldım fırsat bu fırsat diyip 3 yıllık parfümü alsak mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

quote:

Orijinalden alıntı: orislevin

Bizimde verdiğimiz siparişler 1 günde ulaştı elimize. Buradan aldığım Bvlgari Aqvanın kokusu daha önce strawberry den aldığım Aqva dan çok daha kalıı çıktı. Dün öğlen sıktım hala kokuyor. Siteden çok memnun kaldık

Aynen bende memnun kaldım fırsat bu fırsat diyip 3 yıllık parfümü alsak mı acaba

Yok hocam parfüm ihtiyaç kadar alınmalı bence. Nasıl olsa üç beş ayda bir böyle güzel kampanya oluyor. Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Çıkış yapınca tekrar girilmiyor. Deneyen oldu mu?

Dun uye olmustum dedigin gibi girilmiyor

Bende giremiyorm hatalı şifre diyor şifremi unuttum dediğimde ise bu maille kayıtlı kullanıcı bulunamıyor diyor

20 tl yi kullandırtmak istemiyor çakallar. msn adresi dediğin nedirki bidaha açarız

mail adresine gelen doğrulama linkine tıklayın , hesabınızla açılmış oluyor site .

yeni adresle üye olmanıza gerek yok .
    Ama sitede bir hata olduğu mutlak bi gerçek

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Güzel bilgi
  • Üye oldum 20 lira indirim fln gelmedi arkadaşlar nerden bakıyoruz siparişi tamamla dediğimde kod çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Üye oldum 20 lira indirim fln gelmedi arkadaşlar nerden bakıyoruz siparişi tamamla dediğimde kod çıkmıyor

konuyu okuyunuz önce

75TL ve üzerini geçtiği an , sepette indirim yapıyor otomatikman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 14 Mart 2013; 18:10:36 >
  • quote:

quote:

Üye oldum 20 lira indirim fln gelmedi arkadaşlar nerden bakıyoruz siparişi tamamla dediğimde kod çıkmıyor

konuyu okuyunuz önce

nerden anladın okumadığımızı 10 kere denedim indirim fln yapmıyor
  • hatta al sana ekran resmi 1 ürün 2 ürün fiyatına çıkıyor sen okumaktan yazmktan bahsediyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 14 Mart 2013; 18:16:03 >
  • quote:

quote:

quote:

konuyu okuyunuz önce

https://lp.mizu.com/ üzerinden mı kayıt oldun ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu okuyunuz önce

hayır sitesinden kayıt oldum demek ona dikkat etmemişiz gerçi şuanda 1 ürün seçtiğimde bile 2 fiyat çıkıyor ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu okuyunuz önce

hayır sitesinden kayıt oldum demek ona dikkat etmemişiz gerçi şuanda 1 ürün seçtiğimde bile 2 fiyat çıkıyor ama

konuyu okuduğunuz belli oluyor

bu adresten alınan üyeliklerde 20TL indirim mevcut , siz ise normal siteden kayıt olmuşsunuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konuyu okuyunuz önce

konuyu okuduğunuz belli oluyor

bu adresten alınan üyeliklerde 20TL indirim mevcut , siz ise normal siteden kayıt olmuşsunuz

yukarıda bir arkadaş ana ekrandan üye ooluyorsunuz diye yazmış ondan yanıldım başka mailimde yok ugraşamıyacağım değilse alacaktım pi mi ama kısmeet

• quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

http://www.mizu.com/lacoste-essential-sport-edt-erkek-parfum?ref=crt&utm_source=criteo&utm_medium=banner&utm_campaign=retargeting

elimde bu üründen 3 adet var 40ml. olarak uygun fiyattan vereceğim.

http://checkcosmetic.net/ sorgulatınca 5 aylık çıkıyor yani çok taze. 31 ay kalmış gözüküyor.

Ayrıca armani sport code, dkny be delicius da var.

PM atabilirsiniz.

sorgulamayı nasıl yapıyorsunuz kutunun altındakı kodlamı sısenın altındakıylemı sısenın altındakı okunmuyor cok ufak kutunun altındada barkodun onunde ayrı bır sayı barkodun altında 10hanelı kod ve barkodun sonunda bır sayı var ne sekılde gırıyoruz acaba

resmıde eklıyorum ben bır turlu bakamadım bakabılıcek arkadas varsa bana yardımcı olabılırmı markası hugo boss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bu_rock01 -- 15 Mart 2013; 15:55:14 >

• hala yardım beklenıyor yokmu yardım edıcek bırısı dua garantılı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.