Şimdi Ara

Mitsubishi LANCER Tavsiye [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba forum sakinleri. Yaşım 17 hedeflerim yüksek. Allah nasip ederse güzel bir üniversite okumayı planlıyorum.

45-60 bin lira arasında bir otomobil olarak, EVO görünümlü 1.6invite lancer lar dikkatimi çekiyor ve tabiki ikinci el.Araçlar 2011-2013 modellerinde. Mitsubishi hastası oldum.

Fabrika çıkışlı spor otomobil ile muayenede sıkıntı çekmeme (tabiki modifiyeli olanları ayrı), fabrika çıkışlı 7+1 (subwoofer) ses sistemi ve ön göğüste büyük bir ekran bulunuyor. Araçlar 20-25kr yakan (lpg) 4 kapılı asi görünümlü bir otomobil. Vergilerine baktım gayet uygun. Sizce uzun vadeli binmek için ileride bunu tercih etsem nasıl olur ? CVT şanzımanlı bu araçlar şanzıman açısından diğerlerine göre iyi midir ? Bu fiyat aralığında spor otomobil öneriniz var mıdır ? Son olarak Parça sıkıntısı çekilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 16 Ekim 2016; 0:47:09 >

• İnşallah Allah nasip eder kardeşim.
  • yasnaktp kullanıcısına yanıt
    İnşallah kardeşim.

Bakalım tavsiye veren olursa ona göre iyice araştıracağım.
  • Sen önce okulunu kazan sonra gel abisi
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    arkadaş haklı. doğmamış çocuğa don biçilmez.
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Şimdiden marka/model araştırması yapıp ona göre hedeflerimi koymak istiyorum. İleride rastgele araba alacağım diyerek düşünmek istemiyorum. Tabi 6-7 yıl sonra piyasa ne olur neler çıkar bilinmez ama fikir almak her zaman iyidir.
  • Yanlız 7+1 subwoober (galiba yanlış yazdım.)) olanlar 1.8 motor ve 1.6 lardan çok farklı bir araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni yanlış anlamanı istemem ancak burası konu dışı değil, beyler-kardeşim gibi hitapların ben dahil diğer üyelerin hoşuna gideceğini sanmıyorum. Soruna gelirsek bize bütçe dahilinde sorular sormuşsun ancak elinde bütçen yok, bilgi amaçlı sorucaksan elbet yardımcı olanlar olucaktır.
  • Daha okulu kazanmamışsın.Hadi diyelim kazandın.Hangi bölüm?Kıytırık sıradan bölümleri okuyarak işsizler ordusuna katılırsın.Lancer hayali kurmakla para kazanılmıyor.Git ders çalış Tıp fakültesi felan tuttur.Yada girişimci ol iyi bir iş öğren kendi işini yap.Yoksa çok hayal kurarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 15 Ekim 2016; 16:32:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Sen önce okulunu kazan sonra gel abisi

Bu diyen ehliyetini yeni aldı

• @redbul_540 yazılım müh. Veya elektrik eloktronik düşünüyorum. Tabiki ders çalışıyorum ve ygs, lys hazırlığına başladık 2 seneden az kaldı. İyi bir yere gitmeyi hedefliyorum.

İleriki yaşam biçimi tasarladım her şeyi sıraya koydum. Tek yapmam gereken sınavda iyi bir başarı elde etmek. Ardından hedeflerimi sırayla yoluna koymak.

@vAsilevsky Kusura bakmayın hocam düzeltiyorum. Yazarken bende tereddütte kalmıştım.

• Biraz buyu, oyle gel. Senin yasinda bu kadar arabaya ilgi dogru degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camurluklardaki fenderler bu araca ayrı bi yakışıyor

• Lancer super arac tavsiye ederim bende hastasıyım

• Valla neden böyle dediğinizi anlamıyorum. Ben pc başında oyunlardan kalkmayan yeni nesillerden değilim. Zor şartlarda büyüdük. Babam 52 yaşında ilk arabasını 2016 şubat 20 de aldı.

10 yaşımdan beri elektrik/elektronikle uğraşıyorum. 1 yaz elektrikçide, 2 yıl telefon tamircisinde son geçtiğimzi yazda elektronikçide çalıştım.

Hobi olarak evde bir sürü şeyler yaptım imzamdaki yaptığım projelere bakabilirsiniz.

İlk arabamız olduğunda yani bu yıl şubat sonlarında, arabayı almadan 1 yıl öncesine kadar o kadar bilgi aldım ki, arabamız olduğunda da çoğu yerini söküp taktım. Şuan aracı baştan aşağıya kaporta ve tesisatını, far sistemlerinden gaz sistemlerine, motora bağlanan her ana parçasına kadar söküp takabiliyorum.

Evde de babamla eskiden beri çoğu şey yaptık. Ben meraklı ve araştırmacı birisiyim. Detaylara önem veririm. Olursa olur olmazsa olmaz ya da neyin nasıl olduğundan banane gibisinden değilim.

Bunun yanında eğitim hayatıma, gitar öğrenmeyi kursuna gitmeden öğrenmiş olup çalmaya, elektronik hobilerime devam ederken araştırıyorum. Ben böyle yaşıyorum ve zevk alıyorum. Asosyal, para yiyen oo araba güzelmiş bunu alayım kafalarında değilim. İşime yarayacak, hesaplı ve az yakan bir araba peşindeyim, sırf beğendiğim için değil. Sadece hedeflerimi belirlemek istiyorum. Şuan bunları neden yazıyorum bilmiyorum fakat; herkes konuyu dağıtıp git oku da gel, bu yaşta ne arabasına bakıyosun gibisinden davranıyor yahu ben isteğimi belirtmişim gerisi bana kalmış siz sadece bana önerilerinizi iletin.

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Valla neden böyle dediğinizi anlamıyorum. Ben pc başında oyunlardan kalkmayan yeni nesillerden değilim. Zor şartlarda büyüdük. Babam 52 yaşında ilk arabasını 2016 şubat 20 de aldı.

10 yaşımdan beri elektrik/elektronikle uğraşıyorum. 1 yaz elektrikçide, 2 yıl telefon tamircisinde son geçtiğimzi yazda elektronikçide çalıştım.

Hobi olarak evde bir sürü şeyler yaptım imzamdaki yaptığım projelere bakabilirsiniz.

İlk arabamız olduğunda yani bu yıl şubat sonlarında, arabayı almadan 1 yıl öncesine kadar o kadar bilgi aldım ki, arabamız olduğunda da çoğu yerini söküp taktım. Şuan aracı baştan aşağıya kaporta ve tesisatını, far sistemlerinden gaz sistemlerine, motora bağlanan her ana parçasına kadar söküp takabiliyorum.

Evde de babamla eskiden beri çoğu şey yaptık. Ben meraklı ve araştırmacı birisiyim. Detaylara önem veririm. Olursa olur olmazsa olmaz ya da neyin nasıl olduğundan banane gibisinden değilim.

Bunun yanında eğitim hayatıma, gitar öğrenmeyi kursuna gitmeden öğrenmiş olup çalmaya, elektronik hobilerime devam ederken araştırıyorum. Ben böyle yaşıyorum ve zevk alıyorum. Asosyal, para yiyen oo araba güzelmiş bunu alayım kafalarında değilim. İşime yarayacak, hesaplı ve az yakan bir araba peşindeyim, sırf beğendiğim için değil. Sadece hedeflerimi belirlemek istiyorum. Şuan bunları neden yazıyorum bilmiyorum fakat; herkes konuyu dağıtıp git oku da gel, bu yaşta ne arabasına bakıyosun gibisinden davranıyor yahu ben isteğimi belirtmişim gerisi bana kalmış siz sadece bana önerilerinizi iletin.

Genç seni tebrik ediyorum fakat sana bir abi tavsiyesi. Hiçbir zaman kendini övme ve yaptığın işlerle övünme. Bırak başkası seni övsün. Bu mesajımı sakın yanlış anlama.

•  Mitsubishi LANCER Tavsiye [SS]

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Şimdiden marka/model araştırması yapıp ona göre hedeflerimi koymak istiyorum. İleride rastgele araba alacağım diyerek düşünmek istemiyorum. Tabi 6-7 yıl sonra piyasa ne olur neler çıkar bilinmez ama fikir almak her zaman iyidir.

ben orta 3 de ıkı hedef belirlemiştim...ozmanlar oalacagını sanmıyordum ama güzel ALLAH ım bana yardımcı oldu ıkısınıde gerceklestırmıs bulunuyorum...şu an yaşım 42
    senin düşüncelerine saygı duyuyorum..ama böyle küçük hedef belirleme inan daha büyük hedefleri koy önüne..
  • 1.4TSI Scirocco bunları araştır buda iyidir
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Lancer almak için Tıp fakültesi mi kazanmak gerekiyor? Hayatımda gördüğüm en boş ve en sığ yorumlardan birisi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.