Bildirim
mitsubishi Lancer mi Honda civic mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: CriticalWave
Merhaba dun lancer test surusundeydik araba cok hosuma gitti fakat bi arkadasim bana civic onerdi yedek parca 2.el ve ic torpido dizayni lancerden onde duruyo. Lancer hastasiyim. Honda mi almaliyin lancer mi?
lancer alacaksan git ikinci el al sıfırına o para verilmez. Fiyatı baya düşük lancerlar var ikinci elde. -
Klasik olucak yalnız hangisini beğendiysen onu al.Lancer hoşuna gitmiş.Al kafan rahat etsin.Sevmediğin bir arabaya binmek istemezsin değil mi ? -
Lancer fiyatları 0 lardan aşırı pahalı değil ama Türkiyede'de tutulmayan bir araç acaba neden ? -
İkisi de yüzünü güldürür... Hangisinin sürüş karakterini beğendiysen onu al....
Bir de Lancer la Honda arasında tüketim olarak nerden baksan 2- 2.5 lt oynar şehir içinde..Lancer daha ekonomik. Honda az biraz daha performanslı; bir tık önde..
44.000 liraya Sunroof + Body-Kit + Park sensörü çok rahat alırsın...Bazı arkadaşlar pahalı demiş de neresi pahalı anlamadım...f/p açısından en iyi araçlardan bi tanesi...Ben 41.500 liraya aldım.
İlla otomatik düşünüyorsan 1 aya kalmadan CVT şanzımanlı Lancer gelecek 1.6 lara. Onu da test et öyle karar ver.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 7 Temmuz 2011; 15:53:14 > -
Manuel mi düşünüyorsun otomatik mi? -
manuel alıcam hocam. 2 el de düşünebilirim en az 2010 olanlardan fakat.
quote:
Orijinalden alıntı: Saeros
Lancer fiyatları 0 lardan aşırı pahalı değil ama Türkiyede'de tutulmayan bir araç acaba neden ?
Bunun nedenını sorduğmda Mitsbushi türkiyede şimdiye kadar ticari araçlara ağırlık vermiş olduğu için binek araçları henüz yaygın değil ilerleyen zamanda yaygınlaşıcağını söyledi. araçları TEM SA getiriyor türkiyeye toyota filan binek olarak geldiği için Mitsubishi hep ticari gelmişti .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 7 Temmuz 2011; 19:31:31 > -
uzun süre bineceksen lancer yok 1 sene biner satarım diyosan civic.
Performansları yakın yakıtta lancer daha cimri donanım aynı tasarım kesinlikle lancer. evo kasaya bineceksin :) -
Arkadasim senin zaten kafanda begendigin hatta senin tabirinle 'hastasi oldugun' bir arac varken gidipte ici daha guzel vs. yuzunden istemedigin arabaya binme diyorum.Insan hayata 1 kere geliyo sonucta ve yapmak istedigini begendigini al.Civic'e kotu demiyorum ancak onu aldiginda da yolda Lancer gorunce icin "keske Lancer alsaydim" diyeceksen hic bosuna macera arama yani Mitsubishi'yi al bence (: -
Elantra'ya da bakın bence.
Cerato'yu da inceleyin. 36.400 TL düz benzinli en boş olanı. 42.200'de en full olanı.
40-41 arasına alabilirsin. 1.6 126 beygir diye biliyorum.
Bayiler garantili LPG kiti de takıyorlar. -
hali hazırda şuanda Hyundai Accent Era var dizel fakat genç işi araba düşündüğüm için mitsubishi lancer istiyorum. söylediğiniz modeller bana uygun değil senersongur. teşekkürler yinede -
ikisi de güzel araba ben olsam ikinci el lancer alırdım. Hem uygun hem de güzel araç. -
Civic zaten kasa değiştiriyor,Lancer'ında iç tasarımı biraz vasat gibi,Yeni Elantra'yı mutlaka incele kararını ondan sonra ver. -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Bir de Lancer la Honda arasında tüketim olarak nerden baksan 2- 2.5 lt oynar şehir içinde..Lancer daha ekonomik. Honda az biraz daha performanslı; bir tık önde..
44.000 liraya Sunroof + Body-Kit + Park sensörü çok rahat alırsın...Bazı arkadaşlar pahalı demiş de neresi pahalı anlamadım...f/p açısından en iyi araçlardan bi tanesi...Ben 41.500 liraya aldım.
İlla otomatik düşünüyorsan 1 aya kalmadan CVT şanzımanlı Lancer gelecek 1.6 lara. Onu da test et öyle karar ver.
katılıyorum. kesinlikle lancer
-
Civic iç mekan tasarımı, koltuklarının rahatlığı ile daha öndedir.
Manuel Civic 7-10 litre arası yakar trafik durumuna ve sizin gaza basış şeklinize göre. -
Mitsu nun kopek baligina hastayim yenilenselerde vazgecemem gibi sanirim. Bakalim 2. El alicagim alirsam baya ucuza gidiormus cunku2.eli satarkende az zarar yaparim. Lancer sportback olani hosuma gitti sedan olanindan cok.... -
Kesinlikle Lancer..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faroek -- 21 Temmuz 2011; 1:47:08 > -
Yakıt tüketimi, fiyat , güvenlik kombinasyonu ile Lancer tabii ki... -
quote:
Görkem, senin bir japon fanatiği ve mitsu sever olduğunu sanırım bilmeyen yoktur. Yanlız, yakıtta 2-2,5lt oynar ne demektir yahu? Civic şehir içinde 8lt yakıyorsa lancer 5.5-6 litremi yakıyor? Yok yani böyle birşey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: çekomastik
quote:
Görkem, senin bir japon fanatiği ve mitsu sever olduğunu sanırım bilmeyen yoktur. Yanlız, yakıtta 2-2,5lt oynar ne demektir yahu? Civic şehir içinde 8lt yakıyorsa lancer 5.5-6 litremi yakıyor? Yok yani böyle birşey.
Yok başkan, sürekli olarak Civic in yakıt tüketim değerlerini takip etmiştim Lancer almadan önce hala da ederim, 8.5-9-10 lt arası yakıyordu çoğu kişi onun için söyledim. Lancer da 6.5-7.5 arası yakıyor işte.
Benzer içerikler
- lpg filtresi tıkanma belirtileri
- avis dolandırıcılığı
- dct şanzıman
- en iyi turbo markaları
- dct şanzıman resetleme
- yeni passat 2025
- 2024 araç satış rakamları
- volvo xc90 2025
- geely suv
- hyundai inster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X