Şimdi Ara

Mitsubishi Colt Direksiyon Ağrıması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç gün önce eşime 2007 model 1.5 d azur donanımlı Mitsubishi Colt aldık. Fakat alırken nasıl olduysa direksiyon daki problemi fark etmemişim. Mesela U dönüşü yaptıktan sonra direksiyon kendini tam olarak toplamıyor. Bir de park ederken direksiyon çok sert bunun sebebi ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Direksiyon kutusunda boşluk olduğunda kutudaki vidayı sıkıyorlar bu da direksiyonun eskisi kadar toplamasına engel oluyor. Bu durum var mı araştırılmalı
  • Bazı araçlar tam turda negatif kaster'e düşebiliyor.
  • Çözümü nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada başlığı telefon otomatik düzeltme yapmış yeni fark ediyorum

• 2009 model bir mitsubishi colt kullanmıştım direksiyonu inanılmaz yumuşaktı. Sonradan öğrendim ki elektrik destekli bir direksiyonmuş.
    Elektrik devre kartı yanmışsa devre dışı olduğu için ağırlaşmıştır. Arkadaşım 307 de benzerini yaşadı. Onun da direksiyonu elektrik destekli idi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ESP/ASR Arızası Citroen C4
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MATHE_ M kullanıcısına yanıt
    Öyle ölümcül bir ağırlık söz konusu değil. Muhtemelen sizin dediğiniz gibi devre kartı yanmış olsa herhalde direksiyon kıpırdamaz

• Üst takozlar ve bilyalar aşınmış ise direksiyon toplamayabilir. Ön takıma baktırıp ön takım bakımı gerekiyorsa o sırada takoz ve bilyaları değiştirin.

Elektrikli olması sebebiyle %100 merkezlemiyor ama normalde büyük oranda toparlıyor.
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz gibi çok büyük oranda topluyor. Mesela viraj dönerken direksiyonu hafif sağa çevirdiniz öyle kalıyor U dönüşü yaptıktan sonra da yine çok büyük oranda topluyor ama ufak bir müdahale istiyor.
    Hollanda da yaşadığım için burada saat ücretleri uçuk adam sadece tecrübe sürüşüne çıkması bile bana 70-80 Euro patlar ki birde hanıma arabası sattırıp bu arabayı zorla ben
    aldırdım birde uçuk maliyetler çıkarsa vay halime 😁

• Bende kullandım uzun bir süre colt 2005 model. Direksiyon normal, zaten o kadar topluyor. Banada ilk başta tuhaf gelmişti fakat durum bu şekilde. Direksiyonda orta sertlikte, elektrikli direksiyon değil, sadece elektrik destekli. Elektrikli direksiyondan çok farklı bir şey bu.

• son_samuray kullanıcısına yanıt
    Anlattıklarınıza göre hiçbir problem yok. hollanda'da tutulan model çıkma parça vs çok rahat ebay'den bulabilirsin. Colt ile ilgili bir sorun yaşarsan bana da ulaşabilirsin.

Avrupada tamiratı kendin yapacaksın. Minimum usta ile muhattap olman lazım Chris Fix videoları imdadına yetişecek, forumlarda yardım bulacaksın. Car meeting'e gidip arkadaş edin. Colt grubu illa ki vardır dutch bilmediğim için onun üzerine araştırma yapamam.

Bende de şundan vardı,2 sene önce sattım:
    Mitsubishi Colt Direksiyon Ağrıması

Bir de 6.5 yıldır bizde olan 4 kapılısı var kardeşim kullanıyor.

• avrupada yaşayan arkadaşların genel sorunu bu, 500 euroya araba alıyorlar sonra ufak bir arızası çıksın 1000 euroya çözemiyorlar. sorun direksiyon kutusu veya hidrolik sistemde bir sorun var. işe ilk önce hidrolik yağ seviyesini konrtol etmekle başlardım. yağ kaçağı var mı diye bakarım. yakın zamanda buraya geleceksen sorunu sanayi esnafında ucuza halledebilirsin.
    Desteğiniz için teşekkür ederim. Aslında Mitsubishi Colt diye bir arabanın varlığından bile haberdar değilim. Tesadüf Dh sayesinde öğrendim sonra araştırmaya, bu arabaya dikkat etmeye başladım. Hollanda'da 1.3 Invite donanımı oldukça yaygın ve tutuluyor. Denk geldiği için biz 1.5 aldık ama günlerdir içim içimi yiyor direksiyonu nasıl olurdu fark etmem diye ama anladığım kadarıyla korkulacak bir durum yok. Mitsubishi Colt Direksiyon Ağrıması Mitsubishi Colt Direksiyon Ağrıması

• volkjn kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkür ederim. Daha önce eşim VW Polo kullanıyordu. Onun direksiyonu ile kıyaslandığımda baya bir endişeye kapıldım.

• son_samuray kullanıcısına yanıt
    Yalnız sizin araç baya dolu. çift sunroof hiç gelmedi tr'ye, bu kasa 1.5 tek sunroof ve güvenlik paketli olarak var...

Bu araçlarda hidrolik pompa yok, elektrik destekli mekanizma var eğer elektrikli direksiyonda sorun olursa EPS ışığı yanar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 16 Kasım 2019; 11:2:31 >
    Tekrar Yardımlarınız ve desteğiniz için teşekkürler donanımsal olarak tek eksiğimiz arka camları Manuel, başka da arabada x donanım da olsa iyi olurdu diyebileceğimiz bir eksiği yok. İnşallah daha iyileri sizin olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.