Şimdi Ara

MITSUBISHI CARISMA 2001 1.8 GDI AVANCED hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
5.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu araba hakkında yorumlarını alablirmiyim.araç full

MITSUBISHI CARISMA 2001 1.8 GDI AVANCE

• Elektrikli Açılır Tavan - EAT
    • Elektrikli Arka Camlar - 2AEC
    • Yükseklik Ayarlı Direksiyon - YAD
    • Far Yükseklik Ayarı - FYA
    • ABS Fren - ABS
    • Yol Bilgisayari - YB
    • Alüminyum Alaşım Jant -AJ
    • Ön Bardak Tutucu-ÖBT
    • Radyo Teyp - RT
    • Immobilizer - IMM
    • Elektrikli ve Isıtmalı Ayna -
    • Deri Direksiyon - DDi
    • Halojen Farlar-HF
    • Elektronik Fren Basinç Dagilim
    Sürücü Hava Yastığı
    • Manuel Klima - AC
    • Ön Kol Dayama - KD
    • Manuel
    • Uzak.Kum.Merk.Kilit - UKMK
    • Hidrolik Direksiyon - HD
    • Deri Vites Topuzu - DVT
    • Ön Sis Farı-SF
    • Dış Isı Göstergesi - DIG
    • Yolcu Hava Yastığı
    • Yükseklik Ayarlı S.Koltuğu
    • 6 Hoparlör-6H
    • Metalik

özellikler bunlar.yorumlarınızı bekliyorum.

• bak bir iki özelliğini yazmayı unutmuşsun mesela arkadan çok dehşet gürültü alması ve kaportanın çok çabuk dağılması ayrıca motorun çok dayanıksız olması ve parçalarının zor bulunması+ bu kadar berbat özellikleri varken hala fahiş fiyatlar istenio olması gibi...o yüzden boşver o paraya git bi alfa156 1,6 ts al babalar gibi bin hem karizma yap hem kafan ağrımasın taş gibi araba alfa + karizma potansiyeli %1500
  • bi arkadaş lpg taktırdı manifoldu patlattı inanmazsınız manifold japonyadan geldi bu konuda çok ciddiyim
  • kesinlikle uzak durulması gereken bir araba çünkü kime sordu isem hayırlı bir cevap alamadım ama GDI yani diesel mantığı ile çalışan ilk benzinli araçlardan biri mıtsubishi den çıkmıştı fikir 6.5 litre benzin tüketiyor bu araç ve vw FSI ile aynı mantık üzerinden devam ediyor
  • aman abi artik dükkanin yanindan geçmem vay bee bu kadar kötümüymüs yaa.sagolun arkadaslar
  • İYİ GİTTİĞİNİ VE ÇOK AZ YAKTIĞINI BİLİYORUM.KASASI HOŞ ÖZELLİKLERİ İYİ.BENCE SATMAYI DÜŞÜNMEYEN Bİ İNSAN İÇİN İYİ Bİ ARABA ÇÜNKÜ SATARKEN KİMSE YÜZÜNE BAKMAZ.SERVİS PROBLEMLERİ HAKKINDA Bİ BİLGİM YOK.
  • bu araçların motoru dışındaki hemen hemen tüm aksamı ortak pazar malı.avrupa birliği ülkelerinde üretilmiş olan bu parçalar japon kalite standardının altında maalesef bende spacestar var alırken gdı motor olan versiyonu özellikle almadım kaygılarımda haklı olduğum servislere gidip geldikçe ortaya çıktı motoru kötü olduğu için değil türkiyede kullanılamayacak kadar hassas bir motor olduğu için.avrupa şartlarında sorunsuz çalıştıklarını biliyorum yabancı bir dergide fabrika verisi 125 hp olan bu motor dinamo testinde 140 hp ürettiği yazıyordu 2.eli yok ve parça konusunda çok ciddi sıkıntıların olur almaman çok isabetli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HYUNDAI ATOS PRIME 1.1 GLS STYLE
    19 yıl önce açıldı
    2001 corolla 1.4 terra hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç Kaç
  • şurdaki yorumları okudum dayanamadım hadi yazayım dedim bir kere sunu sorayım bu yorum yazan arkadaslardan kacı carisma 1.8 avance gdi kullanmış,kullanmadıysa neye göre yazmış pek anlayamadım..ben de 2001 avance var 1.8 gdi...ilk sahibiyim.daha bu güne kadar trigel.polen filtresi,gaz yağ bakımı,dikrot,balata,harici dışında cok şükür sanayiye uğramadım ve arabamda ses sitemi olmasına rağmen hiç bir yerinde ne bir dökülme nede bir arızaya rastlamadım ve okadar memnunum ki 12 senedir satmayı aklımın ucundan bile geçırmedim.ve satarsam tekrar mitsubishi alırım ve sunu sorarım bu arabadaki rahatlık ve konfor bu sekmentler içinde bu fiyata nerede varr...parçası pahalı diyen ve zor bulunur diyen arkadaşlarda abartmasınlar bulunuyor ama küçük bir şehir ve kasabadaysanız haklılar zor bulunur....teşekkürlerrr....
  • ÜÇELMAS Ü kullanıcısına yanıt
    evet buradaki yorumları okudum sana hak vememek mümkün değil kendi ustama sordum neden bu arabalar hakkında bu şekilde konuşulduğunu sordum kendisi dürüstçe şunu söyledi "abi bu honda, toyota ve misubishi gerçekten kaliteli araba yapıyorlar ve sanayide bize sadece bunların yağını suyunu değiştirmek kalıyor böyle oluncada biz ne iş yapacağız şanzuman motor arızası kolay kolay vermez bu arabalar eğer kullanan hor kullanmazsa" dedi aynen bunu söyledi ve evet araştırdım mitsubishisi olan yok ama honda ve toyota olan nekadar arkadaşım akrabam dostum varsa hepsi bu arabadan memnunlar ve geçen bir arkadaş ile tanıştım tesadüfen 2000 model 18 gdı advancesi vardı 2002 yılında çekine çekine almış 12 yıldır kullandığını ve kolay kolay satmayı düşünmediğini söyledi ben arabamı bakıma götürdüğümde oda yağını filtresini değiştiriyordu arabasıda bu aarada 480.000 km de onun kilometresi azdır falan diyecek çıkarsa motor hala çok iyi performansda evet ustamın nedemek istediğini ozaman daha iyi anladım 500.000 km motor şanzımanına dokunulmaması ancak Mercedes gibi bi arabada oluyor oda malum fiyatı belli @ÜÇELMAS

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkamil

arkadaşlar bu araba hakkında yorumlarını alablirmiyim.araç full

MITSUBISHI CARISMA 2001 1.8 GDI AVANCE

• Elektrikli Açılır Tavan - EAT
    • Elektrikli Arka Camlar - 2AEC
    • Yükseklik Ayarlı Direksiyon - YAD
    • Far Yükseklik Ayarı - FYA
    • ABS Fren - ABS
    • Yol Bilgisayari - YB
    • Alüminyum Alaşım Jant -AJ
    • Ön Bardak Tutucu-ÖBT
    • Radyo Teyp - RT
    • Immobilizer - IMM
    • Elektrikli ve Isıtmalı Ayna -
    • Deri Direksiyon - DDi
    • Halojen Farlar-HF
    • Elektronik Fren Basinç Dagilim
    • Sürücü Hava Yastığı
    • Manuel Klima - AC
    • Ön Kol Dayama - KD
    • Manuel
    • Uzak.Kum.Merk.Kilit - UKMK
    • Hidrolik Direksiyon - HD
    • Deri Vites Topuzu - DVT
    • Ön Sis Farı-SF
    • Dış Isı Göstergesi - DIG
    • Yolcu Hava Yastığı
    • Yükseklik Ayarlı S.Koltuğu
    • 6 Hoparlör-6H
    • Metalik

özellikler bunlar.yorumlarınızı bekliyorum.

GDI motor LPG uyumu sıkıntılı tavsiye etmem hocam

• 1998 Model 1.8 GDİ Carizma 125 HP Sahibiyim Araç 200.000 km servis 800.000 e kadar yolu var diyor.

Arabalar taş. Yağ su değiştir yola dewam.

İsteyene detaylı bilgi verebilrim. ama korkmadan temizini bulup alın. En azından arabaya bindik dersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.