Şimdi Ara

HYUNDAI ATOS PRIME 1.1 GLS STYLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
6.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet dün bu aracı aldım.. gayet güzel dışı her ne kadar küçük gözüksede içi çok geniş..

araçta yok yok... incelemenizde fayda var...

18.000 ytl ye aldım.. ve bu fiyata tüm donanımlar neredeyse var süperrrrrrrrr

• Kazasız Belasız İnşallah, Hayırlı olsun...
  • HAYIRLI OLSUN ....
  • Hayırlı olsun. Biraz önyargıyla yaklaşılan bir araç. Ancak ben de inceledim. Hiçte küçümsenecek bir araç değil. O fiyata o donanım çok iyi. Güle güle kullan.
  • arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.. valla ben sürat meraklısı değilim.. kendi bütçeme uygun en iyi aracı aradım ve buldum genelde atos üzerinde duruyordum.. çok sevimli bişi .. içi çok geniş böyle bişi beklemiyordum.. görünce vuruldum zaten arabaya.. her türlü donanım mevcut mp3 çalarından elektrikli camlarına koltuk altı çekmecelerine varıncaya kadar.. spoyler.. deri direksyon ve vites... yani uygun fiyatlı araba düşünenler bu arabanın 16.700 lük modelide hiçte küçümsenemez..

fiyat uygun olsun ve sıfır olsun derseniz kesinlikle kaçırmayın.. ee bide şu var bu araba hız için değil.. tam bir şehir arabası..

tekrar tekrar teşekkür ediyorum mesaj atanlara..
  • hayırlı olsun güle güle kullan.
    chavrolet kalos kaç paraydı ? sanırım oda bu fiyatlardada onun için sordum
  • chavrolet spark var dı 16.080ytl ancak karşılaştırdığında hyundai atos prime nin baz modeli 16.700ytl ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim atos, spark a fark atar...

yani ben aldım diye övmek gibi olmasın ama almadan önce bu fiyatları araştırdım baktım ettim.. bu donanım geniş mekan, şirin görünüm.. 1100 motor bana yeterde artar zaten sürat yapmıyorum 100 e çıksa en fazla yeterde artar yarışçı değilim bişi değilim..

alan biri olarak, bu fiyat aralığında araba isteyenler kesinlikle incelesin bana hak verecekler..

gidip baktıklarında hakkaten bu arkadaş doğru demiş diyceksiniz.. sadece inceleyin diyorum başka bişi demiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada araçta yolcu hava yastıkları ve abs ebd mevcut yani anlıycağınız bu küçük araca kendinden büyük özellikler donatılmış.. mükemmel bir sürüş keyfi veriyor.. alıcaksınız ve süreceksiniz o kadar...

ben çok sevdim.. tabi hyundai ye ön yargıyla bakan arkadaşlar olabilir.. ben bir çok araba sürdüm ama şu ana kadar bana en az sorunu çıkartan arabalar hyundai marka arabalar olmuştur...

bu yüzden benim açımdan bir numaradır.. koreli falan diye ön yargı var valla sağlam araba yaptıktan sonra farketmiyor.. servisi bol.. adamlar büyük önem veriyor ve kalitelerini gün geçtikçe arttırıyorlar...

ve gün gelecek satışta bir numaraya oturmaya aday diyebilirim.. geçtiğimiz senelerde son sıralarda bulunan hyundai.. şimdiki zamanlarda ise başa güreşiyor... dikkatinizi çekerim...
  • aracı alalı 5 yıl olmuş hala kullanıyor musunuz?
    kullanıyorsanız memnun musunuz
  • bir hort vakası daha
  • bir hort vakası daha varmı bu araçtan kullananlar nasıl bir araçtır ?
  • Yarım kalmış hort vakası sanırım. :)

• 5 yıl sonra ben hortlatacağım, sıra bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jestercat kullanıcısına yanıt

Jestercığım aldın mı sende ? Bence de sparktan daha iyi bindim spark a kutu gibi ve pek gitmiyor. Bu tam işe git gel arabası :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-orjinal-99-gls-klima-airbag-887417456/detay

Az yakmıyor ki 1.0 motor 8 litre diyor şehiriçi benim 1.2 reno symbol de 8 litre yakıyor kışın yazdın 7 litreye düşüyor ohooo alınmaz. Suzuki alto daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 22 Aralık 2020; 21:11:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.