Şimdi Ara

CİTROEN C5 1.6 HDI SX HAKKINDA ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hiç aşinası olmadığım c5 1.6 dizel sx hakkında sizlerden bilgi istiyorum 2006 model 110 bin km deki araç için 22.800 tl isteniyor.
    1- fiyat uygun gibi geldi, yanlış mı?
    2- 1.6 motor o ebattaki bir arabayı kaldırır mı?
    3- yakıt sarfiyatı nasıldır, üzer mi?
    4- donanım, konfor nasıldır? (araçta alaşım jant yoktu)
    5-parçası pahalı mıdır?
    6- fransız arabadan uzak dur derler citroen yanlış tercih olur mu?
    7- o paraya 2003- 2004 octavia elegance 1.9 tdı araçlar var ortalama 120 bin kmde, octavia- c5 kararsızlık doğdu.
    (araç için wv doğuş finansman aracıdır deniyor ilanda ne olaki bu wv doğuş finansman aracı)

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• eğer bir kazası yoksa fiyat uygun

motor 110 bg dizel olan sanırım kaldırır o kasayı tüketimide iyi ve bilfiğim kadarıyla konforlu bir araç

Chery kimo 1.3 lusso
  • arkadaşlar araç dod satıcısında hasar kaza boya durumu belirtilmemiş, akşam saati olduğu için bilgi alamadım.
    112 bin km çok doğru ama 4 yaşında ortala 25 bim km yapmış. benzinli araçlar yıllık ortala 15 bin km yaparken
    söylediğinize göre yakıtı uygun olan bu araç için km normal değil mi?
  • Dizel motoru sizi yakıt ve performans konusunda üzmez. C5 hakikatlı bir arabadır. Octavia ile karşılaştırmayın derim. Çok azıcık youtube gibi video sitelerinde arastırma yaparsanız ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. Şöyleki; bu arabaya uçan halı da denmektedir. Süspansiyon sistemi inanılmazdır. 3 teker üzerinde gidebilen yerden 10cm yükselip, 5cm alçalabilen bir araçtır. Bunu anlatabilmek için kullanmanız gerekiyor. Konfor maksimumdur. Bakımları yapıldıysa km si o kadarda çok değil. Fiyatına göre çok iyi.

• Yeni kasa C5 lerin 1.6 larında yükselip alçalan süspansiyon sistemi yok..Sadece 2000 motorlarda varmış(citroen bayisinden öğrendim)
  • Citroeni anlamadım zaten o kadar elektronik donanım koymuş ne C4 de ne C5 te bluetooth,navigasyon ve ipod bağlantısı alamıyorsun..Müzik sistemini değiştiremiyorsun.. C5 ve C4 picassoya içim gitti ama sırf bunlar olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldım..
    Bu arada 2 arkadaşta C5 mevcut(eski kasa) muthiş memnunlar..Konforunu özelliklerini öve öve bitiremiyorlar..
  • Öyle çok sorunlu yada birçok kronik sorunu olan araçlar değildirler. Her araba gibi bakımları düzgün yapılırsa sorunsuz binebilirsiniz. O süspansiyonlar ve yol tutuş anlatılmaz yaşanır dedirtecek cinsten.
  • amcamın kullanıyor aynısından.50-60bin km olmuştur amcamınki. araca binmişliğim, kullanmışlığım var. Motoru bence gayet güzel. yakıt olarak da 7-8 arası yakar. Bahsettiğiniz özellik süspansiyonun inip kalkması sizin alacağınız araçta yok galiba. Alaşım jantlı sunrooflu donanımlı versiyonunda mevcut diye biliyorum ben. aracın masrafları felan çıkıyor ama amcam çok memnun. Masraf olarak da cam silecekleri bozulmuş, frenlerinde sorun çıkmış(1.5bin tl vermiş amcam) bir de aracın işçiliği çok iyi değil bence. Mesela motor kaputun üstündeki kauçuk malzeme araç 30bin kmdeyken parça parçaydı, çürümüş gitmiş. araç olarak konforlu gidişi felan gayet güzel bir araç. aklıma başka bir şey gelmiyor.

Orijinalden alıntı: ulas3567

Citroeni anlamadım zaten o kadar elektronik donanım koymuş ne C4 de ne C5 te bluetooth,navigasyon ve ipod bağlantısı alamıyorsun..Müzik sistemini değiştiremiyorsun.. C5 ve C4 picassoya içim gitti ama sırf bunlar olmadığı için vazgeçmek zorunda kaldım..
    Bu arada 2 arkadaşta C5 mevcut(eski kasa) muthiş memnunlar..Konforunu özelliklerini öve öve bitiremiyorlar..

Aslında var ama sanırım tr deki modellerde yok. Şöyleki;

Makyajlı c4 için,
    İç mekandaki değişikler daha kısıtlı: yeni velur ya da deri seçenekleriyle yeniden gösterge panelinin ortasına konumlandırılan devir göstergesi. C4, Citroën'in yeni "MyWay" adlı yüksek çözünürlüklü 7" ekranlı navigasyon sistemini içeriyor. Diğer teknolojik gelişimler Bluetooth ve USB bağlantılarıyla 10 GB sabit diskli yeni ses sistem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.