Şimdi Ara

Hangi L200?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar hayvancılık sektörüne girdiğimiz icin araç degisikligi göründü ufukta. Çiftlikte ve arazi şartlarında kullanılacak, gerektiğinde ödün çıkartacak, gerektiğinde koyun taşıyacak, her türlü arazi şartında beni yolda bırakmayacak, arazi kabiliyeti ve dayanıklılığı tescillenmis bir pikap'a ihtiyacım var. Alternatifleri düşününce ortaya çıkan en iyi (belki de tek ihtimal) Mitsibishi L200 4x4.

    Tahmin edeceğiniz üzere 4x4 olacak. Bu gün'e dek sürekli manuel vites araçlar kullandım. Bu nedenle gonul manuel vitesten yana. Ayrıca L200'lerin otomatik viteslilerini açıkcası pek de tavsiye etmediler.

    Düşündüğüm araç 2007 ve üstü (en değil ama yine de) yeni kasa. Mumkun ise 2008-2009 model. Maksimum 70-80 bin km'de, Arkasında camli ve yuksek olan kabinlerden olan. Hardtop yada fullbox hangisine deniyor bilmiyorum. (doğru telaffuz ediyor muyum onu da bilmiyorum) ve son olarak olmasa da olur ama ne kadar olursa o kadar iyi diye diyebilirim. Yani olabildiğince arazi donanimli (on koruma, ceki demiri, projektor, yükseltme, çamur lastiği, hatta ön mobil vinç gibi donanımlardan) olmalı.

    Bu kadarki kısma kadar hersey guzel. Asıl sorun ise bundan sonraki kısım, yani donanım paket tercihi.

    Mitsubishi'nin sitesinde (düşükten yükseğe doğru) İnvite, intense, instyle isimleri ile gecen 3 farklı donanım var. Fakat sahinden.com'da dolaşırken "magnum, triton" gibi donanım paketleri de gözüme çarptı ama bunlarla ilgili yeterli bilgi hicbiryerde yok.

    Bunun disinda eski aracım oldukça donanımlı oldugundan, attan eşeğe binmiş gibi bir his yasayacak olmam kesin ama bu hissi en aza indirmek icin hangi donanım paketini tavsiye edersiniz. (2008-2009 yıllarında satışta olan donanım modellerinden tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim)

    Ayrılan meblağ 40.000 (+- 5000)

    Not: Su anki aracım özel sipariş 1.6 Turbo 180hp Opel İnsignia Cosmo. En yuksek donanım paketi. Tüm opsiyonlar mevcut.

    Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.







  • ?
  • mallesef donanımları seneden seneye çok değişti. üstüne insanlar ilanları yanlış yere koyuyorlar özellikle de l200 de filan.
    full donanımlı olan ralliart chip takılmış olan yüksek beygirli, normalde kapaklı göz olan yerde barometre pusula filan olanı. makyaj öncesi yeni kasada sunroof, deri koltuk, koltuk ısıtma ve esp güvenlik donanımına sahip olanıdır.
    sunroof ve deri koltuğu çok nadir gördüm ama esp'li olanı en dolusu ben öyle diyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.