Şimdi Ara

Mitsubishi attrage 125000 km raporu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
4.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Ben anlatamiyorum herhalde aks ve direksiyon garantiden degisti bana bir kulfeti eziyeti masrafi olmadi.yerine takilan parcalar da da bir sorun olusmadi direksiyon simidi soyulmadi tekrar mesela.

    Motor da lpg li her aracin eger euro 3-4 değilse er gec karsilasacagi bir problem.

    Sizin arabalariniz hic garantiden parca degistirmedi mi?

    Gayet de sorunsuz bir aracim var 7 senedir bu 3 olay disinda bir sikinti ile karsilasmadim.

    Hayirli gunler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Valla ben elimdekini koruyabilirim umuduyla yasiyorum artik yeni araba almak 25-30 sene öncesinde oldugu gibi bir hayal.

    kasko sigorta bu sene 5 bin tl yi geçecek . Seneye 10 bin tl. Sonraki sene 20 bin enf böyle devam ederse.

    Seneye benzin minimum 40

    Motor yagi minimum 800-1000

    Bu gidisle arabayi sattiracaklar zaten sabit masrafini karsilayamayacagiz.

    Hayirli gunler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

    Benim kasko sigorta düz hesap 10 bin civarında çıktı. Hiç kazam yok ama düşmüyor. Arabanın yaşı büyüdükçe MTV de düşeceğine artıyor.


    Geçenlerde tatile gittim. Gidiş geliş benzin giderim, pansiyon ve orada yeme içme ile aynıydı.


    Sadece araba değil yediğimiz peynirden tavuktan kıyafetine her şey uçtu gitti.


    Seçime bağlı olarak araba işleri ya tamamen bırakacağım bakalım ya da her şey güzel olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Guzel bir seyler olsa bile ekonominin katlanilabilir düzeye donmesi gene bir 3-4 yil alir.

    Gelecek olanlar da büyücü degil sadece olmasi gerektigi gibi ekonomiyi yonetecekler ama iste o kadar tahribat oldu ki tedavi olmasi 3-4 seneden once olmaz kanimca.

    Diger secenegi zaten dusunmek istemiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2-3 yıl sonra bu forumda 20. yılımı dolduracağım. Ancak şunu bir türlü anlayamıyorum. Adam kullandığı ve pek de bilinmeyen bir aracı hakkında bilgi paylaşmış.


    Zorunuza giden nedir? Kimse yoğurdum ekşi demezken motorda yapılan ciddi işlemleri de yazmış. Peki ağzı torbalar ne demiş? Piyasasını yükseltmeye çalışıyor.


    Bazı modeller vardır. Piyasada azdır, piyasası yavaştır ama satarken asla sorun çıkarmaz. Mitsubishi araçların çoğu böyledir. İsteyen i10 alır, isteyen Polo alır, isteyen i20 alır size ne bize ne?


    Takım mı tutuyorsunuz? İsterse konuyu tamamen aracını överek geçirir. SANA NE? Otomobil genelde doğru dürüst konu mu açılıyor da kalabalık yaptı, gözünüze battı?


    Sen konudaki aracı sevmiyorsundur, iğreniyorsundur, nefret ediyorsundur... o senin kişisel sorunun. Adam konuda yıllarca kalacak, google da görünecek bilgiler paylaşmış, aklınca alaya almalar. Laf sokmalar.


    Gerçekten hayret ediyorum ya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 6 Eylül 2022; 1:9:28 >




  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

    Garantiden değişince sorun çıkmış olmuyor mu ? Değişik bı bakış açısı, ben zaten cebinizden para çıkmış demedim araç sorun çıkartmış dedim.


    Evet benim 2017 model 108 bindeki aracımda henüz lastik dışında hiçbir parça değişmedi, bakım harici servis görmedi. Ama bakarsan dizel çift kavrama Fiat, çok sorunlu olmasi lazım, attrage sorunsuz :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt

    Mitsubishi attrage 125000 km raporu. Mitsubishi attrage 125000 km raporu. Mitsubishi attrage 125000 km raporu. 

  • ben de zamanında alacaktım bunu, 52 bine anlaşmıştık ama parayı denkleştiremeyince vazgeçmiştik. Sene 2016 'ydı sanırım. Aslında tam şehiriçi aile arabası. Alsam belki halen kullanıyor olurdum. Uuzun süre güzelce kullanmanız dileğimle.

  • Aracınızdan memnun olduğunuzu ve övmek istemenizi anlıyorum fakat genel olarak sorunsuz demeniz için aracın arıza çıkarmaması gerek.

    120 bin km de segman atılan motor ile sorunsuz araç olmuyor maalesef.

    Kaldı ki LPG dönüşümü sonradan yapılan bir araç da değil düşük km de LPG taktırılmış, demek LPG ile pek uyumlu değil motorunuz.

    Yürüyeni sorunsuz diyebilirsiniz, kaportası iyi diyebilirsiniz, yani kategori edin hiç değilse.


    Günümüzde yeni araçlarda gerek üretimi hızlandırmak için gerek tüketimi azalması için gerekse aracın uzun ömürlü olmaması için belirli geri mühendislikler yapılıyor.

    Tüketici uzun vadeli ve ömür boyu maliyet analizi daha düşük araçları tercih etme eğiliminde.

    Sorunsuz araç olarak kategorize edilen otomobiller yapısal olarak uzun vadede masrafı olmayacak, (kaporta çürümesi, yürüyen aksam dayanımı gibi)

    Motoru için uzun vadeli süreçte size bakım masrafı çok olmayacak, hatta bakımlarını aksatsanız dahi size masraf çıkartmayacak araçlar için kullanılıyor.





  • Vay arkadas sorunsuz demek icin once tubitaktak ruhsat almak lazimmis kusura bakmayin bilemedim. Ne kadar bos vaktiniz var sizlerin ya sasiyorum gercekten. Adminde konuyu kilitlesin bilgi paylasmak gereksiz olmus burada.hayirli gunler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Eylül 2022; 14:40:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 110bin km de motoru biten araç övülür mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

    Alınmanız için yazmadım, bilgilendirmenize devam elbette.

    Sorunsuz araç tabiriniz, kriterlere uygun değil diye açıkladım.

  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

    Yeni Colt, Clio'yu temel alacakmış. Attrage da gelse muhtemelen Taliant muadili olur.


    https://forum.donanimhaber.com/bursa-da-uretilecek-yeni-mitsubishi-colt-boyle-gorunebilir--152562662

  • Mitsubishi Motors, Renault-Nissan ittifakına katıldığı haberinin ajanslara düştüğü andan itibaren ilk saniye itibarıyla Mitsubishi Motors üretimleri Japon değildir. Son safkan Japon Mitsubishi E-Clipse Cross'dur. (Bildiğim kadarıyla)

  • Ben açıkçası dingil meselesine takılmıyorum. Sonuçta münferit olarak fabrikadan hatalı çıkmış bir araba. Olmayacak şey değil, Mitsubishi de uğraştırmadan değişimi yapmış konu kapanmış. Yani tek bir arabada yaşanmış bir sorun bence çok da üstünde durulmamalı.


    Ancak LPG konusu benim kafamı karıştırdı. Acaba LPG ayarı düzgün olmadığı için mi motoru yıprattı? Arıza ışığı falan yanıyor muydu ya da LTFT - STFT değerlerini hiç takip ettiniz mi?


    Öte yandan beklentiler nazarında Attrage bir insanı memnun ederken atıyorum bir Megane memnun etmeyebilir. Kimisi araba daha kaliteli olsun ister kimisi daha donanımlı olsun ister. Forumda bir üye boş Corolla'dan 1.4 atmosferik full paket Bayon'a geçmişti çok da memnundu mesela. Ya da uzağa gitmeye gerek yok 2020'de ben bizzat kendim 1.3 TCe Joy Megane yerine 1.4 Fire Urban Plus Egea aldım çok da memnun kaldım. Kolumu kolçağa her koyduğumda rahat ettim, bluetooth'u her kullandığımda rahat ettim, dijital klimanın çalıştığı her anda rahat ettim. Joy Megane olsaydı ne kolumu koyabilecektim ne Bluetooth'dan rahatça müzik dinleyebilecektim ne de klima konusunda bu kadar rahat edecektim. Ee hani Megane daha iyi arabaydı?


    O yüzden ne Attrage'ı kötülemek ne de üyeyi tercihinden ve memnuniyetinde dolayı yargılamak yersiz. Adam memnun yani memnun olmasa gider satardı adam akıllı araba alırdı.


    Ben de mesela bu arabaya 300 bin lira vermeyi tercih etmem. Aynı paraya 1.4 Egea tercih ederim. Evet manuel vites olur, evet birazcık daha donanımsız olur ama bana daha çok hitap eden araba Egea olurdu.





  • servis 85k km oldu diye şanzıman yağı için ithal 7k temsa için 3k dedi. internette var mıdır , alıp ustaya götürüp değiştirebilir miyiz ?


    hava polen yag filtresi fren ve motor yagı nerden alabilirim ?


    bu iş görür mü ?

    Mitsubishi attrage 125000 km raporu.
  • darkcald kullanıcısına yanıt

    Benim şahsi fikrim hepsini yetkili servis de yaptırın, başınızı ağrıtmayın. Bosch filtreler öyle çok kaliteli filtreler değildir.

  • darkcald kullanıcısına yanıt
    Sanziman sivisini serviste yaptirmanizi oneririm.ben parcalarimi internetten megaparcandan aliyorum. Motor yagi ilsac gf5 ve api sn şartlarını saglayan motor yağı alabilirsiniz. Kitapciginda tam bilgisi var yanlis yazmış olabilirim bir kontrol edin yag degerlerini

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

    keşke facebookunuz olsaydida sizi gruba alsaydık,arabanizla ilgili bilgi veriyorsunuz diye gördüğünüz muameleye bak,üzüldüm gerçekten.

    120 bin km lpg ye uyumsuz bir motorla b segment epey dolu bir araçla yol gitmişsiniz, f/p olayına bakarsak rakipsiz bir arabanız var kıymetini bilin.

    uzun yolda yorar sizi sadece o da dert değil bu kadar ekonominin yanında


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.