Bildirim
Mitsubishi ASX vs Toyota Corolla
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şimdi karşılaştırma yaparken bazı kıstasları burada göz ardı etmemiz gerekiyor. Biri SUV diğeri Sedan. Biri dizel diğeri benzinli. Buluştukları tek nokta ikisi de Japon. Burada size düşen bir aşk evliliği olacak. Test ettiğiniz ASX'te sonra ilk fırsatta yeni Corollayı da bir test edin. Hangisi sizi çekerse ona yönelin. Kaç yıl bineceksiniz bilmiyorum. 50.000 km.de dizel yeni kasa bir Corolla satışa çıktığında sizi hiç ama hiç üzmez. Oysaki SUV ve benzinli ASX için belirli bir kitleye hitap edeceksiniz. 2013 ASX'in motoru LPG'ye ne kadar uyumlu bilmiyorum. Ama uyumluysa kullanırken de satarken de zorluk yaşamazsınız. Bunlar tarafsız görüşlerim. Ben olsaydım ne yapardım? Sanıyorum ASX ile olan platonik aşkımızı gerçeğe çevirirdim. 
Çok teşekkürler yorumunuz için.Şimdi aracı kullanacak ailede birçok fert olduğu için.Ben,babam ve abim.Kararsızlığa düşüyoruz.Ben her zaman suv dan yana kullanıyorum tercihimi.Araştırmalarıma göre de ASX gerçekten sağlam bir araç.Bugün toyotayı inceleme fırsatı buldum.Uçak gibi araç resmen.Onuda test edeceğim.Bu arada tercihimiz benzinliden yana olacak.Lpg düşünmüyoruz.Şimdide tercihlerimiz arasına skoda octavia girdi.Ne yapacağım bilmiyorum. _____________________________ -
Asx daha mantıkli içi dışı harika bide lpg tadından yenilmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
uzun yıllar kullanacaksanız asx derim 2 yıl sonra satacaksanız corolla
_____________________________ -
Hocam aracın yakıt sarfiyatı şehir iiçnde 6,5 gibi birşey.Şehir dışında 5,4e kadar düştüğünü söyledi kullanan arkadaşlar.Şimdi bu durumda LPGye gerek yok.10-12leri bulsa tamam fakat bu rakamsal değerler için aracın orjinalliğini bozmaya değmez. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aykts
Hocam aracın yakıt sarfiyatı şehir iiçnde 6,5 gibi birşey.Şehir dışında 5,4e kadar düştüğünü söyledi kullanan arkadaşlar.Şimdi bu durumda LPGye gerek yok.10-12leri bulsa tamam fakat bu rakamsal değerler için aracın orjinalliğini bozmaya değmez.
Evet şimdi hatırladım. Bu yeni motor gerçekten olağanüstü tüketim değerlerine imza atıyor. Her ikisi de sağlam ve sorunsuz bir araç._____________________________ -
quote:
Hocam aracın yakıt sarfiyatı şehir iiçnde 6,5 gibi birşey.Şehir dışında 5,4e kadar düştüğünü söyledi kullanan arkadaşlar.Şimdi bu durumda LPGye gerek yok.10-12leri bulsa tamam fakat bu rakamsal değerler için aracın orjinalliğini bozmaya değmez.
Ozaman takmaya bile gerek yok baya az yakıyormuş yeni motor
Aynı fiyatsa tabii ki corolla mantıklı. Asx, kaşkay falan sadece tip arabası. Ne suv özelliği var ne de binek konforu. Çok gereksiz bence. Sadece şekilleri var. İç mekanları çok geniş değil, bagajları geniş değil. Altının yüksek olması da birçok yönden dezavantaj. Bu arabaların ne artısı var da bu kadar tercih ediliyor? Ben olsam avensis falan düşünürdüm. _____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
Benzinli ve manuel aile arabası almak isteyen arkadaşlarıma avensisi tek geçerim. _____________________________ vedat61 -
toyotanın dizel 1.4 değilmiydi? _____________________________ -
benzinlisi 1.6
dizeli 1.4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykts -- 19 Ağustos 2013; 0:31:51 >_____________________________ -
quote:
benzinlisi 1.4
dizeli 1.6
ben dizel ve benzinlisini kullanmıştım.yazdıklarının tam tersiydi
_____________________________ EVET -
corollanın dizeli 1.4tür.
Ve önceki kasa corolla sahibi olarak kesinlikle ASX öneririm.
Corolla o paraların verileceği araba değil.uçak falan hiç değil.Uçak arıyorsanız ağabeyi var:
Avensis alınır o paraya lpgsi takılır binilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Ağustos 2013; 0:30:42 >_____________________________ Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: freeman6161
quote:
benzinlisi 1.4
dizeli 1.6
ben dizel ve benzinlisini kullanmıştım.yazdıklarının tam tersiydi
Düzelttim kusura bakmayın :D birçok araba inceleyince kafa karıştı._____________________________ -
Hocam corollayı listeden çıkardım.Peki, skoda octavia elegance mı yoksa asx mi ? _____________________________ -
octavia da C sınıfı bir araç,ve C sınıfı arabaya 55 binin üzerinde 1 kuruş verilmez.
Yine ASX.
Eğer 55 binin üstüne çıkabiliyorsanız asx in alternatifi olarak bakacağınız araçlar:
insignia,avensis,passat,mondeo,c5,508._____________________________ Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız. -
quote:
Arkadaşlar merhaba.Bugün iki aracıda kontol ettim inceledim.ASX'i test etme şansı buldum.
ASX Intense modeli.Corolla'nın D-4D 1.6 Advanced modeli.
Fiyatları aynı.İkiside çok hoşuma gitti.Sizin önerileriniz nedir?İkiside 2013 model bu arada.
Git octavia al pasa pasa bin hocam baska bir sey demiyorum fakat 55 binin bir kurus ustune cikma
Edit: yeni gordum usteki arkadasta aynisini yazmis zaten
Farklı kulvarda araçlar Suv olacaksa ASX hem tasarım hem yakıt tüketimi açısından bence çok iyi. _____________________________ Geçmişi, Geleceği Ve Her şeyi Yaratan ALLAH,Geçmişi Ve Geleceği Değiştirmeye,Yok Edip Kaldırmaya Yeni Baştan Yaratmaya Muktedirdir... -
quote:
Hocam corollayı listeden çıkardım.Peki, skoda octavia elegance mı yoksa asx mi ?
Hocam sen zaten ASX i beğenmişsin biraz sonra da octavia listeden çıkar, başka bir araç gelir.
Temiz ikinci el ASX bulursan ikinci elini yok ikinci el değer kaybını çok ta takmıyacaksan git sıfırını al güle güle kullan._____________________________ Geçmişi, Geleceği Ve Her şeyi Yaratan ALLAH,Geçmişi Ve Geleceği Değiştirmeye,Yok Edip Kaldırmaya Yeni Baştan Yaratmaya Muktedirdir...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt