Şimdi Ara

Mitsubishi Asx Lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımda 2011 - intense modeli var.20 binde.almayı düşünüyorum fakat araç benzinli.50 bin tl istiyor ,boyasız.biraz araştırma yaptım vialle lpdi öneriyorlar.bu modelde kullanılan motor atmosferik + lpg uyumlumu bilgisi olan varmı.yoksa gdi tarzı bir motormu_? eğer atmosferik ise brc my 11 taktırırm diye düşünüyodum.yardımlarınız için tşkler.birde bu fiyata bu araç alınırmı sizce_?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkerebir -- 18 Temmuz 2014; 21:49:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: birkerebir

Bir arkadaşımda 2011 - intense modeli var.0 binde.almayı düşünüyorum fakat araç benzinli.50 bin tl istiyor ,boyasız.biraz araştırma yaptım vialle lpdi öneriyorlar.bu modelde kullanılan motor atmosferik + lpg uyumlumu bilgisi olan varmı.yoksa gdi tarzı bir motormu_? eğer atmosferik ise brc my 11 taktırırm diye düşünüyodum.yardımlarınız için tşkler.birde bu fiyata bu araç alınırmı sizce_?

asx alma
  • Asx normalde de az yakar lpg ile gayet Makul ve guzel olur. Ben tavsiye ederim . Binmisligim yok ama motor sanziman vs vs hepsi lancer ile ayni oldugundan biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatı uygunmu sizce arkadaşlar. birde almayacksam neye göre almayım açıklarsanız sevinirim.

• LPG siz de gayet ekonomik bir araç ASX. 7- 7,5 lt kullanıcı verileri var.

Motoru LPG ye uyumlu, ASX forumda 70.000 km dir LPG li kullananlar var, sorun yaşamamış ve 22 kuruş civarında ! tüketim değerleri var.

Sınıfındaki en ekonomik ( tüketim, bakım maliyetleri, sorun çıkarma olasılığı en düşük) araç.

ASX iyi bir tercih olur. tabi o tarz araç seviyorsanız.

düzeltme:

fiyat ise normal. tanıdıktan olması ise avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 18 Temmuz 2014; 22:01:33 >
  • gdi gibi bi motor degil, atmosferik motor. Tupe uyumlu.

• biraz araştır görürsün araç sahibiyken çok farklı konuşuyorlar satınca kurtulduk kütük arabandan diyorlar alacaksanhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-2014-trafige-cikisli-asx-171253207/detay/
    bak 2014 ü 8 binde 54.5 kaç zamandır satamadı ona göre arkadaşının arabasına fiyat ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBARU FORESTER LPG???
    17 yıl önce açıldı
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada bende aldım pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofabiya

quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

bu arada bende aldım pişmanım

Hangi yönünden pişmansın?

hangi birini yazıyım arabanın kaputunun içinde lancer motoru var atmosferik ve yeterli gelmiyor çok ses alıyor ve en önemlisi temsa adamla toshack geçiyorlar
  • quote:

Yaşadığınız sıkıntıları aktarırsanız tecrübe ediniriz hocam, gerek temsa gerekse araç ile alakalı. aracınız duruyor mu hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Yaşadığınız sıkıntıları aktarırsanız tecrübe ediniriz hocam, gerek temsa gerekse araç ile alakalı. aracınız duruyor mu hala ?

hocam temsadakiler kamyonculara otobüsçülere alışmışlar sen ben fazla efendi geliyoruz adamlara artı çok kazıkçılar,önceki arabam renoydu onlara kızardım onlar iyimiş demeye başladım.
    araba duruyor kurbana kadar bineceğim ondan Allah kerim konfor arıyorsan inanın bu arabada yok yalıtım arıyorsan o da bu arabada yok
  • intense donanım olarak oldukça dolu bir model. açıkcası tereddütte kaldım biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: birkerebir

intense donanım olarak oldukça dolu bir model. açıkcası tereddütte kaldım biraz.

teredütte kalmana gerek yok hocam al arabayı bir tur at ama benim yaptığım gibi nazikçe değil,sert sür yokuşa bayıra stabilize yola gir 120-130 geç içine sinerse al
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    ssmm arkadaşın dediğini bir kaç asx kullanıcısından daha duymuştum, gürültülü ve konforlu olmadığını, temsanın kamyoncu derneği olduğunu söylemişler ancak motor yönünden memnundular. motoru lpg ile uyumlu Taner Göde abimiz eşine aldığı asx i tüpletmişti ve memnundu. İmkanınız varsa ciddi test edin sonra alın, ancak insan özellikle uzun yolda konfor arıyor, sonra pişman olmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracın sıfırını 55e sattılar bundan birkaç ay önce, arkadaşınız biraz daha ucuza vermeli, piyasada daha fazla yakmasına rağmen qasqailer daha fazla tutuluyor, aynı fiyatlara bence onu da düşünebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Bu aracın sıfırını 55e sattılar bundan birkaç ay önce, arkadaşınız biraz daha ucuza vermeli, piyasada daha fazla yakmasına rağmen qasqailer daha fazla tutuluyor, aynı fiyatlara bence onu da düşünebilirsiniz.

bencede 52.5 ix35 veriyolar bi ix 35 e binin bide asx e ne demek istediğimi hemen kavrarsınız
  • Bencede yakit ve tüpe uyum dişinda bi vantaji olmayan bi araç.

Ustune biraz daha koyun ix35 sportge yada. Subaru xv alin bunlar f\p olarak daha iyi araçlar.

Ix35 ve spoya sivi sistem lpg takiliyor 5 bine . birde lovato farkli hi sistem takiyor 3000 falandi sanirim.

Tiguan qq ise bildiğin fiyati kazik modda araçlar.

• zaten dizelden az yakıyor ya
    ne gerek var lpg ye
  • Ben esasen sportage almaya niyetliydim fakat lpg ye olan uyumsuzluğu,takılan sistemlerin pahalı olması ve yakıt tasarrufunun çok az olmasından dolayı vazgeçmiştim.hem donanım hemde şekil açısından çok beğenmiştim bu aracı.lpg ye uyumuda cezbetti açıkcası.
  • asx den suv olmaz araba çok alçak arkası bayık duruyor kia sportage arkasına önüne bak heybetli duruyor sportage yanında asx süt dökmüş kedi gibi station wagon araba gibi duruyor asx alacağın paraya git subaru xv al tüp taktır bin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.