Şimdi Ara

MİTOLOJİ HAKKINDA HERŞEY[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
132
Cevap
8
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce Percy Jackson şimşek hırsızını okumaya başladım. ve mitoloji dikkatimi cekti . baska mitolojiye merakı olan varmı

• Ben epey meraklıyım sana önerim Age Of Mythology oyununu oynaman. Daha sonra Wikipedia'da farklı mitolojileri okuyabilirsin çok ilgi çekicidir Thor'u Loki'si Hades'i Ra'sı :) Mitolojik filmler de öneririm.
  • ben deli gibi age of mythology oynardım bu sayede tüm yunan,mısır,iskandinav mitlerini ezberledim gereksiz ama olsun
  • God of war (ps2-3) oynayabilirsin
  • Film olarak Narnia'nın Günlüklerini bir izle derim eğer ilgin varsa mitolojik yaratıkların bir bölümü kullanılmış. Centaur, cyclops, minoator, nemean rex, phoneix fln filan.
  • Yunan mitolojisi favorim Zeus hades vs....
  • Homeros'un 2 adet destanı var Odysseia ve ilyada onlara bakabilirsin benim ilgimi çekmişti Troy filmini izledikten sonra
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk Mitolojisi hakkında bilgisi olan var mı?
  • şu soy ağacına bakınca hayal gücüm beni fastastic diyarlara götürüyor

http://en.wikipedia.org/wiki/Family_tree_of_the_Greek_gods
  • Yunan iskandinav ve eski mısır mitolojilerine çok meraklıyım arkadaşın dedigi gibi AOM u yıllarca oynamışlıgım var
  • genel olarak mitolojiye bayılırım ama yunan mitolojisi ayrıdır
  • reserved.
  • Şu anda harbiden deli gibi okuyorum, yunan mitolojisini bitirip mısır mitolojisine geçecem. percy poseidonun ogluymus daha yeni ogrendim .d baya sardı.m

thor.u sinemada izlemiştim 3d gercekten guzeldi,aem de oynadım.
  • İlyada ve odyessia oku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Türk Mitolojisi hakkında bilgisi olan var mı?

Dede korkut , ergenekon , manas , oğuz destanı...

http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_mitolojisi
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruski Polska -- 1 Eylül 2011; 0:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Türk Mitolojisi hakkında bilgisi olan var mı?

Dede korkut , ergenekon , manas , oğuz destanı...

http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_mitolojisi

Onları kabaca biliyorum da şöyle güzel, okunaklı, ayrıntılı bir kitap var mı?

• Bende çok severim. Ama benim yakındığım nokta bu konuyu temel alan topu topu 2 film olmasıdır. Biri titanların savaşıdır diğeride şimşek hırsızıdır. Ama şimşek hırsızı çocuk filmi gibi geldi bana.
  • Jason and the Argonauts
    Pathfinder
    Hercules: The Legendary Journeys ( dizi )
    Thor
    Troy
    Outlander
    Beowulf
    Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief
    Minatour
    Ba'al
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bende çok severim. Ama benim yakındığım nokta bu konuyu temel alan topu topu 2 film olmasıdır. Biri titanların savaşıdır diğeride şimşek hırsızıdır. Ama şimşek hırsızı çocuk filmi gibi geldi bana.

bugün kitabını almaya gittim çocuk bölümündeydi ama gerçekten kitap güzel bu gece bunu bitiririm serinin diger kitapları arkadaşimda var ondan alcam.

thor
    titanların savaşı
    percy jackson .benim bildgim filmler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.