Şimdi Ara

Mists of Pandaria Beta Giren ? Girebilen ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serverlar gelmiş ama kırmızı gözüküyor. Herhalde davet gelmediği sürece kırmızı kalacak serverlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyph

hayırlı olsun pass alanlara açtılar sanırım geldi bana :D
    edit:realmler geldi ama loggin game serverda kalıyor artık nasıl abanma varsa :D

bana geldi dediğin nedir hocam mail mi beta key mi o.O
  • Eveeet Blizz ağlamamı duymuş, hesaplardan birine MoP Beta gelmiş bu dağıtımla. Mail gelmemiş henüz ama Battle.net hesabına girdim orda MoP beta eklenmiş, direk indirmeye başladım :)

Edit: Hatta şimdi, mage'imi de copyaladım beta serverına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 30 Mart 2012; 11:09:48 >
  • Banada geldi arkadaşlar.Mail vs gelmiyor hic beklemeyin sadece accountunuzla arkmoryden login olun orda sahip oldugnuz oyunlar gozukecek orda pandarian beta eklenmiş oluyor.Bende indirmekteyim su anda blzzard dun gece 100.000 accounta gidecegini soylemıstı zaten beta'nın biraz daha eski account sahiplerine önce geldi galiba;bu durum her hafta 3 5 wave daha dewam edip sırayla tum annual pass alanlara gelecek.
  • Bende henüz tık yok.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colo

Banada geldi arkadaşlar.Mail vs gelmiyor hic beklemeyin sadece accountunuzla arkmoryden login olun orda sahip oldugnuz oyunlar gozukecek orda pandarian beta eklenmiş oluyor.Bende indirmekteyim su anda blzzard dun gece 100.000 accounta gidecegini soylemıstı zaten beta'nın biraz daha eski account sahiplerine önce geldi galiba;bu durum her hafta 3 5 wave daha dewam edip sırayla tum annual pass alanlara gelecek.

+1
    bütün beta key bekleyen arkadaşlara buradan duyuralım o zaman... benim arkadaşıma da geldi beraber baktık daha doğrusu e-maile birşey göndermiyorlar ancak account management kısmından beta Mists of Pandaria şeklinde yazıyorsa sizin betanız aktif olmuş şekildedir.. bu şekilde yolluyorlar kısacası hiçbir mail ve key göndermiyorlar gelen fake maillere aldanmayın

• allahın belası gelmemiş bana :/
  • girebilenler bişiler paylaşır artık özellikle hunter'da yeni neler var
  • bu arada benim gibi zeki arkadaşlar varsa yeni ptr ı önceden indirip kurmuş olan veya kurulu olan ptrın güncellemesini yapıp betam aktif olunca oynarım diye bekleyenler varsa DURUN artık beklemenize gerekyok çünkü ayrı bir launcher'dan gireceksiniz oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargamoni

bu arada benim gibi zeki arkadaşlar varsa yeni ptr ı önceden indirip kurmuş olan veya kurulu olan ptrın güncellemesini yapıp betam aktif olunca oynarım diye bekleyenler varsa DURUN artık beklemenize gerekyok çünkü ayrı bir launcher'dan gireceksiniz oyuna

Onu farkettim sabaha kadar açık bıraktığım halde hala update diyor

• Annual Pass olupta hesabına henüz Panda eklenmeyen bir ben kaldım hehalde.....
  • banada gelmedi daha gözüm yollarda kaldı gel artık :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Mantıken de öyle olması gerekmiyor mu?
    Yani ilk önce close beta sonra open beta gelir.Şuan dergilere,magazinlere gönderilmesinin sebebi sağlıklı feedback beklemeleri.Sen bug görsen banane yaa diyebilirsin ama onlar rapor veriyorlar.

doğru şöylemişsin ziya. komplo teorilerinin anlamı yok. normal oyuncular feedback verecek kadar bilgili olmayabilirler. o yüzden herkesi ilk betaya almayacaklardır. ayrıca betaların bir sürü aşaması var ilk betaya katıldığında premade karakter isterseniz 1 hafta içinde gelirken hesabınıza. son aşamalarda 1-2 saate falan geliyor. azıcık sabırlı olun beta 3-4 ay sürecek en az. ptr gibi değil.
  • @LostAssasin

yok birtek sen yoksun merak etme
  • Bana da gelmiş dün, indiriyorum şimdi...Üç gün önce beta test için form göndermiştim... 13,7gb yer istiyor ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZooZ -- 31 Mart 2012; 12:10:56 >
  • Bende hala yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoozfire

Bana da gelmiş dün, indiriyorum şimdi...Üç gün önce beta test için form göndermiştim... 13,7gb yer istiyor ayrıca.

SSler bekliyoruz hocam.
  • evet beyler 2. invitelar bugün geldi 200bin kişi daha betaya kavuştu sağolsun serverlarda pandadan geçilmiyor
  • bana gelen bişe yok :(
  • Bana göndermeyi unutmuşlar. Herhalde full sürüme 2 gün kala ahanda betayı yolladık demek için yollarlar herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.