Şimdi Ara

Mission Completed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mis gibi takım, koca 2 senenin getirdiği muhteşem iskelet 1 hafta da mahvedildi. Gerek sahada gerek saha dışında. Spor programlarında konuşulanlara bakın. Bu sezon CL'den hiçbirşey bekleyemiyorum artık ben kendi adıma. Her geçen hafta daha da kötüye gideceğiz muhtemelen. Buna razı olan Terim'e de yazıklar olsun...

• Yanlış anlamayın arkadaşlarda maç 3-0 veya daha farklımı bitti ? . İlk yarı gayet iyi top oynadınız bence bir beraberlikle bu kadar birbirinize girmenize şaşırdım doğrusu.
  • İbretlik taraftarlarımız var bizim bir maçta göğe çıkartıp, bir maçta yerin dibine sokan. İyi oynamadık tamam ama karşında da Bursaspor var. Böyle deplasmanda da puan kaybediver yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt tarafı berabere kaldık. bir de bursa'yla, deplasmanda. amma büyütttünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Yanlış anlamayın arkadaşlarda maç 3-0 veya daha farklımı bitti ? . İlk yarı gayet iyi top oynadınız bence bir beraberlikle bu kadar birbirinize girmenize şaşırdım doğrusu.

futbolla veya puan kaybıyla çok alakası yok. kişisel görüşüm budur. umarım yanılırım ama söylediklerim gerçekleşirse hata sahibi bellidir.
  • Fatih Terim'li Galatasaray'a laf yok.
    Bence buna hakkımız yok.
    İstatistik ortada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence alakası yok, şurda 3-5 gün olmasa neyse, hem Bursa deplasmanı her zaman zordur.
  • arkadaş kötü oynasak eleştirileri anlayacağım da, iyi oynuyor takım. kafası güzel milletin, çoluk çocuk milleti işte.
  • anlamadım ki arkadaş her maç mı kazanıcaz görende torku konya spordan 3 tane gol yedi sanıcak
  • yok arkadaş bizim taraftar 34te34 felan bekliyor
  • Okuduğunuzu mu anlamadınız ben mi anlatamadım? Herkes aynı düşündüğüne göre ben anlatamamışım.

Takımın şuanki performansıyla hiç alakası yok. Bu olaylar bizi çok geri götürecek bence diyorum.
  • Hersene ligin ilk maçlarında kötü oynarız, buralar bu tarzda konularla dolar, haftalar ilerledikçe 10 puan atarız, 20 puan fark atarızlara döner konular.
  • Rahatsız mısın?

• Adam ironiyle karışık medyaya sitem etmiş. Yani medya bir maçta bizi nasıl ağır eleştiriyor bir bakın diyor.

Kısaca nalet olsun böyle futbola diyor.

• gören de şampiyonluk gitti zanneder. Bursa deplasmanında puan kaybedince şampiyon oluyoruz, şampiyonluk yakın meşaleleri yakın beyler
  • Niye izliyorsunuz ki? İzlemeyin. Ben dün öyle yaptım kafam da rahat.

• Takım iyi oynuyor, tek sorun 60 dan sonra takımın geri çekilmesi. Bu da önümüzdeki maçta ortadan kalkacak. Çünkü kenarda Fatih Terim olacak.
    Motivasyon ( Türkçesi gaz verme) gerçekten Türk insanında işe yarıyor.
  • son 5 senede 4 mağlubiyet 1 beraberlik aldığımız deplasmanda berabere kaldık, bu iyi bi şey
    ama sanal mourinho lar takımı dağıtıp, transfere başladı bile
  • şu bursaspor'a deplasmanda galip gelemeyen tek takım biziz arkadaş ve nasıl iyi oynamışız hayret ediyorum , ikinci yarı galatasaray'ı göremedim bile.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.