neyseki beklediğim lsit geldi report ettiklerimden aklımda kalanları görüyorum, ama şimdi 66 char buldum onla kasıyorum. sonra kontrol etcem bakam joymax banlamış mı hepsini
quote:
Orijinalden alıntı: SaatciSylar
neyseki beklediğim lsit geldi report ettiklerimden aklımda kalanları görüyorum, ama şimdi 66 char buldum onla kasıyorum. sonra kontrol etcem bakam joymax banlamış mı hepsini
Alıntıları Göster
Sımdı bırısı çıkıp bu lısteden hıc bır kımseyı tanımıyorum demesın cunku benım tanıdıgım bır çok kişi var persia da bizim guilden 2 kişi banlanmış arkadaşlarımında banlanan tanıdıkları var
quote:
Orijinalden alıntı: Ümit Yaşar
Sımdı bırısı çıkıp bu lısteden hıc bır kımseyı tanımıyorum demesın cunku benım tanıdıgım bır çok kişi var persia da bizim guilden 2 kişi banlanmış arkadaşlarımında banlanan tanıdıkları var
Alıntıları Göster
çok garip persiada a b c d harfleriyle başlayan bot isimleri yok
quote:
Orijinalden alıntı: D_yNaMi_C
çok garip persiada a b c d harfleriyle başlayan bot isimleri yok
Alıntıları Göster
peh peh bak bak bitmiyo bu be
quote:
Orijinalden alıntı: kangaetemo
peh peh bak bak bitmiyo bu be
Alıntıları Göster
report ettiğim 30 botun 17 si banalnmış.
quote:
Alıntıları Göster
Tanıdıklarımdan banlananlar var diyen arkadaşlara soruyorum; banlananlar bedava mı paralı bot mu kullanıyolardı? Düzenli yada düzensiz olarak silk alıyorlarmıydı? Silk alan banlanmaz diye sürekli dolanan bir düşünce varda merakımdan soruyorum?!
quote:
Orijinalden alıntı: manbehindyou
Tanıdıklarımdan banlananlar var diyen arkadaşlara soruyorum; banlananlar bedava mı paralı bot mu kullanıyolardı? Düzenli yada düzensiz olarak silk alıyorlarmıydı? Silk alan banlanmaz diye sürekli dolanan bir düşünce varda merakımdan soruyorum?!
Alıntıları Göster
66_arda_UA
BU bizim uniondaydı..
quote:
Orijinalden alıntı: JustFeeL™
66_arda_UA
BU bizim uniondaydı..
Alıntıları Göster
banlananlar yaklasık kac lvllardı?
quote:
Orijinalden alıntı: badanaj_se
banlananlar yaklasık kac lvllardı?
Alıntıları Göster
bence banlanması ii oldu ücretsiz kullananların.bir nevi hakkımız yiyorlardı bizim.sonuçtada cezasını butun emekleri boşa giderek odediler
quote:
Orijinalden alıntı: burnaldinho
bence banlanması ii oldu ücretsiz kullananların.bir nevi hakkımız yiyorlardı bizim.sonuçtada cezasını butun emekleri boşa giderek odediler
Alıntıları Göster
Ha ücretli kullananlar hiç kullanmayanların hakkını yemiyo dimi
quote:
Alıntıları Göster
butun guildim banlandı
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: GoldTime
neticede onlar para veriyor botlada karşılıgı alıyor bence bir haksızlık yok
quote:
Orijinalden alıntı: Ümit Yaşar
Profile
Alexander Bot User List and Punishment Notice 06/12
bu charlar bana az mı ks yaptı. az daha pk oluyodum bunların yüzünden! oh iyi olmuş alexanderda banlananların yarısını biliorm. kimi bzm unionda, guildde, banlananların içinden bi tanesine sos satmıştım falan...
bizim guild ve union boşaldı yahu:D daha dün union kaynıyodu, şimdi 1 kişi bile "s.a." demio
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: TR_GeNeRic1
Aynı türde iki mesaj üsttede belirtmişsin zaten.Ayrıca diğer konulardada belirtiyosun hep.Seni bu kadar kasan ne?
bu charlar bana az mı ks yaptı. az daha pk oluyodum bunların yüzünden! oh iyi olmuş alexanderda banlananların yarısını biliorm. kimi bzm unionda, guildde, banlananların içinden bi tanesine sos satmıştım falan...
bizim guild ve union boşaldı yahu:D daha dün union kaynıyodu, şimdi 1 kişi bile "s.a." demio
Alıntıları Göster
cezası budur bu sefer ciddi banlamalar basladi
quote:
Orijinalden alıntı: manbehindyou
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: manbehindyou
Walla bende merak ettim şimdi,bu konuda bilgisi olan arkadaşların bilgi vermesini rica ediyorum.
Kim neden banlanmış.Bedava bot mu ? yoksa bedava veya paralı farketetmeden tüm botterler mi?