Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dmc Cok GüzeL PayLaşımLar Yapıyorsun Ellerine Saglık!..
  • arkadaşlar bolumu geçiyorum loading diyor ana menuye geliyor.ordan contınue game dediğim halde bölümün başından başlatıyor her seferinde.yardımcı olabilecek varmı?
  • Oyun zevklimi arkadaşlar birde sistem canavarı birşeymi hakkatten ?

1gb ram, 256 MB 6200 luk ekran kartımla oynayabilimniyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Oyun zevklimi arkadaşlar birde sistem canavarı birşeymi hakkatten ?

1gb ram, 256 MB 6200 luk ekran kartımla oynayabilimniyim ?

Oyun zevkli fakat o sistemle oynamanız zor gözüküyor.
  • arkadaşlar benim sistem : intel core2 duo 1.8 e660, ekran kartı msi 9600gt oc, ram 3gb mirors edge çalışırmı son ayarlarda ona göre alcam acil yardım!!!!!!!!!!!!!!
  • tek tekılma olmadan full ayarlarda oynarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim 000

arkadaşlar benim sistem : intel core2 duo 1.8 e660, ekran kartı msi 9600gt oc, ram 3gb mirors edge çalışırmı son ayarlarda ona göre alcam acil yardım!!!!!!!!!!!!!!

http://www.system requirementslab.com/referrer/srtest
  •  Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *
    buna güvenirsek problemsiz oynuyoz
  • 7. bölümün sonunda (gemide geçen bölüm), konteynerlerin üzerinde yüzü maskeli bir adam var. Önce onu kovalıyoruz, sonra konteynerin üzerinde onunla kavga ediyoruz. Kaç seferdir deniyorum, youtubedan filan izledim ama beceremedim geçmeyi. Eleman veriyor zopayı... Nasıl geçecez bu yeri, adamı nasıl dövecez?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

Ben güveniyorum güzel bir site

• quote:

Orjinalden alıntı: airea

7. bölümün sonunda (gemide geçen bölüm), konteynerlerin üzerinde yüzü maskeli bir adam var. Önce onu kovalıyoruz, sonra konteynerin üzerinde onunla kavga ediyoruz. Kaç seferdir deniyorum, youtubedan filan izledim ama beceremedim geçmeyi. Eleman veriyor zopayı... Nasıl geçecez bu yeri, adamı nasıl dövecez?

Silahını almayı dene sonra bas k.çına tekmeyi.(Bu arada kadın o)
  • Arkadaşlar oyun açılırken ''OUT OF RANGE V75.1 K59.9'' diye bir yazı çıkıyor. Kartım HD4830, monitor 15''crt samsung, yenile hızı 60 da daha yukarısı yok. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

Bu bölümü geçemedim. Sağdaki kapıdan giriyorsunuz yada diğer tarafta bir kapı daha var oradanda girebiliyorsunuz. Resimde olmayan diğer tarafta biri uzun diğeri kısa 2 boru var. Nasıl geçiyoruz bu bölümü...

Deli olacam buradaki tuş kombinasyonunu bir türlü yapamıyorum yere düşüp duruyorum. Oyundan soğudum valla. Duvarda yürüyorum ama geriye zıplayamıyorum. Q harifine basıyorum olmuyor.

• bence bu oyun oynanma rekoru kırar hele bi psu alyım ben hemen oyunu alır yüklerim açılır herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: FlameThrower

quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

Ben güveniyorum güzel bir site

Ben güvenmiyorum bu siteye 512mb'lık hd4850mi 1gb gösteriyor

• Tutorial bölümünde gösterildiği gibi soldaki kırmızı duvara tırmanıp sağa atlayıp yukarı çıktığımda her defasında "Failed" deyip bölümü baştan başlattığı için sildim oyunu.
  • En son patch'i yükledinmi ben onla sorunsuz bitirdim
  • beyler bunu deneyen var mı??

alıntı:

Faith'in bina tepelerinde yaptığı akrobatik hareketleri üçüncü kişi görünümüyle denemek ister miydiniz? İşte FPS oyununu 3. kişi görünümüne çevirmenin yolu...
    Parkour tarzını başarılı bir şekilde birinci kişi görünümüne(FPS) döken Mirror's Edge oyununu bir de Faith'in omuzlarının arkasından görerek oynamak için, basit bir kopyala-yapıştır işlemi yapmanız gerekiyor.

Öncelikle şu klasörde bulunan TDInput dosyasını açın:

C:/Documents/EA Games/Mirror’s Edge/TdGame/Config

"Bindings=(Name="F5"" yazan satırın hemen üstüne, aşağıdaki kodu aynen kopyalayıp yapıştırın:

Bindings=(Name="F4",Command="FreeFlightCamera",Control=False,Shift=False,Alt=False)

Kaydedip kapatın ve oyunu açın. Herhangi bir göreve girdiğinizde, F4 tuşu ile kamera açıları arasında geçiş yapabilirsiniz. İstediğiniz üçüncü kişi görünümünü yakalayana kadar F4'e basmaya devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harlequinn -- 1 Mart 2009; 21:59:18 >

• Güzel bir oyuna benziyor ama renkler çok abartılmış.Hdr den bahsetmeme gerek yok ekranın yarısı neredeyse bembeyaz ama yinede alıp deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.