Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1.1 yaması ve orginal ilacı bende mevcut :)
    istiyen olursa PM ile bana ulaşsın linki verebilirim.
    ii oyunlar :)

Not: Bende 2 deyişik hata vardı 1. bölümde asansöre geldiğimde oyun kapanıyordu.
    birde uzun süre oynayınca kapanıyordu :) 1.1 ve orginal ilacımla bu sorunlar kalktı. :)
  • @zebani69 pm attım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kckfrk -- 27 Şubat 2009; 10:11:09 >
  • Bende de benzer bir sorun vardı. Bazı sitelerde shader 2.0 olan kartlardan kaynaklanıyor diye yazı gördüm. Sizinde ekran kartınız shader 3.0 ı desteklemiyorsa bu sorun olabilir.

Orjinalden alıntı: the_mustafa

Orjinalden alıntı: soulrever

Orjinalden alıntı: the_mustafa

arkadaşlar resimde görüldüğü gibi daha oyuna girerken bu sonra karsılasıyorum ne önerebilirsiniz........
    acil yardım lütfen...

valla arkadaşım bu sorunu bende çok sorup araştırdım ama bir türlü olurunu bulamadım seninde ekran kartın ati sanırım ati ekran kartlarında böyle bir sorun veriyor ama nasıl çözüleceği konusunda bir türlü yardım alamadım bende bıraktım artık uğraşmıyorum allah yardımcın olsun inşallah bir şekilde bulursun yada bulmana yardımcı olurlar :(

hayır benim ekran kartım ati değil Nvidia sinir oldum yaa format atsam düzelirmi ?? veya başka ne tür bi yoldan düzeltebilirim.. ( fikri olan varmıı ?? )

• http://nextgenwalkthroughs.com/guide?seq=7&game=182
    Bu sitenin videoları açılmıyor bende;sebebi ne olabilr acaba;bir de burda çatıya nasıl ulaşacağız?

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

http://nextgenwalkthroughs.com/guide?seq=7&game=182
    Bu sitenin videoları açılmıyor bende;sebebi ne olabilr acaba;bir de burda çatıya nasıl ulaşacağız?

dostum o karşıda gördüğün turuncu duvar gibi olan yerin en üstüne çıkacaksın,en üsttekine,sonra senden bi kat üstteki balkonun camına ateş edip kır ve oraya şıçra(adamlar gelcek bu arada)...adobe flas player'i yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billiejean -- 27 Şubat 2009; 14:57:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

@zebani69 pm attım sana

attım, umarım işini görür :)
    iyi oyunlar
  • Off çok oluyorum biliyorum ama;şu polisleri nasıl geçeceğiz?

• Şuan itibariyle oyun bitti, bikaç yerde takıldım youtube işimi gördü.. Ama genel olarak kısa bir oyun gibi geldi bana, sağlam bi şeklilde oynanırsa 1günde biticek bir oyun... Ama güzeldi, PhysX ayrı bir tat katıyo be
  • bigen

Onları öldürmen lazım. Bir tanesini döv ardından yere düşen silahını al diğerlerini öldür. Birde eğer adamların etrafında kırmızı bir halka çıkıyorsa onları öldürebilirsin anlamına geliyor. Yoksa mecburen topuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

bigen

Onları öldürmen lazım. Bir tanesini döv ardından yere düşen silahını al diğerlerini öldür. Birde eğer adamların etrafında kırmızı bir halka çıkıyorsa onları öldürebilirsin anlamına geliyor. Yoksa mecburen topuk.

Evet demin "r" ile yavaşlatma olayını öğrendim ve polislerin ne kadar keklik olduğunu görüdm;bundan sonra da youtube dan bakarım artık saolun
  • arkadaslar physx'i nerden ve nasıl kapatacağımı söyleyebilirmisiniz ekran kartı ile ilgili birşey ise ekrankartım ati ve oyuna hiç giremiyorum splash ekranında kalıyor dewamlı yani oyun içinden options'dan filan demeyin lütfen!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulrever -- 28 Şubat 2009; 5:47:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulrever

arkadaslar physx'i nerden ve nasıl kapatacağımı söyleyebilirmisiniz ekran kartı ile ilgili birşey ise ekrankartım ati ve oyuna hiç giremiyorum splash ekranında kalıyor dewamlı yani oyun içinden options'dan filan demeyin lütfen!!!

Dostum vista mı kullanıyorsun?Benim kartım da ati,menüye gelmeden donup kalıyordu fakat xp'de herhangi bi sorun yaşamadım...
  • soulrever

Belgelerim\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config > TdEngine dosyasını sil oyuna girerken yenisi oluşturulacaktır..
  • oyunun %70 ini inidrdim inmeyede devam ediyor oyunun uzunluğu nasıl ne kadar sürede bitirdiniz...
  • 2 günde falan bitirdim, şimdi tekrar başlasam bu akşam bitirmiş olurum.. Bana kısa geldi oyun, ama zevkli.. Tekrar oynanabilmesi muhtemel...
  • teşekkürler, hafta sonu kane and lynch deadman oynarım hafta içide bu inmiş olur bunu bitirdikten sonra devam ederim
  • Valla ekran görüntülerini gördükçe tekrar oynayasım geliyor.
  • dönüşte inşallah oynayacam bunu
  • Bu senenin oynanılası oyunlarından...
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.