Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elektro67

slm arkadaşlar oyun biraz önce indi kurdum pack güncelleştirmesi yaptı ve oyuna girdiğimde tanımsız frekans uyarısı alıyorum oyun açılıyor ama görüntü gelmiyor ne yapabilriim ?

arkadaşlar bilen yokmu bu sorununla ilgili birşey ?
  • Arkadaşlar oyun süper de 2.chapter de adamlardan kaçıp asansöre biniyom asansörde yükleme yapiyo ana menüye gönderiyo.continue diyorum baştan oynatiyo neden böyle acaba.
  • herkes aynı şeeyi soruyor arkadaşlar biraz yorumları okursanız sorununuzu çözebilirsiniz asansör sorununu çözmek iiçin rapidden bunu indirin içinde açıklama var okuyun ve yapın sorun düzelecekhttp://rapidshare.com/files/206184926/Mirrors_Edge_Yama.rar.html
  • valla laptop ile (8600m gs) 1280*800 aa kapalı herşey medium hiç takılmadan oynuyorum,demekki isteyince hem grafik oluyor hem optimizasyon
  • vlla bende 7200 gs ile kasmadan oynuyorum.grafiklerde süper.
    asansör sorununu halettim.
  • verdiğim dosyalarlamı düzelttin kendiliğindenmi düzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devolska

verdiğim dosyalarlamı düzelttin kendiliğindenmi düzeldi...

onu bilmemde ben senin verdiğin yama ile düzelttimteşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deeja

arkadaşlar benim garip bi sorunum var oyunun ilk baslarında helikopter ve polislerden kaçarken bi binaya giriyoruz ve karşı asansörden polisler inip ateş etmeye baslıyolar onları atlatıp indikleri asansöre binip kacıcamız yerde asansor kapanıyor bi adam konusuyo ve beni menüye geri atıyor. continue yaptığım zaman önceki bi yerden tekrar o bölüme baslıyorum bu böyle devam ediyor ne yapmam lazım sorun nedir :S:S birsürü ilaç denedim ama yapamadım.. yardım edin lütfen

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

bu asansör sorunu bende de var. 1 haftadır uğraşıyorum çözmek için. Oyundan soğumama ramak kaldı. Çözümü yok mu bunun ? Lütfen yardım edin :( ???

• quote:

Orjinalden alıntı: WanXpy

quote:

Orjinalden alıntı: deeja

arkadaşlar benim garip bi sorunum var oyunun ilk baslarında helikopter ve polislerden kaçarken bi binaya giriyoruz ve karşı asansörden polisler inip ateş etmeye baslıyolar onları atlatıp indikleri asansöre binip kacıcamız yerde asansor kapanıyor bi adam konusuyo ve beni menüye geri atıyor. continue yaptığım zaman önceki bi yerden tekrar o bölüme baslıyorum bu böyle devam ediyor ne yapmam lazım sorun nedir :S:S birsürü ilaç denedim ama yapamadım.. yardım edin lütfen

bu asansör sorunu bende de var. 1 haftadır uğraşıyorum çözmek için. Oyundan soğumama ramak kaldı. Çözümü yok mu bunun ? Lütfen yardım edin :( ???

Pm attım sorun ile ilgili

• bu oyun orijinal alınır
  • yahu hiçmi okumuyorsunuz arkadaşlar konuyuvalla ben sorun 2-3 kez olunca konunun son sayfasını okudum ve asansör sorununun cevabını buldum,saolsun bir arkadaş yamanın linkini vermiş indirdim hallettim...
  • aynı şeyler tekrar tekrar soruluyor arkadaşlar biraz forumu okuyun aradığnızı bulacaksınız hazırcı olmayın biraz araştırın...
  • patch i yükledim ama daha önce yüklediğim için hata veriyor. ilacı da attım bu sefer exe hatası veriyor :(
  • çok saolun benimde asansör problemim vardı bu çok iyi oldu çok tesekkür ettim
  • önemli değil işiniz görülsün yeter
  • Benim pc de sorun var galiba. Dünya da bir tek ben çözemedim şu asansör sorunu. Birisi oyuna girip asansör bölümünü geçip save dosyası upload etse nasıl sevaba girer valla
  • ömrümü yediniz arkadaşlar biraz forumu araştırın ya tamam baştan başlamayın ama bari son bikaç sayfaya göz atın ya wanxpy bi önceki sayfada link var rarın içinde yapman gerekenler yazıyo oku sorun düzelecek
  • Skullptura ya güveniyorum..Çekeecem bende..Bekle Faith......
  • quote:

Orjinalden alıntı: devolska

ömrümü yediniz arkadaşlar biraz forumu araştırın ya tamam baştan başlamayın ama bari son bikaç sayfaya göz atın ya wanxpy bi önceki sayfada link var rarın içinde yapman gerekenler yazıyo oku sorun düzelecek

devolska ömrünü yememize gerek yok. ben senin yazdıklarını okuyorum ama sen benimkileri okumuyorsun...
    İlgilendiğin için çok teşekkür ederim ama :)
  • değişik bi oyuna benziyo...
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.