Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar oyun biraz önce indi kurdum pack güncelleştirmesi yaptı ve oyuna girdiğimde tanımsız frekans uyarısı alıyorum oyun açılıyor ama görüntü gelmiyor ne yapabilriim ?
  • bugün indirdim ve kurdum oyunu ama bina içine girince karşıma 3-5 polis gelince kasmaya başladı..AA: 8xQ yapmıştım..çözünürlükte en sonun bi düşüğüydü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darel-x

quote:

Orjinalden alıntı: alpxtreme

Bu bölümü geçemedim. Sağdaki kapıdan giriyorsunuz yada diğer tarafta bir kapı daha var oradanda girebiliyorsunuz. Resimde olmayan diğer tarafta biri uzun diğeri kısa 2 boru var. Nasıl geçiyoruz bu bölümü...

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

Deli olacam buradaki tuş kombinasyonunu bir türlü yapamıyorum yere düşüp duruyorum. Oyundan soğudum valla. Duvarda yürüyorum ama geriye zıplayamıyorum. Q harifine basıyorum olmuyor.

dostum ben orayı farklı şekilde geçtim,ss'te sol taraftaki duvara space+q+space kombinasyonu yap,karşı duvarda bi yere tutunuyo,sonra tekrar space'se basıp kalın boruların üzerine çıkacaksın

• quote:

Orjinalden alıntı: billiejean

quote:

Orjinalden alıntı: soulrever

arkadaslar physx'i nerden ve nasıl kapatacağımı söyleyebilirmisiniz ekran kartı ile ilgili birşey ise ekrankartım ati ve oyuna hiç giremiyorum splash ekranında kalıyor dewamlı yani oyun içinden options'dan filan demeyin lütfen!!!

Dostum vista mı kullanıyorsun?Benim kartım da ati,menüye gelmeden donup kalıyordu fakat xp'de herhangi bi sorun yaşamadım...

xp kullanıyorum dostum ama oyun yinede menü ekranı gelmeden donup kalıyor splash ekranında ileri düzey hizmetleri filan kapalı işaretledim windows uyumluluğunu yaptım 95/98/me/2000 hepsinde denedim ama yinede olmadı delirmek üzereyim valla ne yapıcamı bilemez oldum ctr+alt+del yaptıımdada bazen yanıt vermiyor yazmıyor ama oyunada girmiyor deli olmamak elde değil

• Faith karakteride taş gibi maşallah
    Oyun ilkten çok zevkli ama bi süreden sonra sıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mystrious_man

Oyunu oynuyorum yaklaşık 10 dk sonra hiçbir hata varmeden oyun beni masaüstüne atıyo,
    Nedir acaba problem??
    Farklı ilaçlar denedim ama sonuç aynı :S
    1.01 patch li bu arada oyun,patchsizkende veriyodu,patchden sonra düzelir sandım ama düzelmedi malasef.
    Teşekkürler...

Serkan hiç uğraşma derim ben sana,tanıdığım serk bu oyundan nefret eder,ben biteremeden bıraktım oyunu!
  • Arkadaşlar benim sistem (Amd Athlon 3800 x2 , 3gb ram , Palit Radeon hd4850 512mb) bu sistemde 1680x1050 herşey full Psychic :kapalı açık
    olduğunda zaten kasım kasım kasılıyor neyse benim sorunum şu bazı yerlerde öyle bir kasıyorki 10 fps'ye kadar düşüyor 5 10 dakikada bir oluyor
    sistemimle ilgili olabilirmi acaba ayarları high çektiğim zamanda kasılıyor onuda söyliyim. kısaca pek sorun olmuyor ama yinede merak ettim kasmaları
    halledebilecek patch falan varmı 1.01'de yaptım. şimdiden tşk ettim. A.E
  • Oyunun son patchesi bende mevcut, istiyenler varsa PM ile gönderebilirim.
    İyi oyunlar herkeze :)
  • Oyunu yeni kurdum. ilk izlenimlerine göre oynanabilirliği ve grafikleri harika. İnşallah bu düşüncelerim değişmez
  • zebani69 bana pm den gönderebilirmisin dediğin dosyayı : )
  • arkadaşlar biraz arasanız kendinizde bulabilirsiniz patchi www.mirrorsedge.com googla mirrors edge yazın ilk site orada patch var indirip kurun asansör sorunu çekiyorsanız patchi kurduktan sonra crckfix bulmanız gerek onuda indirin nette var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade runner

zebani69 bana pm den gönderebilirmisin dediğin dosyayı : )

gönderiyim göndermesinede, sen PMni kapatmışsın :D
    PM gönderilemiyor sana, önce onu aç sonra gönderirim ben sana :)
  • quote:

quote:

Bu bölümü geçemedim. Sağdaki kapıdan giriyorsunuz yada diğer tarafta bir kapı daha var oradanda girebiliyorsunuz. Resimde olmayan diğer tarafta biri uzun diğeri kısa 2 boru var. Nasıl geçiyoruz bu bölümü...

Deli olacam buradaki tuş kombinasyonunu bir türlü yapamıyorum yere düşüp duruyorum. Oyundan soğudum valla. Duvarda yürüyorum ama geriye zıplayamıyorum. Q harifine basıyorum olmuyor.

arkadaşım buradaki amacın yukarı çıkıp duvarda yürüyüp hemen zıplayarak o barfiks demirine tutunmak ordan sonra da o demirin yardımıyla karşıya atlamak yukarı çıkıp -soldaki duvardan- yani barfiks demirinin karşısındaki duvardan yürüyeceksin ve hızlı bir şekilde duvarda yürürken barfiks demiriyle aynı hizaya geldiğinde yüzünü barfiks demirine dönüp zıplayarak demire tutunacaksın yani burda biraz seri olman gerekiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

quote:

quote:

arkadaşım buradaki amacın yukarı çıkıp duvarda yürüyüp hemen zıplayarak o barfiks demirine tutunmak ordan sonra da o demirin yardımıyla karşıya atlamak yukarı çıkıp -soldaki duvardan- yani barfiks demirinin karşısındaki duvardan yürüyeceksin ve hızlı bir şekilde duvarda yürürken barfiks demiriyle aynı hizaya geldiğinde yüzünü barfiks demirine dönüp zıplayarak demire tutunacaksın yani burda biraz seri olman gerekiyor.

Kafayı yiyecem yaaw;şimdi de Faith duvarda yürümüyor,ya da ben yürütmeyi unuttum;tam koşarken space e basınca yürümesi lazım,direkt karşıya atlıyor

• ohhh beee;geçtim
  • Yaaw bu "space+q" nun tam kombinasyonu nasıl arkadaşlar;şimdi kiltli kapıdan geçeceğim;yukarda jannisor un ofisinden kapıyı açacağım ama çıkamıyorum;defalarca space+q ya basmama rağmen bir türlü duvardaa koşup geriye atlamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

buna güvenirsek problemsiz oynuyoz

hemen hemen doğru sonuç veren bir site diyebiliriz ama bende çalıştırmaz dediği ne oyunları çatır çatır oynuyorum ben :D o yüzden çok ciddiye almam az çok fikir sahibi olmak için bakarım o siteye

• Arkadaşlar 1. chapter'ın bitiminde asansörle yukarı çıkarken oyun birden loading oluyo anamenü ye dönüyo. Continue dersem en son save ettiğim yerden devam ediyo ve devam edersem yine aynı olay..
  • batuhany bende o sorunla karşılaştım bundan önceki yorumumda yazdıklarımı yap sorun düzelecek...
  • Okuyamadım önceki yorumları kusura bakmayın. Teşekkürler bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.