Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl bir oyundur bu ya 1. bölümü geçemedim
  • bende çok kasılma yapıyor oynayamıyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarukÖzdemir

umarım doğru dosyayı upload etmişimdir.

http://r a pidshare.com/files/274357772/mirror_s_edge.reg.html

Bu reg dosyasını bir arkadaş tekrardan paylaşabilir mi acaba? Boşuna koca oyunu tekrardan indirmeyelim... Oyunun regedit kayıtları sanırım

hkey_curent_user
    software
    ea games veya electronic arts

ve

hkey_local_machine
    software
    ea games veya electronic arts altında olması lazım... uplayacağınız dosya en fazla 9-10kb olacak boyutu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 2 Aralık 2009; 0:33:34 >
  • Türkçe yamayla bende bugün oynamaya başladım. Oyun baya sardı. Şuana kadar oynadığım en ilginç oyunlardan biri olmaya aday.

Edit: Daha oyunun başlarındaki bir bölümde (Asansöre binip yukarı kata çıkıyoruz. Ardından SWAT bizi kovalamaya başlıyor) biraz ilerledikten sonra oyun inanılmaz takılmaya başlıyor. Bir anda 5-6 FPS ye düşüyor. Nedeni ne olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 7 Aralık 2009; 12:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Türkçe yamayla bende bugün oynamaya başladım. Oyun baya sardı. Şuana kadar oynadığım en ilginç oyunlardan biri olmaya aday.

Edit: Daha oyunun başlarındaki bir bölümde (Asansöre binip yukarı kata çıkıyoruz. Ardından SWAT bizi kovalamaya başlıyor) biraz ilerledikten sonra oyun inanılmaz takılmaya başlıyor. Bir anda 5-6 FPS ye düşüyor. Nedeni ne olabilir?

Ekran kartınız sistem panelinde ATI olarak gözüküyor.Oyunun ayarlarından PhysX'i açık unuttuysanız oyun belli yerlerde gereksiz yere kasılacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

Türkçe yamayla bende bugün oynamaya başladım. Oyun baya sardı. Şuana kadar oynadığım en ilginç oyunlardan biri olmaya aday.

Ekran kartınız sistem panelinde ATI olarak gözüküyor.Oyunun ayarlarından PhysX'i açık unuttuysanız oyun belli yerlerde gereksiz yere kasılacaktır

Evet sorun PhysX yüzündenmiş. Kapattım. Çok teşekkür ederim. Takılan yerde hiç bir sorun çıkmadı bu sefer.

• bu oyun windows 7 de çalışmıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR

bu oyun windows 7 de çalışmıyor mu

Gayet güzel çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs17

quote:

Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR

bu oyun windows 7 de çalışmıyor mu

Gayet güzel çalışıyor.

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

peki bu ne hatası bilen varmı

• Oyun windows 7'de çalışıyor. Kurulumu başka bir bilgisayarda (XP yüklü) yapıp, flash disk veya harici hdd ile kendi bilgisayarına kurulmuş dosyaları kopyala ve kopyaladığın yerden direk çalıştır. (Tabi crack dosyası varsa)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilginon

Oyun windows 7'de çalışıyor. Kurulumu başka bir bilgisayarda (XP yüklü) yapıp, flash disk veya harici hdd ile kendi bilgisayarına kurulmuş dosyaları kopyala ve kopyaladığın yerden direk çalıştır. (Tabi crack dosyası varsa)

deneyip sonucu yazıcam acaba aynısı gta ıv için geçerli olurmu xp yüklü pc'de kursam atsam sonra?
  • xp de de olmadı sanırım setup ta sorun var
  • GTA IV'te bende olmadı. Beraberinde Game For Windows Live vb. tarzı bir dünya program kuruluyor GTA IV'te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilginon

GTA IV'te bende olmadı. Beraberinde Game For Windows Live vb. tarzı bir dünya program kuruluyor GTA IV'te.

o windows live ı kurdum zaten şimdi denesem
  • Yaaw beyler;ne yaptıysam şu tepemden karşıya koşturamadım FAith i bir türlü,yöntem tavsiye edebilecek olan var mı?

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *
  • Bunu oynamak kismet olmamisti :( Gordugum iyi oldu :)
  • patch yapmak bir şeyi değiştirmiyor, aynı problemler devam ediyor. yapılacak tek şey var oyunun save dosyasını indirip ana menüye döndükçe sonraki bölümlere geçmek, yarım yamalak bitirip silip unutmak başka bir çare yok belki ilerki patchlerle düzelir o yüzden kurulumu bir köşede bulundurun ileride lazım olur.

save:http://uploaded.to/?id=hd313n

(bu unlocker hiç bir işe yaramadı isteyen denesin belki sizde çalışır)

sorun kesinlikle crackte yön tuşları bazen çalışmıyor, görüntüde parazit oluyor, zırt pırt menüye dönüyor. bunların hepsi crack başarısız olduğu için. oyunun şifrelerinden biride bütün bölümlerin açılması o şifre de çalışmıyor indirdiğim save ve unlockerların hepsi çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 10 Aralık 2009; 17:44:05 >

• Yaaw bu oyunun physic si ne sıkıntılı! BAtman daha yenioyun olmasına rağmen physics de bu kadar kasmıyor
  • oyunu yeni yükledim 3. bölüme geldim bildiğinz sorunla karşılaşıyorum. (bölüm başa dönüyor.) Bu konuda bana pmden yardımcı olacak arkadaş varmı?
  • Öncelikle 1,01 patch yap sonra o patchin crack dosyasını mirrors edge klasörü içindeki binaries klasörünün içine kopyala sorunun çözülür
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.