Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigen

Yaaw beyler;ne yaptıysam şu tepemden karşıya koşturamadım FAith i bir türlü,yöntem tavsiye edebilecek olan var mı?

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

Burası biraz zor biyer en çok ugraştıgım ikinci yerdi . Yanlış hatırlamıyosam tam karşıdaki merdivenlerden çık duvarlarda çıkıntılar var orlardan tutunacaksın.ç En aşagıdayken duvarda yürüyüp geri dönme zıplama tuşuna basıp ilk kata tutunuyosun sonra arkaı dönüp karşıdaki çıkıntıya tutunuyosun(duvarda tutunurken. Sonra yanlış hatırlamıyosam merdivenin üstüne borunun üstünden atlayacaksın. Ordanda karşıya devam edip en yukardaki borunun üstünden tam karşıdaki boşluga duvarda yürüme ters dönme yöntemiyle atlayacaksın. Atlayacagın yeri en yukarda asansör gibi bişey vardı sdanırım ordan görebiliyosun ama atlayacagın yer metalık boruların üstü.Zaten duvarda yürümeyidfe o boruların yan tarafından yapacan. Çok karışık oldu yapamsan her çıktıgın katın fotosunu yükle ne yapacagını adım adım anlatayım. Bua rada oyunu oynayalı baya oldu umarım dogru hatırlamışımdır.

• Oyunu daha yeni oynama fırsatı buldum Geç olsun güç olmasın. Ama fizik kapalı oynuyorum sıkıntı yarattığı için; 20. sayfaya kadar okudum ama sıkıldım; kimisinde fizik problem yaratmamış; kimi kapatıp yoluna devam etmiş. Aradan bir sene geçmiş neredeyse; yok mu hala bunun bir çözümü?
    (Bu arada kartım nvidia ve işletim sistemi win7 ultimate) Gerçi fizik açmadan da oynarım sorun değil ama varsa bir çaresi halledelim.

@brandnew

Hocam ilacı ikona sağ tıklayıp hedef bul diyince çıkan yere kopyalıyorum direk; binaries'in içimi değilmi pek bakmadım ama sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

Edit; 1.01 yaması ve ilacı ile kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charcharodon carcharias -- 14 Aralık 2009; 9:04:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

Oyunu daha yeni oynama fırsatı buldum Geç olsun güç olmasın. Ama fizik kapalı oynuyorum sıkıntı yarattığı için; 20. sayfaya kadar okudum ama sıkıldım; kimisinde fizik problem yaratmamış; kimi kapatıp yoluna devam etmiş. Aradan bir sene geçmiş neredeyse; yok mu hala bunun bir çözümü?
    (Bu arada kartım nvidia ve işletim sistemi win7 ultimate) Gerçi fizik açmadan da oynarım sorun değil ama varsa bir çaresi halledelim.

@brandnew

Hocam ilacı ikona sağ tıklayıp hedef bul diyince çıkan yere kopyalıyorum direk; binaries'in içimi değilmi pek bakmadım ama sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

Edit; 1.01 yaması ve ilacı ile kullanıyorum.

Büyük ihtimal direk mirors edge klasörüne kopyalamıştır. Rardan çıkarıp mirrors edge / binaries klasörüne kopyala yoksa oyun açılmıyor hata veriyor.Bende Fizik açık oynadım 1.01 yaması onu düzeltmeye yarıyor sonuçta ama takılmalar oluyor aslında degmez kastına, kapatırsan daha rahat oynarsın.

• Tekrar merhaba.
    Yamayı çalıştıramayanlar lütfen kurulumu yönetici olarak çalıştırsınlar. Sorun olmayacaktır. Aynı sorunu yaşadım ve çözdüm...
  • ben pek beğenmedim oyunu. chapter 3 deyim şuanda. hopla babam hopla anasını satayım, inek (dişi boğa ne oluyo tam emin değilim)gibi kırmızı gördünmü saldır, enteresan bi ekşın ....

sırf animasyonu göstermek için yapılmış
  • PsyhX ayarını nasıl kapatabilirim, ekran kartım ATI PsyhX devreye girince aşırı kasılıyor.
  • video ayarlarına girin optionsdan physx ayarlarını göreceksiniz
    quote:

Orijinalden alıntı: Rëaksiyon

PsyhX ayarını nasıl kapatabilirim, ekran kartım ATI PsyhX devreye girince aşırı kasılıyor.
  • tesekkurler turkce yama ıcın ındırdıgım zaman kurarım yamayı :D
  • Technics saol kapattım.

Ayrıca oyunun Time Trials Map Pack DLC dosyasını indirdim bunu nasıl kuracağım bilen birisi varmı?

Daha doğrusu kurdum ama yine eski oyuna giriyor içinde yeni haritalar falan da yok. Aşağıdaki ekran çıkıyor haritalardan birini seçip Start Game diyorum ama normal oyuna giriyor.

DLC vidyosu :

www.youtube.com/watch?v=i0Wb5epscJE

• ya benim sorunnum kadın 30 saniye sonra yavaş yavaş yürüyüşü yavaşlıyor nedir bu bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

not: 1.01 pach yüklüdür
  • Arkadaşlar küçük bir bilgilendirme olsun, Haziran ayına kadar Kapasite.org olarak oyunlara Türkçe yama yapmayacağız. Sadece Death Note Hd Türkçe altyazı üstüne çalışacağız. Haziran ayından sonraysa tam hız oyun yamalarına devam edeceğiz.
  • Teşekkürler
  • yamayı denemedm ama güzel olduğuna eminim
  • Teşekkürler. Yine bi başlamak lasım.
  • Oyunu bugün indirdim kurdum patch ını crackını herşeyını yaptım fakat oyuna başladığımda mouse hareket etmiyor yumruk fln atıyor ama yukası asagı saga sola hareket etmiyor nasıl düzeltebilirim acaba daha once bu sorunu yaşayan veya bilen varsa çok sevinirim
  • Sxe injected programının acık olması mouse nın hareket etmesını engellıyomus onu kapattım şimdi gayet iyi çalışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Yaaw beyler;ne yaptıysam şu tepemden karşıya koşturamadım FAith i bir türlü,yöntem tavsiye edebilecek olan var mı?

Bir zamanlar gecemedigim yer burasiydi. Aha burada kalip oyunu kaldirmistim.
  • arkadaşlar türkçe yama kurdum sonra full save indirdim doğru yere attım ama olmadı çalışmıyo yeni oyun açıyo tekrar yada önceki )(kendi saveim) den kalan bölümleri açıyo
  • Arkadaşlar bu oyun yüklü bilgisayarımda..Win7 ultimate 64 bit,sistem solda..Herşey full ve 4xAA açık..Fps ve sıcaklıklarda normal ama bir süre sonra renkler birbirine girip kapanıyor..Başına gelen varmı acaba,bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?Ayarları düşürüp denedim,yine aynı olay oluyor..
  • Windows 7 sürümünü destekleseydi oyun oynardım da Windows 7 desteklemiyor sanırım
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.