Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FedericoAlvarez

Windows 7 sürümünü destekleseydi oyun oynardım da Windows 7 desteklemiyor sanırım

Alıntıları Göster
    Destekliyor Win 7'yi ben oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FedericoAlvarez

Windows 7 sürümünü destekleseydi oyun oynardım da Windows 7 desteklemiyor sanırım

Alıntıları Göster
    Bu oyunun ikincisi çıkacak mı acaba bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevdayaKurban

Destekliyor Win 7'yi ben oynadım.

O zaman bir denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Arkadaşlar bu oyun yüklü bilgisayarımda..Win7 ultimate 64 bit,sistem solda..Herşey full ve 4xAA açık..Fps ve sıcaklıklarda normal ama bir süre sonra renkler birbirine girip kapanıyor..Başına gelen varmı acaba,bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?Ayarları düşürüp denedim,yine aynı olay oluyor..

Evet arkadaşlar,başına böyle bir olay gelen başka kimse yok mu?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu oyun yüklü bilgisayarımda..Win7 ultimate 64 bit,sistem solda..Herşey full ve 4xAA açık..Fps ve sıcaklıklarda normal ama bir süre sonra renkler birbirine girip kapanıyor..Başına gelen varmı acaba,bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?Ayarları düşürüp denedim,yine aynı olay oluyor..

hocam belki ekran kartın kaldırmıyordur , yada ısınıyordur. çünkü ben bu oyunu win 7 ultimate 64 bitte oynadım ve bitirdim hatta ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım hatta o zamnalarda daha win 7 betaydı herhalde o haliyle bi sorun çıkarmadı

bu oyunun tek sorunu bölümleri nasıl geçeceğini bilememek . ya bazen deli ediyordu hatta herkes alttan forum sitelerini açıp oyunda takıldığı zaman hemen explorera geçip forumda sorup öyle devam ediyordu oyununa

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

quote:

Orijinalden alıntı: brs17

quote:

Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR

bu oyun windows 7 de çalışmıyor mu

Gayet güzel çalışıyor.

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

peki bu ne hatası bilen varmı

Alıntıları Göster
    Not: ORIJINAL ALDIGIM OYUNDU bu.Crack DERDI YOK bilmemne yok. Catir catir oh be. Ayrica ;

"isteyenlere" OYUNLA ILGILI IPUCU VEREYIM :

Sisteminiz en asagi minimum donanima sahip olduktan sonra , yine de zayif kaliyorsa ama grafikten odun vermek istemiyorsaniz SADECE
    TEXTURE DETAILS'i LOW yapin.(sistemi en cok zorlayani bu ayar bu oyunda) Gerisini fulleyin. Super oluyor. Ben 1280*1024 game res.de , Graphics Detail HIGHEST physx ON ama TEXTURE DETAIL LOW ayarlarda oynuyorum. he bir de VSyNC KAPALI! (Ekranda tearing OLMUYOR bende)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 25 Mart 2010; 11:36:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Yaaw beyler;ne yaptıysam şu tepemden karşıya koşturamadım FAith i bir türlü,yöntem tavsiye edebilecek olan var mı?

Iste ben de videosunu youtube'dan izlememe ragmen deliye donmus ve oyunu kaldirmak zorunda kalmistim (ilk kurdugumda) SIRF BURAYI GECEMEDIGIM
    ve sacimi basimi yoldugum icin

• quote:

Orijinalden alıntı: CROSSHAIR

quote:

quote:

hocam belki ekran kartın kaldırmıyordur , yada ısınıyordur. çünkü ben bu oyunu win 7 ultimate 64 bitte oynadım ve bitirdim hatta ilk çıktığı zamanlarda oynamıştım hatta o zamnalarda daha win 7 betaydı herhalde o haliyle bi sorun çıkarmadı

bu oyunun tek sorunu bölümleri nasıl geçeceğini bilememek . ya bazen deli ediyordu hatta herkes alttan forum sitelerini açıp oyunda takıldığı zaman hemen explorera geçip forumda sorup öyle devam ediyordu oyununa

Kaldırmama ihtimali yok,dediğim gibi her ayarda denedim.Büyük ihtimalle ısınma sorunu ama fan %100 ve sıcaklık 55'i geçmiyo..Bu normal bir sıcaklık diye biliyorum?Hatayı Vista 32 Bit Ultimate sistemde de vermişti.Bu hata ilk başta her oyunda vardı ama sonra hallettim ama bir bu oyunu düzeltemedim;silmedim de oyunu,bi ara düzeltip oynarım diye..Çok siniri ediyo ama..Tam oyun kendine kitlerken bi anda donup kalıyo..1.1 Patch iniyo şu anda,bakalım bir de öyle deniycem..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaldırmama ihtimali yok,dediğim gibi her ayarda denedim.Büyük ihtimalle ısınma sorunu ama fan %100 ve sıcaklık 55'i geçmiyo..Bu normal bir sıcaklık diye biliyorum?Hatayı Vista 32 Bit Ultimate sistemde de vermişti.Bu hata ilk başta her oyunda vardı ama sonra hallettim ama bir bu oyunu düzeltemedim;silmedim de oyunu,bi ara düzeltip oynarım diye..Çok siniri ediyo ama..Tam oyun kendine kitlerken bi anda donup kalıyo..1.1 Patch iniyo şu anda,bakalım bir de öyle deniycem..

Alıntıları Göster
    @OnrbK

hocam physic motorunu kapatıyorsun değil mi? ben oynayalı baya oldu ama hatırladığım kadarıyla o physic motorunu açınca bende ve birçok arakadaşta kilitleniyordu. eğer açıksa onu kapatıp bide öyle oynayın

• quote:

@OnrbK

hocam physic motorunu kapatıyorsun değil mi? ben oynayalı baya oldu ama hatırladığım kadarıyla o physic motorunu açınca bende ve birçok arakadaşta kilitleniyordu. eğer açıksa onu kapatıp bide öyle oynayın

İlk defa duydum bunu,bi bakiyim..
  • quote:

quote:

@OnrbK

İlk defa duydum bunu,bi bakiyim..

Alıntıları Göster
    ACII'den sonra bu oyuna başladım ama henüz başında saçma sapan birşey oluyor, eğitimde resimdeki yeri doğru atlıyorum ve tutunuyorum ama görev başarısız felan diyor , boşluk-q-boşluk yapıyorum ama geçemiyorum , neden bu sizce?

• quote:

quote:

quote:

Gayet güzel çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaslar acil yardim gerekiyor. Jacknife bolumunde kirmizi kapidan ciktiktan sonra tahtalarin ustune cikip sarmal bir binaya (yeraltina dogru)
    iniyoruz ya. Bayagi bir indikten sonra, "Artik polis etkisi gecti" diyor. Oradan da biraz daha asagi inmemizin ardindan , bir dugmeye basiyoruz
    ve az yukarimizda kocaman demir kapi aciliyor ya 15snligine, ne yaptiysam ORADA OLMEKTEN KURTULAMADIM ; kayarak , altindan
    girmeye calisiyorum ; ama geberiyorum. NEREDE HATA YAPIYORUM?

• quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Arkadaslar acil yardim gerekiyor. Jacknife bolumunde kirmizi kapidan ciktiktan sonra tahtalarin ustune cikip sarmal bir binaya (yeraltina dogru)
    iniyoruz ya. Bayagi bir indikten sonra, "Artik polis etkisi gecti" diyor. Oradan da biraz daha asagi inmemizin ardindan , bir dugmeye basiyoruz
    ve az yukarimizda kocaman demir kapi aciliyor ya 15snligine, ne yaptiysam ORADA OLMEKTEN KURTULAMADIM ; kayarak , altindan

Alıntıları Göster
    arkadaşlar steam versiyonu için pack v1.01 lazım aynı zamanda uyumlu crack. bulan varsa özeldende atabilir.
    teşekkürler

• quote:

Foto koyarsan daha net hatırlarım baya oldu oynayalı ama söylediklerinden o kapıdan girecekmişsin gibi geldi bana sen yinede bi screen koy daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: pukiman

ACII'den sonra bu oyuna başladım ama henüz başında saçma sapan birşey oluyor, eğitimde resimdeki yeri doğru atlıyorum ve tutunuyorum ama görev başarısız felan diyor , boşluk-q-boşluk yapıyorum ama geçemiyorum , neden bu sizce?

Yanlış hatırlamıyosam orda tam düşerken oturma tuşuna basman gerekiyor sanırım, söylenenleri iyi dinle tam düşerken space di galiba baya oldu oynayalı hatırlamıyorum ama kayma oturma gibi bir hareket yapan tuş var ona basacaksın

• quote:

quote:

quote:

Gayet güzel çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Bayagi ilerledim. Bahsettigim yerde, illa ki koca kapi YUKARI KALKARKEN iceri girmek gerekiyormus. Su anda jacknife bitti

Chapter 3 : HEAT part 1

Bu videonun altinci dakikasi on besinci saniyesinde kaldim.

Duzenleme : Chapter 4 Ropeburn (herif beni dovuyor birsey yapamiyorum, anlamadim)

Duzenleme 2 : Videosunu izledim karsilik veriyoruz ; fakat, ben ne yaptiysam beceremedim. Tutorial'i es gecmistim de bu sefer.
    Tus kombinasyonu neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 1 Nisan 2010; 13:23:13 >

• quote:

Bayagi ilerledim. Bahsettigim yerde, illa ki koca kapi YUKARI KALKARKEN iceri girmek gerekiyormus. Su anda jacknife bitti

Chapter 3 : HEAT part 1

Bu videonun altinci dakikasi on besinci saniyesinde kaldim.

Duzenleme : Chapter 4 Ropeburn (herif beni dovuyor birsey yapamiyorum, anlamadim)

Duzenleme 2 : Videosunu izledim karsilik veriyoruz ; fakat, ben ne yaptiysam beceremedim. Tutorial'i es gecmistim de bu sefer.
    Tus kombinasyonu neydi?

Alıntıları Göster
    Chapter 4 teyim yeni başladım bu göreve. Hemen başında borulardan tırmanarak çatıya ulaştığımızda aşırı yavaşlıyor karakter neden acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amaterasu

Chapter 4 teyim yeni başladım bu göreve. Hemen başında borulardan tırmanarak çatıya ulaştığımızda aşırı yavaşlıyor karakter neden acaba ?

Alıntıları Göster
    @CROSSHAIR Teşekkürler,Physx'i kapatınca sorun olmadı
    Sonunda çözdüm şu sorunu,heyt be.. Artık Ygs'den sonra oynarım;Türkçe yama dalgası nedir peki?Gerçekten böyle birşey var mı?

• quote:

@CROSSHAIR Teşekkürler,Physx'i kapatınca sorun olmadı
    Sonunda çözdüm şu sorunu,heyt be.. Artık Ygs'den sonra oynarım;Türkçe yama dalgası nedir peki?Gerçekten böyle birşey var mı?

Alıntıları Göster
    chapter kaçtayım bilmiyorum ama bir çatıdayım herzamanki gibi. karı acayip yavaşlıyor. çok acele edersem ikinci binaya atlayabiliyorum fakat sonra ilerlemek mümkün değil. nedeni ne bunun???
    nasıl geçecem bu bölümü???
    ...

arkadaşlar patch de yapamıyorum. a later patch already installed diyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @rd@ -- 20 Temmuz 2010; 16:40:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: @rd@

chapter kaçtayım bilmiyorum ama bir çatıdayım herzamanki gibi. karı acayip yavaşlıyor. çok acele edersem ikinci binaya atlayabiliyorum fakat sonra ilerlemek mümkün değil. nedeni ne bunun???
    nasıl geçecem bu bölümü???
    ...

arkadaşlar patch de yapamıyorum. a later patch already installed diyor...

Alıntıları Göster
    oyunu bıtırdım sonunda cok guzeldı

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.