Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • autorun conf uu elinde olan yokmu arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

çevrimiçi modu olmasa da BEN BU OYUNU ORİJİNAL ALACAĞIM yanında da mass effect olsun bari
    değmez bence
  • güncel.
    şu dosyanın içindeki 3 satır yazıyı bi ALLAHIN kulu şuraya kopyalamadı ya ne diyim
  • Arkadaşlar hata raporu vermeden oyundan atmaya bir çözüm yok mu?
  • www.kapasite.org
    quote:

Orjinalden alıntı: turkoyuncu

Merhaba.

The Mirror's Edge Türkçe Yama'yı yayınlamış bulunmaktayız.

www.kapasite.org adresinden ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

• autorun conf ları lazım autorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

autorun conf ları lazım autorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazımautorun conf ları lazım
    O ne?
  • Tr paket süper oldu ttşkler...!!!!!!!
  • Arkadaşlar burayı nasıl geçiceğiz karşıya geçiyorum kapıdan 2 polis çıkıyor ve olduruyor.Ne yaptıysam geçemedim.Yardım pls

• Karşıya geç. Hiç durma sürekli koş, kapı tam açıldığında eğilme tuşuyla kay ki seni vuramasınlar. Oraya kadar geldiğin halde nasıl geçemezsin? :)

Gerçi şimdi düşündüm de, sanırım orası polislerle neredeyse ilk karşılaşmaydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevdayaKurban -- 19 Mayıs 2009; 20:39:22 >
  • aşağı inme orda o koridorun sonuna doğru polis kapıyı açacak içeri falan girecem diye uğraşma koridorun bittiği yerden sola doğru kaçmaya devam et gerisini hatırlamıyorum ...
  • tamamdır arkadaşlar su autorun belgesini bir arkadaş paylaşmış pmden akşam deniycem
  • ARKADASLAR YASAK YENI BITTI...... ne ulkede yasiyoruz ya

MIRROR'S Edge oyununu 2 gun once orijinal aldim. Gercekten degecek bir oyun oldugunu dusunuyorum. Oyunu masaustune guc bela
    da olsa kurdum. Ayarlarda hic bu kadar zorlanmamistim. En son 1024*768 ve medium ayarlarda en uygun olani buldum.
    Ama daha buyuk sorunlarim var.

Ince ve ayrintili ayar yardimi GEREK arkadaslar

Bunun disinda , oyunu ilk actigimda tam LOADING CHAPTER yazisi ekrandan gecip asagi dogru kayinca (helikopter gecerken)
    EKRAN DONDU ardindan arastirdim PHYSXENHANCED false yapinca duzeldi AMA BAZEN KENDI KENDINE
    "TRUE" YA CEVIRIYO OYUN
    buna KESIN COZUM VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 22 Mayıs 2009; 17:55:57 >
  • bunlar da ekran goruntuleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 22 Mayıs 2009; 18:11:03 >

• ya arkadaşlar bende oyunu setupu çalışmıyordu autorun conf içindeki yazılar mevcut degildi ondan sandım ama yazıları bir
    arkadaş pm yardımı ile aktardı ama yine çalışmıyor msdos ekranı geliyor kayboluyor sonra hiç bi hareket yok sorun
    nerde acaba???
  • millet oyunda galiba
  • Burada ne yapacağımızı anlayamadım arkadaşlar:
  • quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

Burada ne yapacağımızı anlayamadım arkadaşlar:

Sniperla gelen minübüse ateş edeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DijitalVisne -- 22 Mayıs 2009; 19:11:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Av@ng(E3T)r

quote:

Orjinalden alıntı: GencayA

Burada ne yapacağımızı anlayamadım arkadaşlar:

Sniperla gelen minübüse ateş edeceksin

Teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.