Bildirim
Mirror Edge (4.cü bölüm - Hate (hata) )
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
asansör sorununu nasıl halletin acaba ? -
dün 3.bölümde baya ilerledim.en son bi odaya çıktım.etrafta gidecek yer bulamadım.sonra oyunu kapadım.bugün açmaya çalıştığımda ilerleyeli çok olan bir bölümden başladı.chapterdan seçim yapıyorum.3.bölüm d checkpointinden başlatıyor bu sefer.neyse ordan oynuyorum oynuyorum bir sonraki bölüme geçmesi gerekirken oyun menüsüne geri atıyor.continue dediğimde gene baya önceki bölüme dönüyor.
neyse bugün 3.bölüm d checkpointinden devam edeyim bu seferde yürümeye başlıyor bir süre sonra.3.bölümün en başından başlıyım diyorum biraz ilerledikten sonra durup dururken ölüyor.deli etti oyun beni -
oyunu silip yeniden yükledim.yamayı tekrar yapınca yavaşlama sorunu halloldu.ama bölüm bitiyor adam bişiler diyo beyaz ekran gelip kaydediyor.sonra oyun menüsüne dönüyor.haliyle geçtiğimiz bölüm yalan oluyor:S -
sorunuma sorunla cevab verilmiş. 3.bölümü geçmek için google'da "mirror edge patch" i aratın ve indirin.Sonra oyunun crack dosyasını yapın ve c/files/ea/mirror edge in içine bir daha crack atın . bende oldu.
fakat benim sorunu çözen var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: KKochaKK
sorunuma sorunla cevab verilmiş.3.bölümü geçmek için google'da "mirror edge patch" i aratın ve indirin.Sonra oyunun crack dosyasını yapın ve c/files/ea/mirror edge in içine bir daha crack atın . bende oldu.
fakat benim sorunu çözen var mı?
donma sorununa çözüm oluyorda vinçlerin falan üstünden atlayıp kapıyı açtığında bölüm bittimi?bende oyun menüsüne dönüyor sanki orayı hiç geçmemişim gibi gözüküyor chapterlarda -
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
quote:
sorunuma sorunla cevab verilmiş.3.bölümü geçmek için google'da "mirror edge patch" i aratın ve indirin.Sonra oyunun crack dosyasını yapın ve c/files/ea/mirror edge in içine bir daha crack atın . bende oldu.
fakat benim sorunu çözen var mı?
donma sorununa çözüm oluyorda vinçlerin falan üstünden atlayıp kapıyı açtığında bölüm bittimi?bende oyun menüsüne dönüyor sanki orayı hiç geçmemişim gibi gözüküyor chapterlarda
geçtim orayı...donma sorunu nasıl geçiliyor?
-
quote:
update yapınca sorun düzeldi.bende bir yerleri geçtim.şimdide loading deyip takılıyor.ne sorunlu oyunmuş ya.orjinal bulsam alacam bu kadar illalllah ettim oyunda.kırk yılda bir oyun oynayayım dedim burnumdan geldi valla.heatin son partı 30 defa oynamışımdır heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: realbrutal
quote:
update yapınca sorun düzeldi.bende bir yerleri geçtim.şimdide loading deyip takılıyor.ne sorunlu oyunmuş ya.orjinal bulsam alacam bu kadar illalllah ettim oyunda.kırk yılda bir oyun oynayayım dedim burnumdan geldi valla.heatin son partı 30 defa oynamışımdır heralde
aynen.
bende donma değil yavaşlama oluyor oyunda.upgrade sorunu düzeltmiyor.sildim yükledim ama... -
sorunumu çözen yok galiba... -
quote:
Arkadaşlar mirror edge'i bitireyim dedim.3cü bölüm asansör sorununu hallettim şimdi şöyle bir sorun var:
-Heat adlı bölüme bailıyorum 30sn. sonra CTRL'ye basılıymış gibi yürüyor.Ne zıplayabiliyorum koşarken nede duvara çıkabiliyorum.Oyun hatası diye düşünüyorum.
Geç olsun güç olmasın belki birisinin işine yarar..
Bende de aynı sorun vardı. Sorun kraker'de
Kraker fix yayınladılar tam da bu sorun için yani 4. bölümde takılma olayı için.
Ben fix'i indirdim düzeldi. Sonra oyunu da sorunsuz bitirdim.. -
Korsan oynuyorsan update et.o sürüme ait crack i yap sorun çözülüyo -
başka bir crack dene, bende de olmuştu bu sorun, başka bir crack yapıştırdım. halloldu -
Oyun çok etkileyici bence. Oynamayanlar için hala oynanabilir.
Ayrıca yeni oyun çalışmalar devam ediyormuş. Ne zaman çıkacaksa artık sabırsızlıkla bekliyoruz..
http://www.merlininkazani.com/DICE_Mirrors_Edge_2_daha_genis_kitleye_ulasacak-haber-45435p1.html
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- counter strike 1.6 ölümsüzlük hilesi
- stellar blade torrent
- uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı
- cs2 ms sorunu
- assassin's creed 1 türkçe yama
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- cs2 fps arttırma
- red dead redemption 2
- marvel rivals sistem gereksinimleri
- valorant hesap aç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X