Şimdi Ara

Dead Space 1 ve 2 kardeşlik!!! (tamamlandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar psn den bu 2 oyunu almayı düşünüyorum.toplamda 90 tl 5 kişi olursak 18 tl olucak.bende malesef kredi kartı yok oyunu alıcak arkadaşada ihtiyacım var.yokmu katılmak isteyen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtibo -- 26 Ekim 2011; 16:31:45 >

• bu oynamayan kalmamış galiba bir ben kalmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtibo -- 21 Ekim 2011; 2:38:25 >
  • Ben varım, ama moskovadayim, western union ile bankadan vursam olurmu dostum?, iki oyunuda oynamak istiyorum
  • bu kardeşliğe dahil olmayan çok şey kaçırır, kesinlikle mükemmel bir oyun Dead Space
  • bende katılmak isterim
  • ben de varım.
  • Ben de varım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakın bir arkadasımda faydalanmak istiyor nasıl olucak 5 kişi toplandımı yoksa?
  • başlığı açan arkadaş şu an uyuyor sanırım :) benim sanal kartım var fakat fifa 12'yi alırken cüzdana para ekleyememe sorunu olmuştu. geçici bir sorun olduğundan şu an düzelmiş olması gerek. yine de işi garantiye alıp ben alırım diyemiyorum :) varsa kredi kartı olan biri havaleleri hemen yapalım.

şu anki duruma göre de:

1. kurbito
    2. Okaliptys
    3. yexer
    4. bU__rOCk
    5. Urthas

olarak yüzük kardeşliği oluşturulmuş gözüküyor. ayrıca Okaliyptys, w.u. ile para göndermek ne kadar mal olur bilmiyorum, ayrıca oyunu yüklemen için türkiye psn'in olması lazım bu noktayı atlama
  • Ben de hemen havale yapabilirim.
  • evet arkadaşlar 5 kişi toplanmış benim haberim yok
    1. kurtibo
    2. Okaliptys
    3. yexer
    4. bU__rOCk
    5. Urthas
    oyunu hangi arkadaş alıcaksa havaleye hazırım.haber bekliyorum.
  • evet bugün alıcaksak eft yapabilirim hemen bende.
  • Yurt disindayim ve baya sıkıntılı durum, 20 tl icin bankadan para vurmamda ayrı bir mesele tabiki :), ama çok bu iki oyunu :))
  • alabilecek olan yoksa ben bi akşam deneyeyim tekrardan belki düzelmiştir. olmadı fifa 12 kardeşliğindeki "hayaletan"a gönderirim o alır. ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bU__rOCk

alabilecek olan yoksa ben bi akşam deneyeyim tekrardan belki düzelmiştir. olmadı fifa 12 kardeşliğindeki "hayaletan"a gönderirim o alır. ne diyorsunuz?

bana uyar.yanlız aklıma takıldı oyunu ''hayaletan'' arkadaşa aldırırsan buradaki kişi sayısı 4 e düşmezmi?
  • yok sadece alacak, oyunu yüklemeyecek ;) tabi şu an kendi kendime gelin güvey oluyorum. bir sormam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtibo

quote:

Orijinalden alıntı: bU__rOCk

alabilecek olan yoksa ben bi akşam deneyeyim tekrardan belki düzelmiştir. olmadı fifa 12 kardeşliğindeki "hayaletan"a gönderirim o alır. ne diyorsunuz?

bana uyar.yanlız aklıma takıldı oyunu ''hayaletan'' arkadaşa aldırırsan buradaki kişi sayısı 4 e düşmezmi?

Aynen öyle 4 e düşer sayı.

Edit: Yeni gördüm mesajı yüklemicekse sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 21 Ekim 2011; 14:06:12 >

• tamam o zaman beklemedeyiz.
  • evet arkadaşlar ben sanal kartımla almayı deneyeceğim. olmazsa hayaletan'a göndereceğim o bizim için alacak. hayaletan için güçlü bir alkış alabilir miyiz? özelden banka bilgilerini veriyorum.
  • yalnız okaliptys yurt dışında olduğu için para göndermede sıkıntı yaşıyormuş. parayı istanbul fatih'te bir bankadan gidip almak gerekiyormuş. benim böyle bir şansım yok. başka bir yol bulamazsa onun yerine birini daha bulmamız gerekecek.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.