Şimdi Ara

Miroslav Stoch Paokta 6 maç 4 gol 3 assist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 sene daha paokta oynar bu adam , daha sonra liverpool , man city , zenit e satarlar 15 e . Bizim taraftarda hala ;

" Sağa çekip vurmaktan başka birşey bilmiyor "
    " Hep içeri giriyor ters ayakla , orta açmıyor "
    " Bu çocuk hep karı kızın resmini begeniyor instagramda "
    " Aykut oynatmıyorsa bildigi vardır "
    " Alkol yüzünden kendini bitirdi "

• Kac yasindaydi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Kac yasindaydi bu

23
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Kac yasindaydi bu

http://lmgtfy.com/?q=Miroslav+Stoch
  • Stoch'u hep savundum bu forumda. Hala da savunurum. Biz kıymetini bilemedik. Adamı küstürdüler. 10larca maçla şans verilen adamlar gibi Stoch'a da üst üste 3 maç şans verilseydi, yine kendisini bulurdu hatta daha da geliştirirdi. En çok 2 maç üstüste oynatıldı bu adam Aykut döneminde.
  • tranfermarkt dan baktıysan verilerinde hata var Panetolikos'e karşı gol atmıstı ama sitede gözükmüyor...

6 maçta 5 gol 3 asist normali
  • Bu adam Man. City'de top falan oynayamaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Bu adam Man. City'de top falan oynayamaz...

Victor moses , Scott sinclair den ne eksigi var Stoch un ? Gayet rotasyonda yer bulur Man city ayarı takımlarda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

quote:

Victor moses , Scott sinclair den ne eksigi var Stoch un ? Gayet rotasyonda yer bulur Man city ayarı takımlarda .

O zaman şu soruyu sormak lazım Chelsea^'den geldi adam zaten iye premier ligde iyi bir takıma transfer olmadı?
  • quote:

quote:

quote:

O zaman şu soruyu sormak lazım Chelsea^'den geldi adam zaten iye premier ligde iyi bir takıma transfer olmadı?

geçen sene hiç oynamamiş oyuncuyu Premier lig takımları almaz .Senin mantıgına göre chelsea altyapisinda oynayan adam bidaha chelsea forması giyemez .

Nemanja matic i takas yoluyla verdi chelsea şimdi degeri 20 milyon € .

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Stoch'u hep savundum bu forumda. Hala da savunurum. Biz kıymetini bilemedik. Adamı küstürdüler. 10larca maçla şans verilen adamlar gibi Stoch'a da üst üste 3 maç şans verilseydi, yine kendisini bulurdu hatta daha da geliştirirdi. En çok 2 maç üstüste oynatıldı bu adam Aykut döneminde.

+1907

• Fatih hocanın geldiği sene 3-1 biten bir maç vardı, siz topla 3 pas yapamıyordunuz bu adam girmişti 80de direkten topu döndü, asist yaptı Alex'e. İstekli bir Stoch karşıyı delik deşik ediyor. Haksızlık etti bence bu adama Aykut Kocaman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

geçen sene hiç oynamamiş oyuncuyu Premier lig takımları almaz .Senin mantıgına göre chelsea altyapisinda oynayan adam bidaha chelsea forması giyemez .

Nemanja matic i takas yoluyla verdi chelsea şimdi degeri 20 milyon € .

ben ne demişim sen neden bahsediyorsun? Neyse bana göre o seviyede değil sana göre öyle..

• Zerre ümidim yok ama inşallah yanıltır beni

• Aykut hoca sağolsun

• quote:

quote:

Milner, nasri, silva, navasın oynadığı yerde stochun işi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

quote:

quote:

Milner, nasri, silva, navasın oynadığı yerde stochun işi yok.

rotasyon diyorum rotasyon .
  • Katılıyorum moruk.Stoch, organize atak yapan,pas yapan kanatları kullanmayı bilen kısaca futbol oynayan her takımda rahat oynayacak yetenekte.Bazı adamlar vardır Stoch'ta buna dahildir oynadığı mevki ve oyun şekli gereği iyi bir performansa çıkması sahada istediği şeyleri yapabilmesi takımın sistemi,oynanan futbol ve yakınında ki oyuncuların yeteneklerine bağlıdır çok büyük bir oranla hemde bu adamlar çizgide tek başlarına top alıp mucize yaratacak türde adamlar değil onu anca ROnaldo ile Messi yapar başkada kimse yapamaz. Fenerbahçe ne Stoch ne Dia nede Krasic'ten yararlanamadı çünkü kötü oynuyoruz,pas yapmayı bilmiyoruz,top tutmayı bilmiyoruz adam eksiltebilen oyuncu yok 40 metreden doldur boşalt yapan,sistemsiz,düzensiz,dağınık oynayan bir takımda kanat oyuncuları iş yapamaz.
  • Abi diyince kötü oluyorum.

Krasic, Stoch bu adamlara bariz haksızlık yapıldı. baroni denen ruhsuz her maç yürüdü banko 11, Selçuk bile bu 2 admadan çok fazla forma şası buldu hala
    aynı tas aynı hamam halada şans bulabiliyor. Bana göre Kocamanın FB ye attığı 3 büyük kazık başka birşey değil.

Alex,Stoch,Krasic.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.